- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Yok abla hala devam ediyor arada sankinleşiyorlar sonra yine kanama yok sancım çok çok kötüyüm
güzel haber,hadi inşallah birşeyin yoktur üzülme.Doktoru aradım sakin ol uzan yerinden kalkma söyledi ve 1 saat sonra ben gelicem korkulacak hiç bi şey olmaz dedi
Sakin olun hadi her streslendiginizde bebeginizi uzdugunuzu dusunun.. Bir seyler mirildanin , sesleri duymayin.. İnsallah hemen gelirlerDoktoru aradım sakin ol uzan yerinden kalkma söyledi ve 1 saat sonra ben gelicem korkulacak hiç bi şey olmaz dedi
İnşallah canım hayır eşim evde olsa bu kadar korkmazdım bakdım delikten 4 -5 tane amon geldi hepsini götürdülergüzel haber,hadi inşallah birşeyin yoktur üzülme.
yat dinlen,ben eşini evde sanıyordum.
Canım çok saol ama çoğu insanlar yalan yere konu açtığımı sanıyor ama öyle değil ben hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım 4-5 tane amon geldi hepsini götürdüler Rusya'da kanun çok iyi şimdi vay onların haline o insanlarıda o ki var dövecekler polisleri gördükte sevincimden yere göye sığmadımSakin olun hadi her streslendiginizde bebeginizi uzdugunuzu dusunun.. Bir seyler mirildanin , sesleri duymayin.. İnsallah hemen gelirler
Evet vallahi kim olsa o sesi duysa benim gibi çok korkardıGecmiş olsun Kotu bir durum..
Canım diğer mesajlarıma bakarsan anlarsın 24 bat günüm idi 20 den adet sancıları çekdim adetim olucak dedim her defa adet olmazdan 3-4 gün önce sancılarım oluyordu benim umudumu üzdüm bu ayda olmadı Aralık'ta olur dedim inşallah bekledim olmadı adetim geçikti 3 günde test yapdım hamile olduğumu öyrendimSelam kızlar her ay beklediğim gibi Kasım ayını da umutla bekledim bu defa hamile kalıcam dedim uymutlandım ama olmadı.Şimdi aralık aynı bekliyorum umutla inşallah Rabbim nasip eder de gebe kalırım.Yeni yila bebeğimle birlikde girerim çok istiyorum bunu.Dua ediyorum benim gibi arılık ayında hamile kalmak isteyenler hadi buyrun bura deneyimlerimizi paylaşalım.
Bunu sen yazmışsın. Nasl oldu hamilelik :)
Amonlar geldi hepsini götürdü yaralı olan erkeği ise ambulans götürdüNasıl oldun şimdi?
Tamam canım haber vericem yerimden kalmıyorum bile Nerde olsa doktorum gelicek inşallah hiç bişey olmazDoktor gelince haber bekliyoruz .Çok geçmiş olsuny
o haldesin ve sen internete girip kadınlar kulübüne yazıyorsun...pessss..bence senin pek birşeyin yok..
AA kusura bakma canım korkunun etkisi hala üzerimde ben şimdi biraz daha iyiyim uzanmış doktorumu bekliyorum kan da gelmiyor ama biraz sancım varSeni sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?