- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
sanmıyorum canım ya dedim ya sebepler çevremdeki insanlardı kv ve görümce daha niceleri bebeğim meme emmedi bunun suçlusudaben oldum kötü anne beceriksiz anne oldum süt yapıcam diye iki ayda hamilelik kg min ütüne çıktım sürekli birşeyler yedim srf sütüm olsun diye bi ara yemek görmeye dahi tahammülüm kalmamıştı saatlerce süt sağdım ama yok süt yok yani yine ben suçlu oldum intiharı düşündüm bebeğimden nefret ett,m bi dönem şimdi bunları yazarken çok utanıyorum bi anne evladından nasıl nefret edre diye ama o psikolji tarif edilemezO sebepler mutsuzluk vermistir belki. Benim gibi siz de ayrimini yapamiyor olabilirsiniz :)
Tesekkur ederim. Kabullenememe gibi bir durum yok. Aksine ikisini de tepeme alip hoplayip ziplayasim var :)Hayırlı olsun tatlım,bende panik atak da olduğu için bilemiyorum aslında lohusa depresyonu oldum mi olmadım mı, bir de doğumdan 1 ay önce babamı kaybettim, içimdeki hüzün ağlamalarım falan buna bağlıydı büyük ihtimal
Lohusa depresyonunda bebeği kabullenememe oluyo diye biliyorum
Tesekkur ederim. Kabullenememe gibi bir durum yok. Aksine ikisini de tepeme alip hoplayip ziplayasim var :)
Evet yansiyor kesinlikle. Sakin bir bebegim var. Bu da bizi ailece mutlu ediyor. Tesekkur ederim.
O gorumceler bos bos konusur zaten. Benim sutum camasirlarimdan pedden tasiyodu bu defa da "sütün yaramiyor" oldu :)sanmıyorum canım ya dedim ya sebepler çevremdeki insanlardı kv ve görümce daha niceleri bebeğim meme emmedi bunun suçlusudaben oldum kötü anne beceriksiz anne oldum süt yapıcam diye iki ayda hamilelik kg min ütüne çıktım sürekli birşeyler yedim srf sütüm olsun diye bi ara yemek görmeye dahi tahammülüm kalmamıştı saatlerce süt sağdım ama yok süt yok yani yine ben suçlu oldum intiharı düşündüm bebeğimden nefret ett,m bi dönem şimdi bunları yazarken çok utanıyorum bi anne evladından nasıl nefret edre diye ama o psikolji tarif edilemez
Yok canim gelmez korkma senAmin cok tesekkur ederim.
Ya pat diye gelmez degil mi :)
Mesela icinde hic garip bi duygu olusmadi mi?
ben en çok kendi yavrumdan nefret ettiğim için utanıyorum bide bu utancım yüzünden durup duruken ağlardım yani herkes öyle sanırdıO gorumceler bos bos konusur zaten. Benim sutum camasirlarimdan pedden tasiyodu bu defa da "sütün yaramiyor" oldu :)
Ama ne kafaya takmisim milleti. Hem kendimi hem kizimi uzmusum. Ben de aklima geldikce cok hayiflaniyorum.
Sen Allah'in emri hep banlisin zaten. Cocuklarim okula baslayacak nerdeyse
allah analı babalı büyütsün bebegini saglıkla sıhhatle..
bende yasamadım depresyon,bebek zorladıgında oflamalar puflamalar oluyo tabi ama oda adettendir:)
ilk bebegınde yasadıklarından dolayı yıne aynı ruh halını yasayacakmıyım,yada yaşıyomuyum diye sorguıluyo olabilirsin ama..
okadar mutlu ve güzel birşey yaşıyorsun ki sarıl yavrularına,hersey cok guzel olacak diye düşün,olumsuzlukların hepsine kulak tıka..
allah olmayan herkese nasip etsın,evlat candır..:)
Anlik olumsuz duygular normal o halde. Genel olarak oyle anladim.Allah bağışlasın evlatlarınızı hep mutluluklarını görün inşallah..
Ben de pek sevinçliydim..
Hiç uyumazdım onları seveceğim diye..
Mutluluktan korkardım nazar değecek diye..
Bütün kötü şeyler sıradanlaştı benim gözümde de..
Bu defa bize benzemiyo dedi :)Aynen ya benim ban kalkana kadar hamileler doğurdu be. ZaLImsın MuNE
Nişanlım sevdi mi yeğenini, ne dedi?
Bu defa bize benzemiyo dedi :)
Anlik olumsuz duygular normal o halde. Genel olarak oyle anladim.
Biz esmer buyuk gozluyuz. Esimin ailesi acik tenli. Bebe de kucuk cekik gözlü daha acik tenli.Esimin tarafina benzemis.Bu iyi bir şey mi şimdi, siz neye benziyorsunuz görümcesevgilim neye benziyor yani
Teşekkür ederimLohusa sendromu yaşamadım, onun için kutlamaya geldim sadece :)
Allah analı babalı büyütsün, tebrik ederim
Hediyesini de takayımmmEki Görüntüle 1765017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?