Korkulan olmasın diye

Loch Ness Canavari

Kontaklar kulübü.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
6.312
13.007
298
Arkadaslar dogum sonrasi depresyon gecireniniz var mi?
Dogum yapali 15 gun oldu. Su an bir sıkıntı yok. Hatta cok mutluyum. Kizimi saglikli bir sekilde kucagima aldim. Herkese normal gelen bana anormal geliyor o derece mutluyum. İlk kizimin yasadigi rahatsizlik beynimde o kadar yer etmis ki simdi bebegimin kafa seklinin normal olmasi ayaklarimi yerden kesiyor :)
Ama arasira bi mutsuzluk kapliyor icimi.
Aha geldi depresyon diyorum..
İlk kizimdan sonra yasadigim seyin ne oldugunu bilmiyorum. Dogum sonrasi depresyon mu gecirdim yoksa kizimin rahatsizligindan dolayi depresyona mi girdim bilmiyorum. Bunun ayrimini yapamiyorum maalesef
Siz nasil başa ciktiniz? Baslangic belirtisi falan oluyor mu?
Tesekkur ederim simdiden..

Bende de pek birsey olmadi o yuzden hayirli olsuna geldim sadece:)
Allah sana bagislasin saglikla buyut minik kelebegini canim

Hayırlı olsun bilmiyordum. Görünmüyordun zaten ortalıkta. Allah analı babalı büyütsün.

Senin ilk doğumda yaşadığın sıkıntılar seni zorlamış.

Lohusalık diye bir şey var ama her şey kişisel olduğu gibi bu da kişisel olabilir. Depresyona zorlama kendini.

beeeenn bildiğn lahusa sendromu geçirdim ama benim sebeplerim çoktu

allah analı babalı büyütsün bebegini saglıkla sıhhatle..
bende yasamadım depresyon,bebek zorladıgında oflamalar puflamalar oluyo tabi ama oda adettendir:)
ilk bebegınde yasadıklarından dolayı yıne aynı ruh halını yasayacakmıyım,yada yaşıyomuyum diye sorguıluyo olabilirsin ama..
okadar mutlu ve güzel birşey yaşıyorsun ki sarıl yavrularına,hersey cok guzel olacak diye düşün,olumsuzlukların hepsine kulak tıka..
allah olmayan herkese nasip etsın,evlat candır..:)

Tesekkur ederim.
Yok vallahi zorlamiyorum. Bahar olsaydi çimlerde debelenmeye giderdim o sekilde mutluyum. Sadece arasira bi endise mutsuzluk geliyo anlik tabi.

Allah bağışlasın, konunuzu okumuştum kendi içgüdülerinizi takip ederek çocuğunuzun hastalığına erkenden teşhis ettirmiştiniz, şimdi de mutlusunuz 2 çocuğunuzla maşallah İlk çocuktaki tecrübesiz hal ve rahatsızlık bir arada olunca depresyona girmeniz çok normal, ben de kolik bebekle depresyonun eşiğinden döndüm

Allah bağışlasın evlatlarınızı hep mutluluklarını görün inşallah..
Ben de pek sevinçliydim..
Hiç uyumazdım onları seveceğim diye..
Mutluluktan korkardım nazar değecek diye..
Bütün kötü şeyler sıradanlaştı benim gözümde de..

Tesekkur ederim.
Yok vallahi zorlamiyorum. Bahar olsaydi çimlerde debelenmeye giderdim o sekilde mutluyum. Sadece arasira bi endise mutsuzluk geliyo anlik tabi.

Bence o geçmişin etkisi. Tabi hormonlar hala dalgalı tam rayına oturmadı. Onun da etkisi var.

Kız mı erkek mi?

Adını ne koydunuz?

Tesekkur ederim.

Kendinizi zorla depresyona sokmayın :) Bende hiç yaşamadım öyle bir şey. Karda kışta aldım bebeğimi çıktım, gezdim, onu yıkadım, uyudum koynuma aldım. Boşverin ,mutluluğunuz hep sürsün, bu inanın bebeğinize de yansıyacaktır. Sağlıkla büyütün.

Hayırlı olsun tatlım,bende panik atak da olduğu için bilemiyorum aslında lohusa depresyonu oldum mi olmadım mı, bir de doğumdan 1 ay önce babamı kaybettim, içimdeki hüzün ağlamalarım falan buna bağlıydı büyük ihtimal

Lohusa depresyonunda bebeği kabullenememe oluyo diye biliyorum

Evet yansiyor kesinlikle. Sakin bir bebegim var. Bu da bizi ailece mutlu ediyor. Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…