korku ve şaşkınlık..

Oturduğun sokağa kadar gelmiş olması, tedadüf müdür acaba?
Kendi semtinizdemiydi tanıştığınız cafe?
Eğer öyleyse bir nebze tedadüf diyebiliriz..yok eğer değilse adam takipte olabilir..
Bence arkadaşınız nişanlınız gibi arasın..derdi neymiş öğrensin..
cafe taksimde ve hani büyük bi cafe zinciri günde yüzlerce insanın girip çıktığı bi yer. evim de taksime uzak değil şişli de . adama rastladığım yerlerde bu semtlerdi. evet erkek arkadaşıma aratıcam en iyisi bu gibi. teşekkürler ilgin için

Zaten neden telini verdin diye sormak istemiyorum olmuş bir karışıklık durumu?Acaba ne istiyor sende bu adam?Canım arayıp büyümeden olay,sen sorsaydın neden beni takip ediyorsunuz diye kandi çabalarınla halletmeye çalışsaydın.Baktın olmuyor o zaman 3.4. kişileri devreye sokardın...

eğer korktuğun gibi adam seni takip ediyorsa adamın akıl sağlığı iyi değil demektir.
öte yandan bir kere değil,yanlış anlamadıysam iki kere tesadüfen karşılaşmışsınız.bu biraz tedirgin edici.
eğer adam hasta biriyse erkek arkadaşınızın da başı belaya girmesin Allah korusun.
bence ailenize durumu olduğu gibi anlatın.Allah korusun her gün neler izliyoruz tvlerde..

yaptığınız yanlış ama bunun üstünde konuşmak gereksiz.... olmuş bitmiş..
bundan nasıl kurtulursunuz bunu düşünün..
bence hemen ailenize söyleyin,bukadar karşılaşmanız tesadüf olamaz ne kadar küçük bir yer bile olsa bana inandırıcı gelmiyor karşılaşma olması...

adama hiçbir şey soramadım korkudan. birazdan erkek arkadaşım alacak beni evden ve onunla arıycaz adamı öğrenicez derdini. umarım her şey sadece tesadüftür.:delphin:

kafaya seni takmış dikkatli ol yada gereken tedbiri al

artık seni hangi gözle görüyorsa ama burda belli olan niyetinin hiç de iyi olmaması

sen istemediğin halde sürekli önüne çıkması erkek arkadaşında varmış üstelik

ne yap et erkek arkadaşınada bunları anlat

bu tipler çok cüretkar olur
fazla zaman kaybetme !!​
:kahve:

ilginç gerçekten tanımadığın birisine tel.numaranı konu ne olursa olsun vermemeliydin,burası istanbul canım....her çeşidi var....

kafadan numara sallayıp vereydiniz madem.vermeye vermişsiniz hattınızı deiştirin bence

ınsanlara hemen güvenip tel. nosu verilmezki konu ne olursa olsun...ıyi cesaret valla!
kaldı ki adam diye bahsettiğinize göre sizden de epey büyük biri..
Ortalarda avcı çok biliyorsunuz,adam piskopatlığına da takip ediyor olabilir ya da birşekilde sizinle ilgileniyor görüntüsü verip sizi etkileme çabasında da olabilir...
Ama niyetinin pek olumlu olduğunu hiç sanmıyorum,adamın yaptıkları anormal ötesi...
Kesinlikle ailene durumu bildirmelisin. En fazla fırça atarlar neden tel.ini verdin diye,varsın atsınlar senin güvenliğin daha önemli.
Neler neler okuyup görüyoruz,aman dikkat...

Ayrıca, erkek arkadaşınızın olduğunu belirtmeniz adamı geri adım attırmaz...Evli kadınları bile kafalamaya çalışanlar var ki bunuda zorlada olsa beceriyorlar. Yani caydırıcı olacağını sanmıyorum.

evet maalesef en büyük saflığım numaramı vermek oldu bende üzgünüm ama yaptım bi kere arkadaşımın çıkarına olur diye. bugün erkek arkadaşım adamı aradı. adam tesadüfen karşılaştığımızı söyledi. rahatsız ettiğinin farkındaymış ve bi kız arkadaşı varmış. bundan sonra da kesinlikle ne arayacakmış ne de karşılaşınca selam verecekmiş. erkek arkadaşısın madem söz veriyorum demiş. bakalım umarım uygular dediğini zaten numaramı değiştiricem. ilginiz için teşekkürler

bazen böyle boşluk anımıza getirip bu durumlara neden olabiliyolar. ben de okulda yemekhanenin açılmasını beklerken adamın biri lafa tutmuştu. numaramı istemişti ısrarla. vermedim ama o kadar bunaltmıştı ki nerdeyse al da sus diyesim gelmişti.
neyse takıntı yapma, belki de sadece tesadüf...

Neyse canım,olabilir tabi bir anlık etkilenmeyle ya da inanmayla düşünmeden hareket edebiliyor...iyi o zaman sevindim...
geçmiş olsun ;) bundan sonra biraz daha dikkat ;)))

Back
X