Korku film önerisi ?

korku filmi delisi olarak size iki film onerecegim ikiside super tepenin gozleri 1 ve 2. serisi korku kapani buda 5 seri hepside guzel

Bu tarz cok fazla film var.
Birbirine benzeyen ozellikle.
Daha belirgin birseyleri var miydi?

Katil kobra mı anaconda mı öyle bir adı vardı bu filmin.
Biraz daha detay verin film hakkında, hangi tv kanalında yayınlandı ya da film 2000lerde çekilmiş gibi miydi?

yok ayol ben o dediğin filmleri izledim öyle yılanlı hayvanlı bişi değil
işte detay da veremiyorum ki yamyam gibi şeyler vardı o dağda kalan insanları öldürmeye çalışıyorlardı o kaldıkları bölgeden ayrılınca hemen saldırıyorlardı falan ormanda her yerde çıkıyorlardı

korku filmi delisi olarak size iki film onerecegim ikiside super tepenin gozleri 1 ve 2. serisi korku kapani buda 5 seri hepside guzel

Korku kapanini gecen gece izledim tv de.
4. filmdi.
Akil hastanesinde gecendi.
Kimse canli kalmiyordu yaa :))
Cok cok kanli, dehset birseydi.

Bu tarz cok fazla film var.
Birbirine benzeyen ozellikle.
Daha belirgin birseyleri var miydi?

belirgin özelliğini hatırlamıyorum ki sanırım bulunamıcak off çok sinir oluyorum bulamıyorum yaa neydi acaba hep aklımın bişr köşesine takılı kalıcak bu arada film fox tv de çıkmıştı

Söylendimi bilmiyorum ama

REC izleyin derim ( ilk filmi )

ben en sonda mezarina tukurecegim filmini izledil 5 kisi bi kadina tecavuz ediyorlar sonra o kadin intikam aliyor hepsinden

ben en sonda mezarina tukurecegim filmini izledil 5 kisi bi kadina tecavuz ediyorlar sonra o kadin intikam aliyor hepsinden

bende izledim onu çok kötü gerildim filmde ya aslında o eski bir filmden yeni uyarlaması yani 1980li yıllarda çekilmiş ilk sonra şimdi gene uyarlamışlar yeni çekmişler

Gerilim hattı olabilir mi

23 numara

kimlik

hasat zamanı ilk aklıma gelenler

bide bloody mary (kanlı marry)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…