Şimi ben yalan yere bişey yazdımsa Kur'an beni çarpsın ben hiç bi zaman yalan yere hiç bişey yazmadım eşimi aradım neden korkuyorsun korkma kapı iyice kilitli sana hiç bişey yapmazlar sakin ol dedi ve eşimde polisi aradı aradan 20-25 d geçtikten sonra konu açtım ne yapayım diye daha fazla kormamak içinSıze katılıyorum o durumda olmus olsam dıye dusundum buraya gırıp yazmak aklıma gelen en son sey olurdu .bence senfazla hayalperessın ya da bızımle dalga ggecıyosun
Belki başkaları da benim gibi benimi söylüyorum gelin beni bulun diye evet ablacım o kişiler yapmış olucak kavgayı o 3 kişiden başka bu blokda aklını kaybetmiş insanlar yok onlarda hap falan kullanıyorlar ya o yüzdenBu 3 kişi hep sizi mi buluyor? Diğer konunuzda da var sanki...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-yalnizken-cok-korkuyorum.768469/
Ya sen ne kafana takiyorsun boşver.inanmayan yazmasın. Geçmiş olsun dikkat et kendineYalan yere bi konu açanı ekmek Kur'an çarpsın herkes yalan yere konu açmışda bilmem ne yazmış inanmayan arkadaşlar bakmasın yorum yazmasın
Çok saol canım benim doru söylüyorsun .Ya sen ne kafana takiyorsun boşver.inanmayan yazmasın. Geçmiş olsun dikkat et kendine
Nasılsin geldi mi doktorÇok saol canım benim doru söylüyorsun .
Niçin soruyorsunuz?Sen ne zaman evlendin?
Çox saol canım :)cok sevindim .cok gecmis olsun.allah kucagina versin.
Niçin soruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?