• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku Yüzünden Eşimle İlişki Yaşayamıyorum

İlaca başladım ancak ilaçta içsem bu durum geçicek mi bilmiyorum sanki hep böyle olucak gibiyim.hayattan zevk alöıyorum sürekli ağlamak istiyorum,geçen gün eşime ağaldım.keşke daha önce test yaptırsaydım ya bana hpv geçseydi.keşke hep korunsaydım dedim.
Korunsanizda bulaşan bir virüs bende vardı atlattım korkmayın kadın doğuma gidip test yaptırın

Tedavi olmazsanız çevrenizde eşiniz dahil kimse kalmayacak. Ciddi obsesyonunuz var ve insanların bu halinize katlanmasını bekliyorsunuz tedavi olmak yerine.
Farkındayım
en çok eşimi üzüyorum.Bana şimdi test yaptırsan ne olucakki dedi
daha öncede her defasında bu son dedin ama bak bitmiyor dedi
şuan smear veya hpv testi yaptırsanda sonra başka birşey bulacaksın dedi

Ay virüsü duymadıysan aşıyı duydun, bu kadar kafaya takan kalkar harekete geçer.
Anlamıyorum insanlar mı rahat
Arkadaşımın eşi daha önce nişanlıydı.yani onun hiç aklına gelmiyor mu?yada kimse böyle birşeyi anlatmıyor mu?
Neden diğer insanlar gibi değilim ya

Bulaştıysa şimdiye kadar bulaşmıştır. Bulaşmadıysa eşinizde hpv yoktur endişelenmeyin.

Arkadaşımın eşi daha önce nişanlıydı.yani onun hiç aklına gelmiyor mu?yada kimse böyle birşeyi anlatmıyor mu?
Neden aşı yaptırmıyorsun diğer insanlar gibi değilsen. En hoşlanmadığım insan modeli cırcır söylenip aksiyon almayan. Aşı yaptırsan söylenmeye bahanen olmayacak. Bundan besleniyorsun

Ben hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum
E gidin test yaptırın niye boşa korku içindesiniz

Diğer insanlar gibi olmadığın için tedavi olmalısın zaten. İşin normal boyutuna gelememişsin hala ki doktorumla konuştuğumda kaç yaşında olursa olsun cinsel hayatı olan kime test yaparsak yapalım hpv çıkar demişti. Hpv varsa zaten oldun bulaştı sana kısaca hayatı kendine eşine 12 yaşında ki kızına dar edene kadar ciddi adımlar at artık. Hastalık hastalığı biriyle uğraşmak ciddi anlamda zor hele sizin gibiyse. Arkadaşınız gitti eşinize yol veriyorsunuz resmen kızınız deseniz o bile çekiyor elinizden kendinize gelin ve düzelmeye çalışın yoksa tamamen yalnız kalacaksınız .

Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım
Hpv varsa zaten 16 yılda geçen geçmiştir. Psikiyatriye gitmek için neden direniyorsun? Kendine ve çevrene eziyet etmek daha mı kolay ?

Neden aşı yaptırmıyorsun diğer insanlar gibi değilsen. En hoşlanmadığım insan modeli cırcır söylenip aksiyon almayan. Aşı yaptırsan söylenmeye bahanen olmayacak. Bundan besleniyorsun
Ne bahanesi
Aşı etki ediyor mu?Siz yaptırdınız mı?Aşının yan etkisi var mı acaba?

İlaca başladım ancak ilaçta içsem bu durum geçicek mi bilmiyorum sanki hep böyle olucak gibiyim.hayattan zevk alöıyorum sürekli ağlamak istiyorum,geçen gün eşime ağaldım.keşke daha önce test yaptırsaydım ya bana hpv geçseydi.keşke hep korunsaydım dedim.
Oradan duydum burada okudum... Jinekoloğa gerçekten gittiniz mi? Ne ilacı alıyorsunuz psikiyatrist mi yazdı ilacı? Bana kendi kafanıza göre bir şeyler yapıyorsunuz gibi geliyor, kusura bakmayın ama psikiyatriste gidip ilaç tedavisi gördüğünüze inanmıyorum. Konunun uzmanı 2 doktora göründünüz ama söylediklerine inanmıyorsunuz. Bu sizin kaçıncı konunuz, durumunuz ilerliyor farkında değilsiniz. Cinsel isteğiniz olmadığı için canınız yanıyor, virüs yüzünden değil. Hadi kocanız kazık kadar adam ama kızınız var hem de ergen. Kusura bakmayın ama o çocukla ilgilenmek bakmak zorundasınız. Fiziken ve ruhen sağlıklı hissetmiyorsanız bunu geçiştirmeyin. En çok kendiniz için önemli bu. Kız, iyi kötü babayla büyür yetişkin olur, adam zaten başının çaresine bakar, olan size olur. Kendinize gelin artık.

Hpv varsa zaten 16 yılda geçen geçmiştir. Psikiyatriye gitmek için neden direniyorsun? Kendine ve çevrene eziyet etmek daha mı kolay ?
Bende geçtiyse diye korkuyorum
ilaç içiyorum ancak onun etki etmesi en az 6 aymış.eziyet ettiğiminde farkındayım yaşama hevesim gitti

Sizin sevişesiniz yok özetle. Aşıya hayır teste hayır sevişmesiz bi hayata evet. Öyle desenize
böyle değildim halbuki
2 günde bir ilişki yaşardık şuan haftada 1 zor yapıyorum mesela 1 aydır yaklaştırmadım.
Ben bu virüsü ocak ayında duydum o zamandan beri sürekli canım acıyor

Back
X