Korkulan olmasın diye

O sebepler mutsuzluk vermistir belki. Benim gibi siz de ayrimini yapamiyor olabilirsiniz :)
sanmıyorum canım ya dedim ya sebepler çevremdeki insanlardı kv ve görümce daha niceleri bebeğim meme emmedi bunun suçlusudaben oldum kötü anne beceriksiz anne oldum süt yapıcam diye iki ayda hamilelik kg min ütüne çıktım sürekli birşeyler yedim srf sütüm olsun diye bi ara yemek görmeye dahi tahammülüm kalmamıştı saatlerce süt sağdım ama yok süt yok yani yine ben suçlu oldum intiharı düşündüm bebeğimden nefret ett,m bi dönem şimdi bunları yazarken çok utanıyorum bi anne evladından nasıl nefret edre diye ama o psikolji tarif edilemez

Tesekkur ederim. Kabullenememe gibi bir durum yok. Aksine ikisini de tepeme alip hoplayip ziplayasim var :)

Tesekkur ederim. Kabullenememe gibi bir durum yok. Aksine ikisini de tepeme alip hoplayip ziplayasim var :)

Hiç düşünme kötüyü çağırma o zaman, ilgisi yok lohusa depresyonu ile, ağlama olabilir yorgunluk uykusuzluk evet ama depresyonun yok, olmasın da 2 kızın olmuş ne güzel, hep derim Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmis

Evet yansiyor kesinlikle. Sakin bir bebegim var. Bu da bizi ailece mutlu ediyor. Tesekkur ederim.

Rica ederim ne demek. Ben hamilelikte de çok mutlu ve sakindim. Aman hamileyim ben triplerim olmadı hiç. Doğumdan sonra da aynen devam etti. Değişen hormonlar etkilemedi beni yani. Belki de bundan mıdır bilmiyorum ama, sakin,ağlamayan, kendi kendine uyuyan, geceleri hiç uyanmayan bir bebeğim oldu. Şu an 15 aylık, 2 aylıktan beri geceleri kesintisiz uyur. Kim duysa "sen çok rahat ve huzurluydun hamileyken ve lohusayken" der. Etkisi var mıdır? Bilemem ama, bebeklerin mutluluğu hissettiği kesin.

O gorumceler bos bos konusur zaten. Benim sutum camasirlarimdan pedden tasiyodu bu defa da "sütün yaramiyor" oldu :)
Ama ne kafaya takmisim milleti. Hem kendimi hem kizimi uzmusum. Ben de aklima geldikce cok hayiflaniyorum.

Amin cok tesekkur ederim.
Ya pat diye gelmez degil mi :)
Mesela icinde hic garip bi duygu olusmadi mi?
Yok canim gelmez korkma sen
Garip duygu derken mesela bebegi ben dogurmamisim da biri gizlice yanima birakip kacmis gibi birseyler hissetmistim o da kendi beceriksizligimi bildigimden aaa ben nasil dogurdum lan dedim sadece

O gorumceler bos bos konusur zaten. Benim sutum camasirlarimdan pedden tasiyodu bu defa da "sütün yaramiyor" oldu :)
Ama ne kafaya takmisim milleti. Hem kendimi hem kizimi uzmusum. Ben de aklima geldikce cok hayiflaniyorum.
ben en çok kendi yavrumdan nefret ettiğim için utanıyorum bide bu utancım yüzünden durup duruken ağlardım yani herkes öyle sanırdı

Mutlulugunun tadini cikar ortada bisey yokken acaba olur mu diye dusunerek kendini uzme bosuna. Ortada olmayan bisey icin olasiliklara takilmak mutluluguna ara vermek buyuk zaman kaybi. Hic kafani yorma bunlarla simdi acabalarla baslar gunde birkac defa dusunursun sonra butun gun dusunmeye baslar takinti yaparsin.

Anlik olumsuz duygular normal o halde. Genel olarak oyle anladim.

Ben doğum yaptıktan sonra bebeğim 10 gün küvezde kaldı sadece günde 10 dk görebildim kucağıma bile alamadım ama ona rağmen depresyon filan yaşamadım. Eşim annem kayınvalidem çok destek oldular her işimi yaptılar gözümün içine baktılar ama onların da desteği çok sağolsunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…