Korku Yüzünden Eşimle İlişki Yaşayamıyorum

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Ben hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum

Saçma sapan ertelemek yerine gidip test yaptırın.

Esinizde sigil vs yoksa niye bu kafadasınız ayrica hpv atlatmış biri olarak söylüyorum dunyanin %90 ninda var ve vucuttan grip gibi atlıyor

Esinizde sigil vs yoksa niye bu kafadasınız ayrica hpv atlatmış biri olarak söylüyorum dunyanin %90 ninda var ve vucuttan grip gibi atlıyor
Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım

Önce kızınıza, sonra arkadaşlarınıza, şimdi de eşinize mi sardınız? Bütün forum hem kendiniz hem çocuğunuz için gidin bir uzmandan yardım alın dendi. Yaptınız mı?
İlaca başladım ancak ilaçta içsem bu durum geçicek mi bilmiyorum sanki hep böyle olucak gibiyim.hayattan zevk alöıyorum sürekli ağlamak istiyorum,geçen gün eşime ağaldım.keşke daha önce test yaptırsaydım ya bana hpv geçseydi.keşke hep korunsaydım dedim.

Kadın doğum doktoruna gittiniz mi
Gittim alttan baktı karnımdan baktı,Hiç bir sorun yok dedi ama ben canım acıdıkça panik yapıyorum,panik yaptıkça canım acıyor.önceden zevkle ilişkiye girerdim şimdi işkence gibi geliyor eşim en sonunda patlıcak bana

Aşısı var yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…