Korkudan ölüyorduk..

gecenin bir vakti dışarda olursanız bu olur...
geçmiş olsun...

nasıl bir yorum bu!!! biz gece dısarıya cıkan bi aile degiliz.sadece teyzemin dogum günü vardı ve o yuzden geciktik..gercekten bu düsüncede oldugunuza inanamıyorum..gece eve dönüyorduk diye bunu yasadıgımız için haketmişiz yani öylemi...gercekten pes

yanınızda elbet cep tal vardır telefonunuzla polisi arayıp yardım isteyebilirdiniz. yada o çevrede bir tanıdığınız varsa sizi karşılamasını isteyebilirdiniz.

malesef bu tür şeyler günümüzde çok arttı.. çok korkunç şeyler yaşanıyor.

polisi aramak hiç aklıma gelmedi o anki korkudan.zaten arasam bile polis gelinceye kadar eve varmıs olurduk.apartmandaki komsumuzu aradık ama telefonları kapalıydı.

oyle canım yaa basıt gıbı gorunuyo ama yasayan anlar ancak bız bayanlar cok hassas urkek yapıya sahıp oldugumuz ıcın kolay atamayız boyle seylerı kafamızdan allah yardımcın olsun canım:1hug:

tsk ederim cnm destegin için..insallah cabuk unuturum..bu sabah uykumdan sıcrayarak uyandım.rüyamda gördüm yasadıgım olayısenağlama bol bol dua ediyorum

çok geçmiş olsun.okurken aynı yaşamış gibi korktum.neyseki kurtulmuşşsun..Gece biz bayanlar maalesef rahat dolaşamıyoruz bu sapıklar yüzünden..Dikkat et kendine o pis herif seni takip etmiş evini biliyodur,kendini çok kolla.Allah bi da böyle bişey yaşatmasın...

yorumumdan bunu anladınsa sana başka bişey diyemem o zaman...
gece dışarısı tekin değil....
ben eşim bile yanımda olsa o saatte dışarda olmaktan korkarım .....

çok geçmiş olsun.okurken aynı yaşamış gibi korktum.neyseki kurtulmuşşsun..Gece biz bayanlar maalesef rahat dolaşamıyoruz bu sapıklar yüzünden..Dikkat et kendine o pis herif seni takip etmiş evini biliyodur,kendini çok kolla.Allah bi da böyle bişey yaşatmasın...

tsk ederim cnm.gece hiç cıkmazdım ben.ilk kez teyzemden bu kadar gec dönmek zorunda kaldık.o yuzu nerede görsem bilirim cnm gördügüm an polis cagırcam senağlama

GECENİN BİR VAKTİ DISARDA OLURSANIZ BU OLUR dedin..kim okuduysa sanırım benim anladıgımı anlamıstır.evet gece dısarısı tekin degil bende zaten gece dısarıya cıkmam.ama dün teyzemin dogum günüydü ve teyzemden o saatte dönmek zorunda kaldık..mecbur kaldık o saatte eve dönmeye.keyfimden gezmek için cıkmadım cıkmamda

canım malesef böyle iğrenç olaylar yaşıyoruz ya gece dışarı çıkarken korkmamak varken

bunlar gibi insanlar yüzünden geceden korkar olduk allahım ıslah etsin böylelerini

düşünüyorum da o korkuyu düşünemiyorum bile..

cnm dünden beri cok beddua ettim o sapıga. benim yasadıgım korkunun bin beterini yasasın insallah :Saruboceq:

allaha havale et canım allah ıslah etsin:Saruboceq:

ne desen haklısın ruh hastası herif ne biçin insan bunlar ya amaçları ne

neyse cnm sende böyle bi pislik için pskolojini alt üst etme

bu korkuyla ne yapayım diceksin ama sadece temkinli ol yapıcak bişey yok

bi daha görürsen hemen şikayet et:teselli:

canım benim çok büyük geçmiş olsun...

böyle bir şeyi yaşayan biri olarak 2 kat fazla sinrilendim ve üzüldüm...

üstelik benim başıma güpegündüz geldi bu olay...sabah 09.30 civarıydı yağmurlu bir gündü işe gidiyordum.elimde şemsiyeyle hızlı hızlı yürürken arkamdan sessizce yaklaşam biri olduğunu farketmedim tabi..aynı senin başına gelecek olan şey benim başıma geldi ne yazık ki...neye uğradığımı şaşırdım ne bağırabildim ne bir şey yapabildim dondum kaldım resmen olduğum yerde...etrafta da kimse yoktu zaten...sonra kaçarak uzaklaştı bunu yapan zavallı varlık...o gün akşama kadar ağlamıştım işyerinde...günlerce atlatamadım bu olayın etkisini...hala yolda yürürken çok tedirgin olurum hayat boyu unutamayacağım bir yara bıraktı bu olay bende.

tiksiniyorum böyle yaratıklardan Allah a havale ediyorum onları...
:kızgın::çok üzgünüm:

allaha havale et canım allah ıslah etsin:Saruboceq:

ne desen haklısın ruh hastası herif ne biçin insan bunlar ya amaçları ne

neyse cnm sende böyle bi pislik için pskolojini alt üst etme

bu korkuyla ne yapayım diceksin ama sadece temkinli ol yapıcak bişey yok

bi daha görürsen hemen şikayet et:teselli:

tsk ederim cnm destegin için..sabahta uykumdan sıcrayarak uyandım rüyamda gördüm yasadıgım olayı senağlama insallah unutacagım zamanla.cok dua ediyorum Allahıma içimi rahatlatsın diye..bidaha görürsem hemen sikayet edicem..

bunun geceyle gündüzle alakası yok...evet olma ihtimalini arttırır belki ama sonuçta bu insan ziyanları her zaman sokakta..boş bi anı kolluyor ne yazıkki...ben güpegündüz yaşadım...

canım benim çok büyük geçmiş olsun...

böyle bir şeyi yaşayan biri olarak 2 kat fazla sinrilendim ve üzüldüm...

üstelik benim başıma güpegündüz geldi bu olay...sabah 09.30 civarıydı yağmurlu bir gündü işe gidiyordum.elimde şemsiyeyle hızlı hızlı yürürken arkamdan sessizce yaklaşam biri olduğunu farketmedim tabi..aynı senin başına gelecek olan şey benim başıma geldi ne yazık ki...neye uğradığımı şaşırdım ne bağırabildim ne bir şey yapabildim dondum kaldım resmen olduğum yerde...etrafta da kimse yoktu zaten...sonra kaçarak uzaklaştı bunu yapan zavallı varlık...o gün akşama kadar ağlamıştım işyerinde...günlerce atlatamadım bu olayın etkisini...hala yolda yürürken çok tedirgin olurum hayat boyu unutamayacağım bir yara bıraktı bu olay bende.

tiksiniyorum böyle yaratıklardan Allah a havale ediyorum onları...
:kızgın::çok üzgünüm:

tsk ederim canım..sanada gecmiş olsun hayatım senağlama bende acaba gec saatte oldugumu için oldu bu olay demistim ama sana sabah erken saatte olmus.canım bu tipler kimsenin olmadıgı yerde harekete geciyor :kızgın: pislikler bunlarda hiç utanma duygusu yok..bende cok agladım ve tir tir titredim saatlerce..bende tiksiniyorum ve bize bu korkuyu,bu psikolojiyi yasatanlara Allah bin beterini versin

Back
X