- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ben hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum
Esinizde sigil vs yoksa niye bu kafadasınız ayrica hpv atlatmış biri olarak söylüyorum dunyanin %90 ninda var ve vucuttan grip gibi atlıyorBen hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.Esinizde sigil vs yoksa niye bu kafadasınız ayrica hpv atlatmış biri olarak söylüyorum dunyanin %90 ninda var ve vucuttan grip gibi atlıyor
haklı ama benim elimde değil.İlişki esnasında canım acıyor acıdıkça korkuyorum kaç aydır ilişkiye girmiyorum hep erteliyorumAdam haklı değil mi ?
Anlatıcak kimse yok kafayı yemek üzereyim.her günüm stresle geçiyor.Bıktıysanız yazmak zorunda değilsiniz elbetteYa git tedavi ol ya bizi sal
Kadın doğum doktoruna gittiniz mihaklı ama benim elimde değil.İlişki esnasında canım acıyor acıdıkça korkuyorum kaç aydır ilişkiye girmiyorum hep erteliyorum
İlaca başladım ancak ilaçta içsem bu durum geçicek mi bilmiyorum sanki hep böyle olucak gibiyim.hayattan zevk alöıyorum sürekli ağlamak istiyorum,geçen gün eşime ağaldım.keşke daha önce test yaptırsaydım ya bana hpv geçseydi.keşke hep korunsaydım dedim.Önce kızınıza, sonra arkadaşlarınıza, şimdi de eşinize mi sardınız? Bütün forum hem kendiniz hem çocuğunuz için gidin bir uzmandan yardım alın dendi. Yaptınız mı?
Gittim alttan baktı karnımdan baktı,Hiç bir sorun yok dedi ama ben canım acıdıkça panik yapıyorum,panik yaptıkça canım acıyor.önceden zevkle ilişkiye girerdim şimdi işkence gibi geliyor eşim en sonunda patlıcak banaKadın doğum doktoruna gittiniz mi
Pandemide böyle değildim.doktora giden insan değildim.Tedavi olun... Pandamide ne yaptınız. Çok zor. Allah şifa versin
Aşısı var yaptırınBen hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?