korku..

sana da kimse anlatmamış. sanki bircok kadının gepp geniş vajinası var hayy allahım yaa...kasmışsın işte..
kızlık zarı denilen şeyde sanırsın temeli kazıklarla cakılmış tugladan duvar...esnek incecik bir zar yahu..
Emin ol bu konuda bilinçliydim kendimi de kasmadım ama zorlandık herkesin ki gepppgeniş olmadığı gibi dapdar da olmuyo kişiye göre değişir

Cocuklar kucuk oldugu icin bakimi konusunda kendime guvenemiyorum. Biraz buyumelerini bekliyorum o yuzden.
Burda barinak yeni acildi. Henuz gitmek kismet olmadi. Hos hic guvenmiyorum buradaki barinaga. Emin ol sokakta sahipsiz kediler daha sagliklidir..
Ulkenin diger ucundaymissin ya :KK51:
Bizim burda olsaydın mahalleme gelmen yeterdı :)
Akşam eve giderken apartmana yaklaştığım an 10-15 kedi , 3-4 köpek koşa koşa üstüme gelıyor :D
Aslında sende alıştırabılırsın mamayla .. Sokaktakıler çok korkaktı her gun mama bıraka bıraka alıştılar :) Şimdi vermezsem parçalıcaklar resmeennn :) Bir nebzze kedi aşkını bastırmak ıcın kedılerımın fotolarını yollayabılırım :))

Bizim burda olsaydın mahalleme gelmen yeterdı :)
Akşam eve giderken apartmana yaklaştığım an 10-15 kedi , 3-4 köpek koşa koşa üstüme gelıyor :KK70:
Aslında sende alıştırabılırsın mamayla .. Sokaktakıler çok korkaktı her gun mama bıraka bıraka alıştılar :) Şimdi vermezsem parçalıcaklar resmeennn :) Bir nebzze kedi aşkını bastırmak ıcın kedılerımın fotolarını yollayabılırım :))
Vallahi cok sevinirim :KK200::KK200::KK200:

Bende lazeri o yüzden örnekledim oda çok acılı bişey ama dayanıyorum acaba onun gibi bişeymi dahamı fena diye öğrenmek istedim,teşekkürler cevap için.

lazerde bi kaç seans sonra alışıyosun buna da öyle:))))şaka bir yana hiç anlamayacaksın diye bi şey yok ama dayanılmaz bi şey olsa millet keyfine birliktelik yaşamazdı.herkesin bünyesi farklı o nedenle bunları düşünüp sıkma canını

Bu arada evlendikten sonra "o gece olacak" diye kendinizi şartlamanız da işinizi zorlaştırabilir. Buna bir iş, bir görev olarak değil de zevk açısından bakın.
İlk gece olması konusuna evli arkadaşlar daha doğru yorum yapabilir sanırım.

ya ama ben bir şey soracağım. alakasız olacak ama size danışayım. bende hala acı oluyor 6 ay oldu:KK43: normal mi ki bu. sadece ilk anda oluyor sonra geçiyor ama kasıyorum kendimi tekrar acıyınca. adamı ittiriyorum farketmeden zavallım:KK53:
bu olay konu sahibini etkilemesin de tabi:KK53: ben de kendimi çok rahat sanıyordum ama evlenene kadar okuduğum vajinismus konuları ilk gece etkisini göstermişti:KK12: okumayın sakın bakmayın kötü örneklere. bir anda olan biten bir şey zaten:KK47:

ya ama ben bir şey soracağım. alakasız olacak ama size danışayım. bende hala acı oluyor 6 ay oldu:KK43: normal mi ki bu. sadece ilk anda oluyor sonra geçiyor ama kasıyorum kendimi tekrar acıyınca. adamı ittiriyorum farketmeden zavallım:KK53:
bu olay konu sahibini etkilemesin de tabi:KK53: ben de kendimi çok rahat sanıyordum ama evlenene kadar okuduğum vajinismus konuları ilk gece etkisini göstermişti:KK12: okumayın sakın bakmayın kötü örneklere. bir anda olan biten bir şey zaten:KK47:
Siz yeterince hazırken mi birleşme oluyor?
Genelde o ilk andaki ağrı siz yeterince hazır değilken birleşme olduğunda oluyor çünkü.

Siz yeterince hazırken mi birleşme oluyor?
Genelde o ilk andaki ağrı siz yeterince hazır değilken birleşme olduğunda oluyor çünkü.
çok açık olacak ama baya uzun tutuyoruz öncesini ayrıca krem de kullanıyorum her şey rahat olsun diye. yine de oluyor aylardır geçmedi:KK43: normali bu değil demek ki. herkes mi böyle acaba dedim:))

çok açık olacak ama baya uzun tutuyoruz öncesini ayrıca krem de kullanıyorum her şey rahat olsun diye. yine de oluyor aylardır geçmedi:KK43: normali bu değil demek ki. herkes mi böyle acaba dedim:))
Uzun tutuyor olabilirsiniz ama acı vermeyecek kadar genişleme olmuyor demek ki. Zamanla alışmanız gerekir ama bilemedim.

@homeostas canım bende senin gibi tedirgindim korkuyodum ama boşunaymış.acısı nasıl bişey söyliyimmi ; işaret parmagını bacagına yada koluna hafiften bastır işte öyle bişey.yani acı yok sadece itme hissi var

cinsel bölgende yeteri kadar ıslaklık oluşmazsa biraz seni zorlayabilir evet ama hem oluşur hem de riske atmamak için krem kayganlaştıcı vs kullanırsanız hiiç bişeycik olmaz buna dikkat et sadece acı tamamen bu durumla orantılı

Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum
şehir efsanesi canım onlar,öyle acı falan yok. İçini ferah tut.

Yaşadığım en büyük acı lazer olduğu için onunla kıyaslıyım dedim bilmediğim nasıl belli dimi :KK70:çok abartılı şeyler var en iyisi okumayı bırakmak o hastalık topiklerinide burda okudum bende korkuyorum kendimi rahatlatmam lazım şimdiden
Kendini rahat bırakır ve aldığın zevke odaklanırsan hissetmiyorsun bile. Beline yastık koyabilir kayganlastirici jel kullanabilirsiniz. Ben AA oldu mu demiştim. Sadece bir baskı hissettim hepsi o. Okuma öyle saçma şeyleri. Karşındaki hayvan değilse öyle duvara kan falan fışkırmaz.

Hiç öyle abartılacak bir şey yok, ama erkeğe çok iş düşüyor bence.

Eğer hayvan gibi davranıp aceleci olmazsa inan ki bir kaç saniyelik ilk girişte bir acı oluyor, sonra hiç
anlamıyorsun..
Kanama da benden bir kaç gün her ilişkide damla damla geldi o da peçeteye, çarşafa bulaşmadı bile.

Duyduklarına kulaklarını kapa, herkesin farklı oluyor.
Rahat geçmesi sizin elinizde unutma.

Back
X