Korkudan ölüyorum

Yok abla hala devam ediyor arada sankinleşiyorlar sonra yine kanama yok sancım çok çok kötüyüm

Allah Allah cidden ne garip yermiş orası,adam dövüyorlar,kimse ne ayırmaya geliyor
ne polis geliyor,nasıl birşeydir bu ,dövüp bırakp tekrar dövüyorlar,sinir bozucu.
siz dışarı çıksanız,sizede mi sararlar
etrafta onlardan başka kimse yok mu?

Kizlar yemin ederim ekmek Kur'an çarpsın elim hiç birşeye çatmadı yalnızım evde aradan 20-25 dk geçtikten sonra size yazdım ne yapacağımı bilmiyordum yalan da söylemiyorum

Doktoru aradım sakin ol uzan yerinden kalkma söyledi ve 1 saat sonra ben gelicem korkulacak hiç bi şey olmaz dedi

Doktoru aradım sakin ol uzan yerinden kalkma söyledi ve 1 saat sonra ben gelicem korkulacak hiç bi şey olmaz dedi
Sakin olun hadi her streslendiginizde bebeginizi uzdugunuzu dusunun.. Bir seyler mirildanin , sesleri duymayin.. İnsallah hemen gelirler

Sakin olun hadi her streslendiginizde bebeginizi uzdugunuzu dusunun.. Bir seyler mirildanin , sesleri duymayin.. İnsallah hemen gelirler
Canım çok saol ama çoğu insanlar yalan yere konu açtığımı sanıyor ama öyle değil ben hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım 4-5 tane amon geldi hepsini götürdüler Rusya'da kanun çok iyi şimdi vay onların haline o insanlarıda o ki var dövecekler polisleri gördükte sevincimden yere göye sığmadım

Selam kızlar her ay beklediğim gibi Kasım ayını da umutla bekledim bu defa hamile kalıcam dedim uymutlandım ama olmadı.Şimdi aralık aynı bekliyorum umutla inşallah Rabbim nasip eder de gebe kalırım.Yeni yila bebeğimle birlikde girerim çok istiyorum bunu.Dua ediyorum benim gibi arılık ayında hamile kalmak isteyenler hadi buyrun bura deneyimlerimizi paylaşalım.

Bunu sen yazmışsın. Nasl oldu hamilelik :)

Canım diğer mesajlarıma bakarsan anlarsın 24 bat günüm idi 20 den adet sancıları çekdim adetim olucak dedim her defa adet olmazdan 3-4 gün önce sancılarım oluyordu benim umudumu üzdüm bu ayda olmadı Aralık'ta olur dedim inşallah bekledim olmadı adetim geçikti 3 günde test yapdım hamile olduğumu öyrendim

Bence konu açacağınıza sakinleşip eşinizi, polisi, doktoru vs bekleyin.

Bu durumda öncelik konu açmak olmamalı yani.

Geçmiş olsun.

Sıze katılıyorum o durumda olmus olsam dıye dusundum buraya gırıp yazmak aklıma gelen en son sey olurdu .bence senfazla hayalperessın ya da bızımle dalga ggecıyosun
o haldesin ve sen internete girip kadınlar kulübüne yazıyorsun...pessss..bence senin pek birşeyin yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…