- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 41
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
siz
ve bence halen devam ediyor
ek olarak, paranoya geliştirme var sizde. yani olmadan, paniğe kapılma , kendi dünyanda o olumsuz şey olmuşta da çare arar gibisiniz.
hpd bulasmadan, bulasma ımkanı yokken bulasmıs olabılır mı dıye dusunmen de, esınden uzak durman da bu yuzden
bence destek almalısın
siz de panik atak gelişmiş, o nefes darlığı falan bunlarEvet
1 buçuk sene önce dış gebelik yaşadım ve doktor çok korkuttu beni.iç kanaman var dedi bayılabilirsin dedi.Ameliyat oldum 1 hafta sonra pataloji sonucu çıktı tekrar ameliyat olabilirsin dedi ve o doktor yüzünden doktorlara güvenim kalamadı
Birde ameliyat olduğum akşam yatarken bir anda nefesim hızlandı ama kalbim nasıl atıyor nefes alamıyorum camlar kapalıydı her yerimden ter boşaldı.sondayı çıkarttırdım dışarı zor çıktım ekg çekilde kardiyoloji doktoru baktı birşey yok
Ayy düşündükçe kötü oluyorum.sonra internetten araştırdım okudukça okudum zor toparlandım,o günden beri böyleyim işte sürekli vücudumda birşey var gibi geliyor.
aslında hiç böyle değildim.Hastalığın h'si aklıma gelmezdi.
ve bence halen devam ediyor
ek olarak, paranoya geliştirme var sizde. yani olmadan, paniğe kapılma , kendi dünyanda o olumsuz şey olmuşta da çare arar gibisiniz.
hpd bulasmadan, bulasma ımkanı yokken bulasmıs olabılır mı dıye dusunmen de, esınden uzak durman da bu yuzden
bence destek almalısın