Korkudan ölüyorum

Sıze katılıyorum o durumda olmus olsam dıye dusundum buraya gırıp yazmak aklıma gelen en son sey olurdu .bence senfazla hayalperessın ya da bızımle dalga ggecıyosun
Şimi ben yalan yere bişey yazdımsa Kur'an beni çarpsın ben hiç bi zaman yalan yere hiç bişey yazmadım eşimi aradım neden korkuyorsun korkma kapı iyice kilitli sana hiç bişey yapmazlar sakin ol dedi ve eşimde polisi aradı aradan 20-25 d geçtikten sonra konu açtım ne yapayım diye daha fazla kormamak için

Yalan yere bi konu açanı ekmek Kur'an çarpsın herkes yalan yere konu açmışda bilmem ne yazmış inanmayan arkadaşlar bakmasın yorum yazmasın

Yalan yere bi konu açanı ekmek Kur'an çarpsın herkes yalan yere konu açmışda bilmem ne yazmış inanmayan arkadaşlar bakmasın yorum yazmasın
Ya sen ne kafana takiyorsun boşver.inanmayan yazmasın. Geçmiş olsun dikkat et kendine

ay yazııık Türk ama dövülen galiba yardım et Mine dediğine göree
Allah yardımcısı olsun
sen de hemen tv bişey aç çocuğun için lütfen duyma etme
bir daha arasın eşin polisi...
çok kötü ya ((

Kızlar doktor geldi muayene etdi bi tane ilaç verdi suya 25 damla karvalol döktü verdi korkulacak hiç bişey yok dedi ama hiç bi zaman stres yapma söyledi herdefa şansın böyle güzel olmaya bilir de

Geçmiş olsun, noldu acaba son durum?
Bir de siz 24 yaşında mısınız?

Kinseye yalancisin demek isteniyorum .
Konusunu yalanlamakta istemiyorum ama ..

Senin actigin su konu ne kadar dogru cozemedim ..

Cok korkuyosun polisi aramiyosun , ama o korkuyla burda konu aciyosub , ve herkesede cevap veriyosun ..

Yani oanki korkuyla bebegimin korkusuyla birde birak jnternete girmeye parmaklarim yazmaz yahu...

Komsu önemlidir.
Bence baska bir eve tasinsaniz daha iyi olur sizin icin..
Ve rus erkekleri gercekten korkunc olabiliyor cevremden gözlemledigim kadariyla.. en kötü türk erkeginden bile tehlikeli yani.

Hanım hanım buraya yazacağına hastaneye koş hastaneye!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…