korku..

Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum

doğrusunu söyleyeceğim kandırmaya gerek yok .ben 3 gün ilişkiye giremedim hergün yavas yavas denedik 3 gün boyunca yani .hatta ağladım yatıştırdı beni güzelce..

Bence kisiye gore degisir kendini fazla germe olmayacak falan filan diye belki ilk gun olmaz hemen canını sıkma yada karsi taraf olumsuz yansıtma olur de motive et çünkü bu ilk iliski çok önemli duygusal ve psiklojik anlamdan ilk deneme olacak diyede birsey yok canim

Acımıyo diyenleri de ben anlamıyorum acıyo işte
Yırtılıyo çünkü
Benim acayip dardı girmedi yırtıldı resmen olduğunda oh bee dedim 1hafta canım yandı ama sonra herşey mis:KK53:
Acıcak canım biraz ama o da ilk gecenin en güzel yanı
Bakın işte acıyomuş ateyizler bunuda açıklasın :KK70:

Bunlari dusunmezsen kendini kasmazsan hic aci olmayacak ben 1 yillik evliyim.kastigimdan bazen acidan agliyorum hic kasmadigimda ise hic aci olmuyo kendini rahat birak dusunme

normal şartlarda acıma asla olmaz.
anormal şartlar aşırı derece kendini sıkarsan ölümüne kasarsan anca o zaman bir parça canın yanar.
ayrıca neden tüylerini lazerliyorsun cılgın mısın adamcagız tüy görmek isterse ne yapıcan ektirecek misin? yada kalemle tüy yaparsın :KK70:
diyelim ki ölümünneeee kastın kendini diyelim ki acıdı :) alışınca da kendine gülersin...

aslında şunu diyeyim kimse sana böyle anlatmaz bu olayı. bir erkekten korkma. cinsel ilişkiye girmek kötü zahmetli acılı birşey degildir. güzel bir şeydir. aşkla olursa cok cok daha güzeldir.ilk zamanlarda iki taraf birbirine anlayışlı davranır da birleşme anını uzatırsanız (ön sevişme yani) sonrası daha şehvetli olur.
evlilklerde iki insanın isteyerek birlikte olmasından daha güzel hiç birşey yok ki...geri genelde kavga tartış gecim derdi yetti yetmedi, cay iç yemek ye yıka ütüle, gezmeye git gel sil süpür misafir gelir helak olursun vsvs.vs. v.b.b.b :KK70:
şimdi ön sevişmeyi birşekilde adama uzattır. eşin olacak adam aşırı tutucu veya bunları edepsizlik olarak görmeyecek bir tipse ürktügünü söyle.
ön sevişmeyi uzattınız iç güdüsel olarak vucut beyin duruma alışır ve vajina ıslanır bu ıslanma ile anlaşıılır ki birleşmeye hazırsın. cünkü bir miktar vajina agzında acılma olur ( gevşeme ) böylece acı sızı korku ürkme kasma gerilme zaten dogal olarak biter.
oyy haydar dümen olsaydım dunya da sevişemeyen insan kalmazdı :KK70:
Teşekkür ederim uzun yorum için konuşuyoruz bazen rahat olmamı söylüyor,bu arada tüyü kim ister ya kendim rahatsız oluyorum en başta :KK70:

ya yeri gelmişken ben ağda acısına dayanıyorum sıfır sıkıntı yani ama lazer nasıl kıyaslama yaparsak

Back
X