Korku film önerisi ?

bende izledim onu çok kötü gerildim filmde ya aslında o eski bir filmden yeni uyarlaması yani 1980li yıllarda çekilmiş ilk sonra şimdi gene uyarlamışlar yeni çekmişler

aradıgınız fılm Tepenın Gözleri

kara dedeler olayını hiç tavsiye etmem.

benim favorilerim

kara büyü
-
korku evi
-
diğerleri
-
dehşetin yankıları
-
öldüren sis
-
halka serisi

Bir ara yaşayan ölüler adlı film ve serileri ne kadar çoktu yahu öyle :))

Hostel'i tavsiye ediyorum ben :))

Evdeki düşman bu filmi izlediğimde sonunu görünceye kadar herşey normaldi ama seyirci ''Yuhh ulaaan '' diyor :))

Şaşırtıcı güzel bir gerilim filmi.

^^dehşet kapanı ^^ ( The Cabin in the Woods ) güzel film bir kaç gün önce izledim

Son düzenleme:
-Son Durak(neden kimse bahsetmemiş?)
-Aynalar
-Gothica
-Evdeki düşman
-Anestezi- Awake ( Ameliyat esnasında tıp dilinde anestezik farkındalık adı verilen bi durum yaşamaktadır. Yani ameliyat esnasında yaşananların hepsinin farkındadır. Vucunun kesilmesini hissedebilmektedir. Ama bunu hiç bir şekilde doktorlarına belli edemez.) İzlediğim en harika gerilim filmlerinden biriydi, izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim.

Uzun zamandır izlememiştim-eşim hiç sevmiyor- oysa ki bir zamanlar hastalık gibiydi bende bu tarz filmler.

dehşet kapanı guzel
ama bırde dehşet tunelı var.. eger kanlı sahnelere bakabılıyorsan keısn dehşet tunelını ızle
mumya evı guzel
evımdekı duşmanda guzel bunlarda cok kan akmıyor..
paranormal actıvıty serısı bana baygınlık getırmıştı ızle ızle cok az actıon var benı sıkmıştı :)
halka guzel :) samarayı uzun sure ruyamda gördum ama ızlemışsındır kesın
aklıma gelenler bunlar sımdılık

"Anneler Günü" korku değil ama sürükleyici gerilim

"Korku Adası"

"The Apparition: Hayalet"

"Kanlı Orman"

"Kemik Koleksiyoncusu" muhteşem bir film yine korku değil ama sürükleyici gerilim kesinlikle pişman olmazsınız beğenmeyen gelsin

"Katilin Yüzü" bunuda şiddetle izlemenizi tavsiye ederim asla pişman olmayacaksınız......

"Katliam Gecesi"

"Alacakaranlık serisi"

"Piranha"

"Cinnet Gecesi"

"The Shortcut – Kestirme"

"Deri - pelt"

"Davetsiz Misafirler - intruders"

"Hurdalık - Wreckage"

"Gerilim Hattı"

"Panik Butonu"

"Son Durak"

"Öldüren Sis"

şimdilik bunlar geldi aklıma gelirse yine söylerim korku filmi manyağı olarak

Son düzenleme:
REC 1 ve 2 olabilir, geri kalanlar söylemiş zaten, ispanyolca çok sempatik gelmeye başladı bu filmden sonra

cinnet olabilir eskilerden ama görsel şölen bekleme cinnetten oyunculuk izlemek istersen...

descent olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…