• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku Yüzünden Eşimle İlişki Yaşayamıyorum

Hipokondriazis hastalık hastalığı aynı şey. Maalesef sizin artık bu düşünceler normalin sınırını aşıp hayatınızı da etkilediği için özellikle ilk psikolojik tedavi görün. Hpv için düzenli kontrollerinize gidin yeter. Kaç kadın burada da oldu iyileşti sonuçta.

Hipokondriazis hastalık hastalığı aynı şey. Maalesef sizin artık bu düşünceler normalin sınırını aşıp hayatınızı da etkilediği için özellikle ilk psikolojik tedavi görün. Hpv için düzenli kontrollerinize gidin yeter. Kaç kadın burada da oldu iyileşti sonuçta.
Ben ya hpv varsa diye korkuyorum genel bir korku endişe var

Hayatımı etkiliyor yaşama sevincim gidiyor.
hep bir konu oluyor benim için bu şimdide hpv virüsü işte

Bunlari doktotunuza anlatin lütfen.ya da doktorunuzu değiştirin.Cunku çok anormal bir düşünme yapınız var.Bunu yargılamak için demiyorum yanlış anlamayın.Benim kuzenim de bosandi psikolojik sorunundan ötürü.Ama o tedaviyi reddetti
Nasıl yanlış düşünmeyeyim söyleyin
az önce tuvalete gittim tuvaletimi yapmak için yaptım dışkımı temizledikten sonra silerken peçeteye kan geldi az
Ben şimdi ne yapıcam?
Daha ayda niye 2 kere adet oldum diye düşünürken şimdi birde popomda kan gördüm
gerçekten kafayı yememe az kaldı

İlaçlamı tedavi görüyorsunuz
Benim gibi hastalık hastalığımı vardı
2017 yılında ilaçlı tedavi gördüm 6 ay kadar sürdü. Sonrasında 2018 yılında sevgili dedemi kaybedince bir anda alevlendi bu durum ve bayağı panik atak krizleri ile geri geldi. 1 yıl ilaçlı tedavi oldum. Sonrasında 2022 yılında psikiyatrist değil psikolojik destek aldım. emdr tedavisi uyguladı. Daha iyiyim ama tamamen iyileşme mümkün müdür bilemiyorum. Annem ve anneannem Okb li. Genetik bir miras bu ne yazık ki.
Okb ve anksiyete ile ilgili okumalar yapıyorum. Kitaplar ve makaleler mantıklı açıklamalar iyi geliyor.
Çok bunaltıcı olduğu zaman dünyanın geçici olduğunu hatirlatiyorum kendime ve odak noktam değişmesi için oyalıyorum kendimi.
Ben hastalıktan korkmuyorum. Ben mükemmeliyetçi okb hastası olarak anksiyete atağı geçiriyordum.

Son düzenleme:
az önce tuvalete gittim tuvaletimi yapmak için yaptım dışkımı temizledikten sonra silerken peçeteye kan geldi az
Ben şimdi ne yapıcam?
Popo kanamasından insanlar ölse dünyada 5 kişi falan kalirdi.
Psikiyatristik tedaviye ihtiyacınız var.

Ben ya hpv varsa diye korkuyorum genel bir korku endişe var
Diyelim var. Yani ?
Hpv çok yaygın ve kimse hpv olduğu için ölmüyor dışlanmış hissetmiyor vs vs vs
Kanser olan insanlar kolu bacağı olmayanlar kısırlık tedavisi alanlar çaresiz kan hastalıkları varken ciddi ciddi olmayan bir durumun ihtimali için kendinize neden eziyet ediyorsunuz?

Ben şimdi ne yapıcam?
Kafayı yemeyin çok yüksek ihtimal hemeroid olmuşsunuzdur, hareketsizlik ve kötü beslenmekten dönem dönem olabilir. Eczacıdan krem önermesini isteyin birkaç güne sorun çözülür. Bağırsak kaynaklı olsaydı başka şikayetleriniz de olurdu.

Back
X