Doğuma Hazırlık Korku, Endişe, Şüphe..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Canlar..

Benim bir sorunum var..

Hamileligim iyi gidiyor cok sükür ALLAH hepimizin Gebeliginin kolay gecmesini saglan inşALLAH..

Ama dogumdan korkuyorum biraz..

Doktorumda tansyon sorunum oldugu icin belkide erken gelebilir hazırlıklı ol dedi..

Ama ben agrim olunca panikliyorum nasil yapacagim edecegim diye korku sariyor heryerimi..

Yalnizken korkumu sakinlesim gideriyorum ama biri yanimdayken oda panikliyor doguracak gibi panik yapiyorum Su gelir gibi oluyor..

Doktorumda sakinlesmem gerektigini sölüyor Yoksa dogumum erken olurmus diye..

Ama Korkuyorum biraz dogumdan sanirim bu Videolardan ve Anlatilanlardan dolayi etrafimda..

Sizce ne yapmam gerek?

Bana Piskoljk destek verebilen birileri var mi :(((

Yardimlarinizi bekliyorum canlar..

bende de fazlasıyla korku var özellikle sezeryan korkusu var nedense normal doğumun daha kolay olacağnı düşünüyorum daha önce 6 haftalık düşük yaptım ağrıları çok fenaydı ama dayandım sonuçta ve elime kese parçasını verdiler yüreğimdeki acı daha dayanılmazdı şimdi diyorumki benzer ağrıyı yaşayacam belki biraz daha fazlası da olacak ama sonunda kucağıma yavrumu verecekler öpeceğim koklayacağım ilacım olacak doğum anından çok sonrasına odaklayın kendinizi inanın daha rahat olursunuz ben doğum anını hiç hayal etmiyorum düşünmüyorum ansızın gelsin olsun bitsin.. sadece çalışıyorum öğretmenim ya okulda suyum gelirse nasıl davranırım diye düşünüyorum ki hemen endişeye neden oluyor sonrada herşey olacağına varacak plan yapmanın anlamsız olduğunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi :) çevreye de çok kulak asmayın bana da karnın çok büyük erken gelir seninki deyip aklıma bu düşünceyi soktular bu konularda yapılan muhabbetleri dinlemeyin derim insan ister istemez etkileniyor..

bende de fazlasıyla korku var özellikle sezeryan korkusu var nedense normal doğumun daha kolay olacağnı düşünüyorum daha önce 6 haftalık düşük yaptım ağrıları çok fenaydı ama dayandım sonuçta ve elime kese parçasını verdiler yüreğimdeki acı daha dayanılmazdı şimdi diyorumki benzer ağrıyı yaşayacam belki biraz daha fazlası da olacak ama sonunda kucağıma yavrumu verecekler öpeceğim koklayacağım ilacım olacak doğum anından çok sonrasına odaklayın kendinizi inanın daha rahat olursunuz ben doğum anını hiç hayal etmiyorum düşünmüyorum ansızın gelsin olsun bitsin.. sadece çalışıyorum öğretmenim ya okulda suyum gelirse nasıl davranırım diye düşünüyorum ki hemen endişeye neden oluyor sonrada herşey olacağına varacak plan yapmanın anlamsız olduğunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi :) çevreye de çok kulak asmayın bana da karnın çok büyük erken gelir seninki deyip aklıma bu düşünceyi soktular bu konularda yapılan muhabbetleri dinlemeyin derim insan ister istemez etkileniyor..

Cok Gecmis olsun Bebegini sagliklica kucagina alirsin insALLAH..

Benide rahatlattin cok tsk ederim ALLAH razi olsun :)

Back
X