Korku ve gerilim film önerileri..

Ben korku film hastasıyim.hemen hemen hepsini izledim.doom diye film var oyunu var hatta .favorim o.ben efsaneyim.testere koleksiyoncu insan kırkayak tavsye ederim

Hepsi ayni nerdeyse bu nedenle korku filmi izlemeyi biraktim. Arada cok kaliteli yapimlar olursa tada kultler.

Suspiria yi tavsiye ederim bu anlamda.

Ama psikolojik gerilim filmlerine sardim. The virgin suicides ve all good thins bu turde tavsiyemdir. Ipk film biraz drama da kaciyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi ayni nerdeyse bu nedenle korku filmi izlemeyi biraktim. Arada cok kaliteli yapimlar olursa tada kultler.

Suspiria yi tavsiye ederim bu anlamda.

Ama psikolojik gerilim filmlerine sardim. The virgin suicides ve all good thins bu turde tavsiyemdir. Ipk film biraz drama da kaciyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet artık filmler kendini tekrarlıyor.. Sahnelerin bile çoğunu ezberliyorsun buda korku gerilimi düşürüyor.. Suspiria çok eski bir film ben pek izleyemiyorum ama merak ettim şimdi ne zaman izledin ?

evet artık filmler kendini tekrarlıyor.. Sahnelerin bile çoğunu ezberliyorsun buda korku gerilimi düşürüyor.. Suspiria çok eski bir film ben pek izleyemiyorum ama merak ettim şimdi ne zaman izledin ?

2 ay oluyor sanırım full hd ve renkli olarak izledim. çok etkilendim açıkçası şu an ki bir çok filmden farklı ve sonunu tahmim edebilmem uzun sürdü.

Back
X