• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku Yüzünden Eşimle İlişki Yaşayamıyorum

Bu kafa bence de 6 ayda zor sakinler. Etki etmek derken duzelme gostermeden bahsediyor doktor. Azcik sersemlemekten degil. Kim bilir kac senede bozdu bu hale geldi 1 ayda duzelmesi mucize olur. Ne oldu da boyle oldun travmatik bisey yasadin mi son 2 senede?
Evet
1 buçuk sene önce dış gebelik yaşadım ve doktor çok korkuttu beni.iç kanaman var dedi bayılabilirsin dedi.Ameliyat oldum 1 hafta sonra pataloji sonucu çıktı tekrar ameliyat olabilirsin dedi ve o doktor yüzünden doktorlara güvenim kalamadı
Birde ameliyat olduğum akşam yatarken bir anda nefesim hızlandı ama kalbim nasıl atıyor nefes alamıyorum camlar kapalıydı her yerimden ter boşaldı.sondayı çıkarttırdım dışarı zor çıktım ekg çekilde kardiyoloji doktoru baktı birşey yok
Ayy düşündükçe kötü oluyorum.sonra internetten araştırdım okudukça okudum zor toparlandım,o günden beri böyleyim işte sürekli vücudumda birşey var gibi geliyor.
aslında hiç böyle değildim.Hastalığın h'si aklıma gelmezdi.

Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım
Birşey söyleyeceğim, lütfen tedavi olun.
Çevrenize ve kendinize hayatı zindan ediyorsunuz, farkında değilsiniz.

Evet
1 buçuk sene önce dış gebelik yaşadım ve doktor çok korkuttu beni.iç kanaman var dedi bayılabilirsin dedi.Ameliyat oldum 1 hafta sonra pataloji sonucu çıktı tekrar ameliyat olabilirsin dedi ve o doktor yüzünden doktorlara güvenim kalamadı
Birde ameliyat olduğum akşam yatarken bir anda nefesim hızlandı ama kalbim nasıl atıyor nefes alamıyorum camlar kapalıydı her yerimden ter boşaldı.sondayı çıkarttırdım dışarı zor çıktım ekg çekilde kardiyoloji doktoru baktı birşey yok
Ayy düşündükçe kötü oluyorum.sonra internetten araştırdım okudukça okudum zor toparlandım,o günden beri böyleyim işte sürekli vücudumda birşey var gibi geliyor.
Bende de aynısı oldu mesela, benimde aşırı psikolojim bozuldu
Doğum günü kutlamasında birden bire yere yığıldım 2 saat içinde ameliyata aldılar beni
Yaşamaz durumu çok kötü yoğun bakıma alalım diye konuşuyorlardı başımda
Üstelik benim dış gebelik mi kist patlaması belli dahi değil hala, bir de açık ameliyat oldum düşünün
Lütfen aşın, zira toparlaması ve çevreye verdiğiniz zarar felaket oluyor
Bir süre sonra insanlar dinlemekten bıkıp uzaklaşıyor.

Bende de aynısı oldu mesela, benimde aşırı psikolojim bozuldu
Doğum günü kutlamasında birden bire yere yığıldım 2 saat içinde ameliyata aldılar beni
Yaşamaz durumu çok kötü yoğun bakıma alalım diye konuşuyorlardı başımda
Üstelik benim dış gebelik mi kist patlaması belli dahi değil hala, bir de açık ameliyat oldum düşünün
Lütfen aşın, zira toparlaması ve çevreye verdiğiniz zarar felaket oluyor
Bir süre sonra insanlar dinlemekten bıkıp uzaklaşıyor.
Evet zaten bu yüzden en yakın arkadaşımla küstüm.
Siz şuan nasılsınız?
Bana antidepresan işe yarar inşallah

Evet
Sakin ol düşünme dur. Gecmis olsun. Ben de yaşadım dış gebelik ölümden döndüm bagirsaklarima kadar parcalandim cok komplikasyonu olabiliyor. Psikolojisi de ayri dert. Simdi sen anlatinca içim bi tuhaf oldu ama geçti. Geride kaldi. Artik yok. Bi düşünceyi 17 saniyeden fazla düşünmezsen icsellestiremiosun. Aklina bi takintin mi geldi hemen aninda baska bisey bulacaksin yapacak izleyecek.

Ac cizgi film izle benim insanlarla ilgili takintilarima cok iyi geliyor mesela. Bu sekilde devam edemezsin tansiyon ziplamaya başlar yaşın ilerledikce. Ilac da 2 aydan sonra etki etmeye kesin baslar. Ama tedavi surecleri minimum 6 ay seklinde yazilir standartta 1 yıldır. Sana ozel bisey de degil o cogu psikolojik hastaligin 6aydan once gecmesi beklenmez grip degil ki bu. Düzgün düşünmeyi aşılıyor sana. Sen de yardimci olmalisin sakin kalarak. Oyle oyle eski haline doneceksin.

Anlik dusunceleri kovusturabilecegin faaliyetler belirlemen lazim su anda. En basit aktivite kendi kendine bi renk soyleyip oda icinde o renkten esya aramak var mesela. Dusunceyi devam ettirmemen lazim kafanin icinde.

Ben hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum
Olsan şimdiye çoktan olurdun. Sonu boşanmaya gider bu işin.evliligin yüzde 80 cinsellik bence.

Sakin ol düşünme dur. Gecmis olsun. Ben de yaşadım dış gebelik ölümden döndüm bagirsaklarima kadar parcalandim cok komplikasyonu olabiliyor. Psikolojisi de ayri dert. Simdi sen anlatinca içim bi tuhaf oldu ama geçti. Geride kaldi. Artik yok. Bi düşünceyi 17 saniyeden fazla düşünmezsen icsellestiremiosun. Aklina bi takintin mi geldi hemen aninda baska bisey bulacaksin yapacak izleyecek.

Ac cizgi film izle benim insanlarla ilgili takintilarima cok iyi geliyor mesela. Bu sekilde devam edemezsin tansiyon ziplamaya başlar yaşın ilerledikce. Ilac da 2 aydan sonra etki etmeye kesin baslar. Ama tedavi surecleri minimum 6 ay seklinde yazilir standartta 1 yıldır. Sana ozel bisey de degil o cogu psikolojik hastaligin 6aydan once gecmesi beklenmez grip degil ki bu. Düzgün düşünmeyi aşılıyor sana. Sen de yardimci olmalisin sakin kalarak. Oyle oyle eski haline doneceksin.

Anlik dusunceleri kovusturabilecegin faaliyetler belirlemen lazim su anda. En basit aktivite kendi kendine bi renk soyleyip oda icinde o renkten esya aramak var mesela. Dusunceyi devam ettirmemen lazim kafanin icinde.
Siz ne zaman yaşadınız,psikolojik sıkıntı kaldı mı sizde?
Benim en büyük hatam internetten araştırmak oldu,ameliyattan sonra eve geldiğim zaman internetten hep günlerce araştırma yaptım hala atlatamadım
bu kış iyiyidim ancak şuan yine kötüyüm,ilaç iyi gelir inşallah.Kendim geçirmeye çalıştıkça kötü oluyorum yok yani geçmiyor dediklerinizi uyguluyorum ancak olmuyor
hpv virüsünü duydum eşimle korkuma ilişkiye giremiyorum,eşim ne dese haklı biliyorum ama korkular elimde değil

eşim diyorsun, ilk kez beraber olmicaksınız heralde? bu kadar korkuyosan ve şüpheleniyosan neden herkesle yatmış adamla evlendin?

eşim diyorsun, ilk kez beraber olmicaksınız heralde? bu kadar korkuyosan ve şüpheleniyosan neden herkesle yatmış adamla evlendin?
herkesle yattığını nerden çıkardın?
biriyle birlikte olmuş ve o zamanlarda hpv virüsü filan duymadığım için önemli birşey olucağı aklıma gelmedi
o yıllarda böyle duyulmamıştı ve sevgilisi birçok kişiyle birlikte olmuş arkadaşlarım evlendi.onlarda hiç böyle korkular yok

16 sene sonra bulaşma riskinden doktorunuz mu bahsetti 🙄 benim doktorumdan aldığım bilgi 6 hafta ile 6 yıla kadar belirti göstereceğiydi. Bu konuda doktorunuz size x yıldır bulaşmamış artık bulaşmaz derse rahatlayacak misiniz?

Siz ne zaman yaşadınız,psikolojik sıkıntı kaldı mı sizde?
Benim en büyük hatam internetten araştırmak oldu,ameliyattan sonra eve geldiğim zaman internetten hep günlerce araştırma yaptım hala atlatamadım
bu kış iyiyidim ancak şuan yine kötüyüm,ilaç iyi gelir inşallah.Kendim geçirmeye çalıştıkça kötü oluyorum yok yani geçmiyor dediklerinizi uyguluyorum ancak olmuyor
hpv virüsünü duydum eşimle korkuma ilişkiye giremiyorum,eşim ne dese haklı biliyorum ama korkular elimde değil
Tekrar hamile kalırım diye de korkuyor olabilirsin. Hpv ye atıyordur suçu beynin. Sevismemek icin bahane yani. 15 sene oldu benim olmadi travma falan çünkü benim hayatımda daha buyuk travmalar vardi hep onu takamadim kafaya (:

Back
X