Korku

Madem hukuki konulara girdik şu detayı ekleyeyim bilmeyenler icin :)) meşru müdafaa durumlarında ceza hukunda şöyle bir hukuk kuralı vardır. Silahların eşitliği ilkesi... Yani bu demek oluyor ki elinde sopayla saldıran birine siz kendimi korumak amaçlı üzerimde silahım vardı o sebeple vurdum öldürdüm yahut yaraladım diyemezsiniz. Çünkü orantısız güç kullanmış olursunuz. Ancak bir saldırı anında biber gazını çıkarıp saldırgana sıkmanız kadar doğal bir şey olamaz. O sebeple çok haklısınız kendinizi koruyun müdafaa edin biber gazı da bulundurun

Biber gazı al siyah siseli olanlardan en etkilisi.kolay ulasabilcegn yerde dursun ben kendimi güvende hissetmdgm yerlere giderken çantamdan çıkarp cebime koyyorum hep. Korkma korkuyla yaşanmaz. Hep tedirgin hissetmek kötü bişey olsa gerek . Kendinı savunablirsn kimse senden güçlü degil. Yani ben hep böyle dusunurm. Kimse benden güçlü değil beni önce benden başka kim koruyabilirki.

Haklisiniz korkmakta...etraf serefsiz kayniyor...bende evlatlarim icin korkuyorum ...

Doğru bir yaklaşım :)

Seninle aynı fikirdeyim. Yakın bir örneğini bu akşam eve dönerken yaşadım. saat 10 civarı eve doğru yürüyorum.
arkamdan bi araba geldiğini farkedince kaldırıma geçtim. baktım bu yanımda durdu arabada eski bişey hani şu motoru patlıcak gibi ses çıkaranlardan. yolun bu sefer karşısına geçiyim dedim arabadaki gerizekalı sanki geri geri gelip beni ezicekmiş gibi gaza basıp duruyo o iğrenç motor sesi çıkıyo falan çıkardım telefonumu birisini arıyomuş gibi yaptım bastı gitti hayvan. biber gazı kesinlikle almayı düşünüyorum artık..

Cnm biber gazı filan yasak diye duydum yine de bilmiyorum.
hayır yasak degil lutfen alın aldırın tasıyın yanınızda yasak olması ne demek zaten allaha emanet yasıyoruz en basit boyle bir seyi nasıl yasaklarlar. kafanıza gore silah olark kullanırsanız her sey yasak, ama kendinizi koruma amaclı tabii ki kullanabilirsiniz lutfen inanmayın boyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…