- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Bende de pek birsey olmadi o yuzden hayirli olsuna geldim sadece:)Arkadaslar dogum sonrasi depresyon gecireniniz var mi?
Dogum yapali 15 gun oldu. Su an bir sıkıntı yok. Hatta cok mutluyum. Kizimi saglikli bir sekilde kucagima aldim. Herkese normal gelen bana anormal geliyor o derece mutluyum. İlk kizimin yasadigi rahatsizlik beynimde o kadar yer etmis ki simdi bebegimin kafa seklinin normal olmasi ayaklarimi yerden kesiyor :)
Ama arasira bi mutsuzluk kapliyor icimi.
Aha geldi depresyon diyorum..
İlk kizimdan sonra yasadigim seyin ne oldugunu bilmiyorum. Dogum sonrasi depresyon mu gecirdim yoksa kizimin rahatsizligindan dolayi depresyona mi girdim bilmiyorum. Bunun ayrimini yapamiyorum maalesef
Siz nasil başa ciktiniz? Baslangic belirtisi falan oluyor mu?
Tesekkur ederim simdiden..
Arkadaslar dogum sonrasi depresyon gecireniniz var mi?
Dogum yapali 15 gun oldu. Su an bir sıkıntı yok. Hatta cok mutluyum. Kizimi saglikli bir sekilde kucagima aldim. Herkese normal gelen bana anormal geliyor o derece mutluyum. İlk kizimin yasadigi rahatsizlik beynimde o kadar yer etmis ki simdi bebegimin kafa seklinin normal olmasi ayaklarimi yerden kesiyor :)
İlk kizimdan sonra yasadigim seyin ne oldugunu bilmiyorum. Dogum sonrasi depresyon mu gecirdim yoksa kizimin rahatsizligindan dolayi depresyona mi girdim bilmiyorum. Bunun ayrimini yapamiyorum maalesef
Amin cok tesekkur ederim.Bende de pek birsey olmadi o yuzden hayirli olsuna geldim sadece:)
Allah sana bagislasin saglikla buyut minik kelebegini canim
Arkadaslar dogum sonrasi depresyon gecireniniz var mi?
Tesekkur ederim.Hayırlı olsun bilmiyordum. Görünmüyordun zaten ortalıkta. Allah analı babalı büyütsün.
Senin ilk doğumda yaşadığın sıkıntılar seni zorlamış.
Lohusalık diye bir şey var ama her şey kişisel olduğu gibi bu da kişisel olabilir. Depresyona zorlama kendini.
Tesekkur ederim.
Yok vallahi zorlamiyorum. Bahar olsaydi çimlerde debelenmeye giderdim o sekilde mutluyum. Sadece arasira bi endise mutsuzluk geliyo anlik tabi.
O sebepler mutsuzluk vermistir belki. Benim gibi siz de ayrimini yapamiyor olabilirsiniz :)beeeenn bildiğn lahusa sendromu geçirdim ama benim sebeplerim çoktu
Kizima kizkardes geldi.Bence o geçmişin etkisi. Tabi hormonlar hala dalgalı tam rayına oturmadı. Onun da etkisi var.
Kız mı erkek mi?
Adını ne koydunuz?
Tesekkur ederim.
Yok vallahi zorlamiyorum. Bahar olsaydi çimlerde debelenmeye giderdim o sekilde mutluyum. Sadece arasira bi endise mutsuzluk geliyo anlik tabi.
Sen Allah'in emri hep banlisin zaten. Cocuklarim okula baslayacak nerdeyseGörümce senin kız doğdu mu hiç söylemiyorsunBen banlanmadan önce sen hamile değil miydin
Adı ne oldu? Kiraz koysaydınNişanlıma selamlar
anlamına baktım da çok güzelmiş anlamı. Adıyla yaşasın inşallah.Kizima kizkardes geldi.
Adini Hüma koyduk.
Evet yansiyor kesinlikle. Sakin bir bebegim var. Bu da bizi ailece mutlu ediyor. Tesekkur ederim.Kendinizi zorla depresyona sokmayın :) Bende hiç yaşamadım öyle bir şey. Karda kışta aldım bebeğimi çıktım, gezdim, onu yıkadım, uyudum koynuma aldım. Boşverin ,mutluluğunuz hep sürsün, bu inanın bebeğinize de yansıyacaktır. Sağlıkla büyütün.
Sanirim bende yok lohusa depresyonu..
sadece sulu goz oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?