- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Yazip rahatlamak istiyorum arkadaşlar.. çünkü suan hala ağlıyorum korkudan. Bugün çalıştığım yerden çıktım (yeni ise başladım)normalde bi avm ye gitcektim buraya yakınmis ama bulamadım orda baya oyalandim. Işte ordan otobüse binmek dokuz buçuk oldu on gibi indim ev için. Indigim durakta pek kimse yoktu. Ya arkadaşlar oturduğum semtte erkekler zaten öküz gibi bakıyor öküz gibi. Ya ferace giyip çıkıyorum düşünün full tesettür yemin ederim yiyecek gibi bakıyorlar. Buna alıştım da ya tam karşıdan karşıya geçicem işte 3 tane orta yaşlarda çocuk bana doğru geliyor hissettim ve yakınım da kimse yoktu. Ya o an kırmızı ışık dek geldi Allah'tan koşarak geçtim karşıya..çocuğun dediğini duydum ama müşteriyi kaçırdık tüh diye. Çok çok korktum.. hala sokundayim eve kocarak geldim birilerini takip ederek.. bu ise ihtiyacım var ama böyle geç cikarsam napcam belki çantamı çalar telefonumu alır ama psikolojim çok kötü oluyor ya bu tarz olaylardan sonra..cok korktum kusura bakmayın cümlelerin ondan dağınık