korku..

O duydukların şehir efsanesi inanma, seks acılı değil aksine keyifli bir eylem.

İnsanlar bu keyif için ne hatalara düşüyorlar işe bir de bu yandan bak. Ne acısı ne fışkırması uyduruk laflara inandırıp kızlarımızı vajinismus ettiler. Aynı safsatalar doğum için de yapılır, korkutmaya bayılırlar. Ayrıca genç bir bayansın muhakkak isteklerin vardır, ne kadar keyif alacağına odaklan, acır mı acımaz mı diye saçma düşüncelere girme.
Sevdiğin insanla birlikte olacaksın, daha güzel mutluluk var mı?

Teşekkür ederim uzun yorum için konuşuyoruz bazen rahat olmamı söylüyor,bu arada tüyü kim ister ya kendim rahatsız oluyorum en başta :KK70:
Gençlik ışte :-) tüy sexidir :-) erkekler ile kadınların güzellik anlayışı farklıdır...

Son düzenleme:
Sevgilini istemiyor musun arzulamıyor musun bunları düşün bence. Sonuçta sen de istiyorsundur, o zaman acıyacak mı diye düşünmek yerine özel ve güzel bir şey yaşayacağız diye düşünmelisin :)

Ay ben de hep sormak isteyip soramiyorum bunu kimseye inanin agda bile yapamiyorum ne agdasi kokten alma olayina hic girmedim hep jilet:(( cok aciyo cunku annem de kiziyo jiletle almama evlenince çayir gibi gezersin diyo:D ama ins agrili bisey gbi olmaz. Ben de epilasyona gidicem o da cok acitiyomus allahim hep bi aci:D

Cahilce düşünceleri bırak. .
Tadını çıkarın o günlerin. .
Evlilik güzel bir şey. .
Hayırlı uğurlu olsun canım. .
Mutluluklar dileriz.

Yok o kadar acımıyor ya..benim zar esnek çıktı ve bozulmadigi için kanamadı da..ne hayal kırıklığı yaşadım sorma gitsin..eşim ve ve bilgisiz birer cahil olsaydık bakire olmadığım bile dusunulebilirdi..
Yani bu da mümkün öyle kan gelmezse filan şok olmayın diye yazıyorum..

Ay ben de hep sormak isteyip soramiyorum bunu kimseye inanin agda bile yapamiyorum ne agdasi kokten alma olayina hic girmedim hep jilet:KK43:( cok aciyo cunku annem de kiziyo jiletle almama evlenince çayir gibi gezersin diyo:KK70: ama ins agrili bisey gbi olmaz. Ben de epilasyona gidicem o da cok acitiyomus allahim hep bi aci:KK70:
Sakin yapma lazer filan..
Bazı erkekler hoşlanmıyor öyle yolunmuş tavuk gibi olanları. .
En azından benim eşim hiç sevmez tüysüz

Sakin yapma lazer filan..
Bazı erkekler hoşlanmıyor öyle yolunmuş tavuk gibi olanları. .
En azından benim eşim hiç sevmez tüysüz

:110:ay cok tuhaf ama iste oyle gubre atmissin gbi durucagina bence yolunmus tavuk olayim ya hem denize falan gidicez tatile gidicez hop giyer bikinimi yikarim her kosulda bence en guzeli de o ya her zaman hazir olmak:) hem ne bilim iste kil kalin kalin sert sert kadin dedigin azicik yumusak olur:KK53:

:110:ay cok tuhaf ama iste oyle gubre atmissin gbi durucagina bence yolunmus tavuk olayim ya hem denize falan gidicez tatile gidicez hop giyer bikinimi yikarim her kosulda bence en guzeli de o ya her zaman hazir olmak:) hem ne bilim iste kil kalin kalin sert sert kadin dedigin azicik yumusak olur:KK53:
Bikini linelarini yaptır sende..ben öyle yaptım yine çok temiz ve estetik görünüyor ayrıca. .

Back
X