• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korktum

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Yazip rahatlamak istiyorum arkadaşlar.. çünkü suan hala ağlıyorum korkudan. Bugün çalıştığım yerden çıktım (yeni ise başladım)normalde bi avm ye gitcektim buraya yakınmis ama bulamadım orda baya oyalandim. Işte ordan otobüse binmek dokuz buçuk oldu on gibi indim ev için. Indigim durakta pek kimse yoktu. Ya arkadaşlar oturduğum semtte erkekler zaten öküz gibi bakıyor öküz gibi. Ya ferace giyip çıkıyorum düşünün full tesettür yemin ederim yiyecek gibi bakıyorlar. Buna alıştım da ya tam karşıdan karşıya geçicem işte 3 tane orta yaşlarda çocuk bana doğru geliyor hissettim ve yakınım da kimse yoktu. Ya o an kırmızı ışık dek geldi Allah'tan koşarak geçtim karşıya..çocuğun dediğini duydum ama müşteriyi kaçırdık tüh diye. Çok çok korktum.. hala sokundayim eve kocarak geldim birilerini takip ederek.. bu ise ihtiyacım var ama böyle geç cikarsam napcam belki çantamı çalar telefonumu alır ama psikolojim çok kötü oluyor ya bu tarz olaylardan sonra..cok korktum kusura bakmayın cümlelerin ondan dağınık

Biber gazı yasak ama nolur nolmaz bulundur yanında ..altı üstü üç beş kuruş ceza yersin , canından değerli mı ? Ben bi ara silah almaya niyetlendim ama öfke kontrolüm pek yok ..kimin ayağına sikacagim belli olmaz ,vazgeçtim ..en iyisi biber gazı ..
Bilmiyorum ya çok korktum normalde kampuste kaliyordum üni de ya on bir de bile döndüğümu bilirim nerden geldim bu lanet yere :(

Ankarada yaşıyorum gerçekten ise yarar mi ya böyle pislikler akşam dikkat ediyorum birlikte geziyorlar
Hangi semttesin? Ben de Ankara'da yaşıyorum sinirim bozuldu üzüldüm durumuna :( Maalesef tüm ülke böyle adamlarla dolu. Hava karardıktan sonra ki malum kış geliyor, en nezih semtte bile yalnız yürünmüyor.

Biber gazı kesin işe yarar. Yani şöyle söyleyeyim en azından kendini güvende hissetmeni sağlar. Kullanmak zorunda kalmayacağını umut ediyorum.

Bilmiyorum ya çok korktum normalde kampuste kaliyordum üni de ya on bir de bile döndüğümu bilirim nerden geldim bu lanet yere :KK43:
Kesici delici hicbirsey bulundurma yanında .öyle zamanda insanın gözü döner ,katil olur ..biber gazı çözer senin işini ..yalnız kalmamaya çalış ,arkadaşlarından sana eşlik etmesini iste bir süre ..

Hangi semttesin? Ben de Ankara'da yaşıyorum sinirim bozuldu üzüldüm durumuna :KK43: Maalesef tüm ülke böyle adamlarla dolu. Hava karardıktan sonra ki malum kış geliyor, en nezih semtte bile yalnız yürünmüyor.

Biber gazı kesin işe yarar. Yani şöyle söyleyeyim en azından kendini güvende hissetmeni sağlar. Kullanmak zorunda kalmayacağını umut ediyorum.
Mamaktayim lanet girsin ucuz ev var duye burayı sectik yemin ederim sinirlerim bozuldu ya. Normalde semt memt kötülemem ama nefret ettim burdan.

Yok dokuzda cikicam dokuz buçuk gibi evde olurum off işi bırakasim var suan
Birkaç saat daha erken çıkabileceğiniz bir iş daha iyi olurdu aslında. Ama bu işe ihtiyacınız varsa, bilemiyorum.. Acaba diyorum yakın mesafeden taksiye mi binseniz, kapının önüne kadar? Çok masraflı mı olur bilemedim. Güvenilmez çünkü her gün o saatte yürümeye.

Birkaç saat daha erken çıkabileceğiniz bir iş daha iyi olurdu aslında. Ama bu işe ihtiyacınız varsa, bilemiyorum.. Acaba diyorum yakın mesafeden taksiye mi binseniz, kapının önüne kadar? Çok masraflı mı olur bilemedim. Güvenilmez çünkü her gün o saatte yürümeye.
Mesafe de 5 dakika mi ne ya.. ama işte bir tane ana yol var orda birikiyor adiler.. off yemin ederim sinirlerim bozuldu gece gece.. taksi işi kafama yattı tesekkur ederim

Düşünün ya sabah ekmek almaya çıkıyorum rezil bir haldeyim yeni uyanmisim öyle bir bakıyor ki şerefsizler ya üstümde mi birşey var diye bakıyorum artık kendime :KK43:[/
Düşünün ya sabah ekmek almaya çıkıyorum rezil bir haldeyim yeni uyanmisim öyle bir bakıyor ki şerefsizler ya üstümde mi birşey var diye bakıyorum artık kendime :KK43:

QUOTE]
Sorun sende değil, çarşafa da bürünsen, kat kat da giyinsen onların sende görmek istediklerini gördükleri pis bakışlı gözlerinde. İşyerinle bir konuş bir saat erken çıkmak istediğini söyle, gerekirse yaşadığın korkuyu anlat. Belki anlayış gösterirler.. Geçmiş olsun...

Back
X