- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
gecenin bir vakti dışarda olursanız bu olur...
geçmiş olsun...
geçmiş olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecenin bir vakti dışarda olursanız bu olur...
geçmiş olsun...
yanınızda elbet cep tal vardır telefonunuzla polisi arayıp yardım isteyebilirdiniz. yada o çevrede bir tanıdığınız varsa sizi karşılamasını isteyebilirdiniz.
malesef bu tür şeyler günümüzde çok arttı.. çok korkunç şeyler yaşanıyor.
oyle canım yaa basıt gıbı gorunuyo ama yasayan anlar ancak bız bayanlar cok hassas urkek yapıya sahıp oldugumuz ıcın kolay atamayız boyle seylerı kafamızdan allah yardımcın olsun canım:1hug:
Gerçekten korkulmayacak gibi değil çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.okurken aynı yaşamış gibi korktum.neyseki kurtulmuşşsun..Gece biz bayanlar maalesef rahat dolaşamıyoruz bu sapıklar yüzünden..Dikkat et kendine o pis herif seni takip etmiş evini biliyodur,kendini çok kolla.Allah bi da böyle bişey yaşatmasın...
yorumumdan bunu anladınsa sana başka bişey diyemem o zaman...
gece dışarısı tekin değil....
ben eşim bile yanımda olsa o saatte dışarda olmaktan korkarım .....
canım malesef böyle iğrenç olaylar yaşıyoruz ya gece dışarı çıkarken korkmamak varken
bunlar gibi insanlar yüzünden geceden korkar olduk allahım ıslah etsin böylelerin..
okurken tuylerım dıken dıken oldu.gecmıs olsun canım,allah kımseyı boyle ınsanlarla karsılastırmasın
cnm dünden beri cok beddua ettim o sapıga. benim yasadıgım korkunun bin beterini yasasın insallah :Saruboceq:
allaha havale et canım allah ıslah etsin:Saruboceq:
ne desen haklısın ruh hastası herif ne biçin insan bunlar ya amaçları ne
neyse cnm sende böyle bi pislik için pskolojini alt üst etme
bu korkuyla ne yapayım diceksin ama sadece temkinli ol yapıcak bişey yok
bi daha görürsen hemen şikayet et:teselli:
yorumumdan bunu anladınsa sana başka bişey diyemem o zaman...
gece dışarısı tekin değil....
ben eşim bile yanımda olsa o saatte dışarda olmaktan korkarım .....
canım benim çok büyük geçmiş olsun...
böyle bir şeyi yaşayan biri olarak 2 kat fazla sinrilendim ve üzüldüm...
üstelik benim başıma güpegündüz geldi bu olay...sabah 09.30 civarıydı yağmurlu bir gündü işe gidiyordum.elimde şemsiyeyle hızlı hızlı yürürken arkamdan sessizce yaklaşam biri olduğunu farketmedim tabi..aynı senin başına gelecek olan şey benim başıma geldi ne yazık ki...neye uğradığımı şaşırdım ne bağırabildim ne bir şey yapabildim dondum kaldım resmen olduğum yerde...etrafta da kimse yoktu zaten...sonra kaçarak uzaklaştı bunu yapan zavallı varlık...o gün akşama kadar ağlamıştım işyerinde...günlerce atlatamadım bu olayın etkisini...hala yolda yürürken çok tedirgin olurum hayat boyu unutamayacağım bir yara bıraktı bu olay bende.
tiksiniyorum böyle yaratıklardan Allah a havale ediyorum onları...:çok üzgünüm: