Korku filmi tavsiyesi bekliyorum

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.535
2.573
178
Çok korkuyorum ama izlemek istiyorum. Şöyle "halka" kadar etkileyici korku filmleri tavsiyesi bekliyorum... Eski yeni demeyin; izlerim ne zaman olsa izlerim. Siz yazın ben izlerim. İzlerim yani gerçekten....
:KK59: İzlerim

Kara-Büyü-filmi.webp

Halkayı izlmedim onun kadar etkileyici
mi bilmiyorum ama ben tırsmıştım izlerken :eek:

Bu ruhlusundan.

Bu büyülüsünden, mistik gücler, ucundan seytan filan. Stephan King romanı imiş sanırım, okumadım.

Tek esprisi, Anthony Hopkins. Klasik seytan cıkarma, ama izlettiriyor kendini.

İçlerinden tavsitem, the conjuring. Puanı epey de yüksek, gercek hikaye.

Bu ruhlusundan.

İçlerinden tavsitem, the conjuring. Puanı epey de yüksek, gercek hikaye.

İzlemiştim ben bunu, ara vericem biraz; çok izlemeye başladım bu ara, en azından 2- 3 günde bir izleyeyim. Geçenlerde eşimle tartıştık onunda ayrı yatacağı tuttu, haklı olmama rağmen tırstığımdan yanına gidip yatağa çağırdım... tabi o farlı anladı ama asla tek yatamazdım o günn :)

Çok korkuyorum ama izlemek istiyorum. Şöyle "halka" kadar etkileyici korku filmleri tavsiyesi bekliyorum... Eski yeni demeyin; izlerim ne zaman olsa izlerim. Siz yazın ben izlerim. İzlerim yani gerçekten....
:KK59: İzlerim

İşkence odasını izle muhteşem bir gerilim. Halka falan halt etmiş

İzlemiştim ben bunu, ara vericem biraz; çok izlemeye başladım bu ara, en azından 2- 3 günde bir izleyeyim. Geçenlerde eşimle tartıştık onunda ayrı yatacağı tuttu, haklı olmama rağmen tırstığımdan yanına gidip yatağa çağırdım... tabi o farlı anladı ama asla tek yatamazdım o günn :)

Korkuyorsan bilim kurguya gec o zaman...Aynı tadı veriyor o da...

Na al...

Ya da baska türler...Bu Cannes ödüllü 2012 senesi en iyi erkek oyuncu...Film de cok degisik, cok hosuma gitmisti konusu. Kücük bir cocugun iftirasıyla hayatı kararan bir ögretmeni anlatıyor.

Aynı adam, ben takmıstım bir ara bu adama, cok kaliteli filmler oluyor rol aldıkları : ) Hikayesi gercek hayattan. Gercekten böyle bir olay olmus tarihte.

2-3 günde bir izleyeceklerinin arasına bunları da kat...

Bir de demissin ki esim yanlıs anladı, yani yanyana uyumanızdan daha normal ne var ki...Hatta onun ayrı uyuması anormal. Ben yerinde olsam yastıgı, yorganı kapar, yanında yer yoksa bile yere serer dibinde yatarım tartıssak bile. Öyle seyleri alıskanlık haline getirmek dogru degil bence kavgada.

Korkuyorsan bilim kurguya gec o zaman...Aynı tadı veriyor o da...

Na al...

Ya da baska türler...Bu Cannes ödüllü 2012 senesi en iyi erkek oyuncu...Film de cok degisik, cok hosuma gitmisti konusu. Kücük bir cocugun iftirasıyla hayatı kararan bir ögretmeni anlatıyor.

Aynı adam, ben takmıstım bir ara bu adama, cok kaliteli filmler oluyor rol aldıkları : ) Hikayesi gercek hayattan. Gercekten böyle bir olay olmus tarihte.

2-3 günde bir izleyeceklerinin arasına bunları da kat...

Bir de demissin ki esim yanlıs anladı, yani yanyana uyumanızdan daha normal ne var ki...Hatta onun ayrı uyuması anormal. Ben yerinde olsam yastıgı, yorganı kapar, yanında yer yoksa bile yere serer dibinde yatarım tartıssak bile. Öyle seyleri alıskanlık haline getirmek dogru degil bence kavgada.

Yanlış anlaması şu yönde bak nasıl hatanı kabul edip kuzu kuzu geldin gibisinden.. Ayrı yatarız biz zaten arada, tartışmamız gerekmiyor bunun için. Bazen oğlum rüyasında korkar, kim müsaitse çocuk odasındaki kanepeye atar kendini... Bizim için öyle rahatsız edici, evlilik anlamında ilişki anlamında tehdit edici bir durum değil yani, (korkmamışsam eğer :KK48: )

Back
X