- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Carsamba günü 20 lik dis ameliyatim var 10 gün arayla teker teker alacak doktor 2 tanesi tam cıkmıs biri tam gömülü yan duruyor diğeri de yari gömülü.Dikiş de atilacakmış ve ben asiri derecede korkuyorum normal dis cekimi olsa bu kadar endise etmem ama dikis falan isin icine girince daha cok korkuyorum 2 defa sezaryen oldum bu kadar korkmadım cünkü her ikisinde de sakinlestirici aldım. Hadi dişi cektirdim ama dis cektirdikten sonra dikis atma olayi aklima geldikce krize giriyorum adeta dogumlarimda bile bu anlari hatirlamiyorum anlamamak icin defalarca sakinlestirici istemistim korkularım katmerleniyor cok mu zor gercekten yaa kontrolüm dısında vucudumda bir seyler olmasi fikri cok korkutucu geliyor. Tam gömülü olup yan duran agri yapmiyor istesem cektirmeyebilirim ama sonra sorun cikarmasin diye ondan da kurtulmak istiyorum.Bir de ilcede poliklinik doktoru yapacak tam cikmis dislerdeki islemi acaba ona yaptirmayip direkt cene cerrahina gitmek daha mi iyi olur ? Normal dis cekiminden cok mu farkli ?