- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
Karşımda akrep erkeği var çok istekli bi burç olduğu söyleniyor ama yaşamadan bilemeyiz :)
suyu püskürttüm :)))
orta yaşa doğru o istekleri normal düzeye inebiliyor kaygılanma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşımda akrep erkeği var çok istekli bi burç olduğu söyleniyor ama yaşamadan bilemeyiz :)
Evet bu kadar insan sevişiyor ama onlar artık alışmıştır ilki çok sıkıntılıymış diye duydum kasılıp yapamamak bile geliyo aklıma
Yok öyle birşey. Ama sürekli bu korku ile tetikte olursan acır tabi.Öylemi diyosunuz daha dün bi konuda okudum ilk gece acayip ağrılıydı falan konu cinsellik bile değilken bi şekilde oraya gelmişti hatta, etkileniyorum gerçekten
Aynen öyle.Buna ben de katılıyorum, zaten yıl olmuş 2016.Son zamanlarda erkeklerde cinsel problemler artmış durumda zaten. Düşünsene, kadın evleniyor gayet sağlıklı ama eşinde problemler var. Adam kabul etmiyor, haftada bir bile yapmıyor ve sorun bende değil diyor. E cinsellik insanın doğası, bunu herkes yaşamak ister. Özellikle de eşiyle yaşayamamak çok acıklı. Ten uyumu konusunu söylemiyorum bile.
hahaha :) koptum ya.yok ona benzemiyor haha :)
sevdiğin adam ile birlikte olmanın korkutucu hiç bir tarafı yok merak etme.
çok eskiden insanlar gerdek gecesi görüyorlarmış birbirlerini düşünsene bahtına ne çıkarsa ne kadar berbat bir durum.sen sevdiğin,bildiğin insan ile yaşayacaksın o güzel anları.
Hahaha koptum yorumlarınızasuyu püskürttüm :)))
orta yaşa doğru o istekleri normal düzeye inebiliyor kaygılanma![]()
Canım ne enteresanı yahu :) korkuyorum vajinismus olmaktan işte danışmak istedim sizlereCanım sen de sürekli enteresan konular aciyorsun☺ Aşık olduğun erkek sarılmak opusmek ve o ten uyumu sonrası gelir. Ne acısı yahu ☺
Hahaha koptum yorumlarınızaannemde öyle diyor biz bir iki defa görmeyle evlendik sen sürekli görüşüyosun ona rağmen korkuyosun diye,sizin eşinizdemi akrepti
YarildimmmmmNeler neler yazmışlar kan fışkırmış duvara falan psikolojim bozuldu
Ya şöyle söyliyim öperken falan o uyum var ama ilişkiyle aynı şeyler değildir sonuçtaAynen öyle.
Yani ne bileyim dokunurken, öperken heyecanlanmadığım, istemediğim, o ten uyumunun olmadığı bir adamla ömür geçmez yani.
İsteklilik sevgililikte çok belli olmayabilir evlilik hayatıyla kıyaslayınca ama uyum konusu önemli.
Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum
Ben ağda yaptırmadım hiç başka yöntemle alıyodum lazere gidiyorum 3 seans oldu acaba onun gibi bişeymi diye merak ettim sende bendensin canım hiç alakası yokmuş onlarlaValla bunu bende hep dusunuyordum sormaya cekiniyordumağda yaptırıyorum mesela acaba onun kadar aciyor mu diye
![]()
İnsanın teyzesi bile böyle söylerse diğerleri neler der normal yanigerçekten saçmalıyorlar
teyzemde bize yıllarca göz bebekleriniz yerinden çıkacak öyle bir acı derdi ,aklımız çıkardı korkudan
ama ne acı nede birşey
keyf tarafından bakarsan hiç bir acı duymazsın .
işyerinde sesli güldüm vallahiiiiYarildimmmmmay yorum yapacak halim kalmadi
sanki şampanya patlatıyorlar
![]()
Ayyy ilk defa duydum peki bunu nasıl öğrenebilirmişizters rahim diye bir şey var, (bende olabilir belki kim bilir),
o zaman ilişki sırasında can yanma olabiliyor diyorlar.
mesela alışması da bir kaç yıl alabiliyormuş.
ha ha diyenlerin yalancısıyım.
İnsanın teyzesi bile böyle söylerse diğerleri neler der normal yani[/Q
İnsanın teyzesi bile böyle söylerse diğerleri neler der normal yani
kız kardeşim ablamla benden önce evlendi ona sorduk zaten teyzede korkudan gözümüz çıkardıgı için ;
dediki nasıl teyzemin dediği gibi mii
YOK YAA DEDİ 1,5 ADANA KEBAP GİBİ DEDİ
gerisini sen düşün artık
Ayyy ilk defa duydum peki bunu nasıl öğrenebilirmişiz
Ayyy ilk defa duydum peki bunu nasıl öğrenebilirmişiz