Korku film önerisi ?

dream house tavsiye ederim yeni cikan filmlerden

bende sizden yardim istiyorum kizlar bi korku filmi var ama ismini bilmiyorum

4, yada 5 arkadas bir eve yada sarayami ne gidiyorlarmis orda bi kitap okuyorlarmis ,o kitabda nasil öleceklerini görüyolarmis

filmini ismini bilen varmi ? :26:

O zaman size önerebileceğim filmler;
Kimlik
1408
Makinist
Memento
Seven
Primal Fear
Yüksek Tansiyon
Prestij
Cevapsız Arama serisi
Gothika

Bazıları korkudan uzak olsa da anladığım kadarıyla senaristin izleyicileri mat ettiği bir son seviyorsunuz, bu filmlerin çoğu öyledir.

ben bile merak ettim ney ki acaba:26:

Gecen hafta izlemistik esimle.
Tanrilara kurban ediyorlardi hatta.
Adini hatirlayamiyorum ama suan :)

Tum film arsivime goz attim tek tek :))
Veee buldum.
Dehset Kapani.

Son düzenleme:
film dedikleri kadar güzelmiydi peki ?

kizlar filmin adini bilen yokmu 2,3 haftadir aradim netde herseyi buldum bi onu bulamadim

[/QUOTE]

Cok fazla kanli, asiri hemde.
Onermem ben izlemeni.
Ama sonu farkliydi :)) Oyle bir son beklemiyorduk yani.
Ama yinede zaman kaybi.

ben dehset kapanini izleme kaciyorum :)

peralyFB kiz film bulamadinmi hala bak senin actin konuda ben buldum filmimi darisi senin basina

film dedikleri kadar güzelmiydi peki ?

kizlar filmin adini bilen yokmu 2,3 haftadir aradim netde herseyi buldum bi onu bulamadim

Cok fazla kanli, asiri hemde.
Onermem ben izlemeni.
Ama sonu farkliydi :)) Oyle bir son beklemiyorduk yani.
Ama yinede zaman kaybi.
[/QUOTE]

ya ben öyle bir film izledim gibi ama hatirlamiyorum tam emin degilim oyun saniyolar onu ama oyuna basladiktan sonra tek tek hepsi
ölüyor

ben hiç begenmedım bekledıgım gıbı bı film degıldı zaman kaybı oldu canım tabı yınede sen bılırsın

bi arkadasim mutlaka izle cok güzel demisdi :26:

izlemeye gidiyorum bakalim begenecekmiyim cok merak ettim simdi

gelince yorumumu yazarim :)

kizlar cok tsk ederimmmm tek tek hepinizee film secmek gercekten cok zor kiraciyi izlemeye karar verdim
ama önerdiklerinizin icinde izlemediklerimi en kisa zamanda izleyecegim öptümmmmm

anamm bulundu filmm izliyim bende merak ettim peki kızlar benim de aylardır hatta bir senedir neredeyse aradığım bir film var onu bulabilir misiniz acaba konusunu biraz söylesem tv de çıkmıştı çok güüzel korkuydu ama bulamıyorum nette falan
konusu şöyle bir grup genç var bunlar bir dağda esir kalıyorlar helikopter mi düşüyo artık orasını tam hatırlayamadım o ormanda da yamyam gibi şeyler var bunları oklarla falan yaratıklar öldürmeye çalışıyor hepsini öldürüyorlar neredeyse bi kız ve oğlan zorla kaçıyor oradan off anlatamadım sanırım çok bulmak istiyorum bunu yaa

Katil kobra mı anaconda mı öyle bir adı vardı bu filmin.
Biraz daha detay verin film hakkında, hangi tv kanalında yayınlandı ya da film 2000lerde çekilmiş gibi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…