- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
arkadaslar dün annemle teyzemlere gitmiştik.gece saat 11di eve dönüyorduk.dolmustan indik eve 5 dakika falan vardı.etraf cok ıssızdı.kimsecikler yoktu.arkamızdan biri geliyordu.topuklu ayakkabı sesi gibi bi ses vardı.bende bayan sandım..sonra arkamızdaki kişi bize yaklastı.arkama bi döndüm tam arkamda sapık tipli biri..o an arkama dönmeseydim resmen taciz edecekti.eli kalcama dogru gelmiş ama ben dönünce eli havada kalmıs..ben arkama dönünce caktırmamaya calıstı hızla yürüdü.annemle ikimiz ölüyorduk korkudan.sonra annem yavas yürüyelim önden gitsin sapık dedi.sonra bi mahalleden döndü.ohh gitti dedik..bi baktım mahalle duvarında gizlenmiş bekliyor.anneme hızlan anne bekliyor orada dedim.hızlıca yürüdük apartmana girdik kapıyı kapattık hemen.kapıyı kapatırken elini kapıya dayadı iteliyordu ama zorla kapattık.eve girdik inanın 1 saat titredim korkudan.öldüm öldüm dirildim..etraftada yardım isteyecek kimse yoktu.gündüz falan olsa cantayı gecirirsin kafasına ama saat gec olunca kimse yoktu.bide tipi bi garipti adamın tinerci gibi.gece uyuyamadım korkudan sanki eve girecekmiş gibi geldi..anlatırken bile korkuyorum..
bayanlar neden böyle seylere maruz kalıyor
böyle ahlaksızlık yapanların hiç mi anası bacısı yok
offff ne desem içimdeki kin gitmez.bize ve tüm kadınlara o korkuyu yasattıgı ve yasattıkları için Allah bin beterini ona ve onun gibilerine yasatsın..
bayanlar neden böyle seylere maruz kalıyor