Kızlar ben çok kötü durumdayım hamileyim bizim kapının karşısında blokda 3 tane aklını kaybetmiş erkek bir erkeği yere yıkmış dövüyorlar duvar sirkeleniyor rusdu pamagi Mine yardım edin bana diye bağırıyor çok korkdum arada tepikleri bizim kapıya değiyor sesleri her yer yeri bürümüş bağırıyorlar ben çok korkuyorum hem de çok benden kan geldi eşimi aradım korkudan evde sesimi bile çıkarta bilmiyorum evde adam olduğunu bilmesinler diye eşinde polisi aradı çok kötüyüm korkudan hala polis gelmeyib ve sesler geliyor çok sancım var kan geldi bebeğime birşeymi oldu
Lütfen bunu çabuk yapın. LütfennAmbulans arayın polisi arayin
Kim ayıra biler abla kim burda öyle bi şey yok hale devam ediyor polisde hala gelmedine zaman aradınızda polis hala gelmedi?
kanama hakkında bişey diyemicem,bir an evvel hastaneye gitmeye bakın
komşular falan ne durumda peki,kimse kavgayı ayırmıyormu?
nasıl bi yermiş orası.
Kim ayıra biler abla kim burda öyle bi şey yok hale devam ediyor polisde hala gelmedi
Kanamaniz devam ediyor mu..Kim ayıra biler abla kim burda öyle bi şey yok hale devam ediyor polisde hala gelmedi
Moskova'da polisi arayalı 35 Dakika oldusiz nerede yaşıyorsunuz? polisi arayalı ne kadar oldu peki?
Aradım polisi ve ambulasıKanamaniz devam ediyor mu..
Sesleri duymayin pamuk tikayin ve uzanin.. Ambulans arayin hem size yardimci olurlar hem dovulen cocuga.. Birileri gelince kavga da biter lutfen arayin
anladım,hala kavga devam ediyor mu?Moskova'da polisi arayalı 35 Dakika oldu
Hayır 5-6 damla falan geldi ve kesdi sancım var korkudan hala esiyorumKanamaniz devam ediyor mu..
Sesleri duymayin pamuk tikayin ve uzanin.. Ambulans arayin hem size yardimci olurlar hem dovulen cocuga.. Birileri gelince kavga da biter lutfen arayin
Yok abla hala devam ediyor arada sankinleşiyorlar sonra yine kanama yok sancım çok çok kötüyümanladım,hala kavga devam ediyor mu?
saatlerce sürmez heralde,ne diyeceğimide bilemedim
ortalık durulunca hemen çıkın
korkudan mı kanaman başladı?
geçmiş olsun bu arada,sakin kalmaya çalış
ağrın sanıcın var mı?
o haldesin ve sen internete girip kadınlar kulübüne yazıyorsun...pessss..bence senin pek birşeyin yok..Kızlar ben çok kötü durumdayım hamileyim bizim kapının karşısında blokda 3 tane aklını kaybetmiş erkek bir erkeği yere yıkmış dövüyorlar duvar sirkeleniyor rusdu pamagi Mine yardım edin bana diye bağırıyor çok korkdum arada tepikleri bizim kapıya değiyor sesleri her yer yeri bürümüş bağırıyorlar ben çok korkuyorum hem de çok benden kan geldi eşimi aradım korkudan evde sesimi bile çıkarta bilmiyorum evde adam olduğunu bilmesinler diye eşinde polisi aradı çok kötüyüm korkudan hala polis gelmeyib ve sesler geliyor çok sancım var kan geldi bebeğime birşeymi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?