korkularim bitmiyor, hasta olacagim...

Evet canım diş hekimiyim :)
Geçmiş olsun :)) Gebelik bitimine kadar da inşallah dişçinin kapısının önünden geçmene gerek olmaz :))
Açıkçası gebelik olsun olmasın, ben de tırsarım doktordan, diş hekiminden, iğneden falan

herkes bişeyler yazmış ben de bişeyler yazayım benki az da olsa rahatlatabilirim seni.. öncelikle ilk üç ayı sorunsuz atlatmışsın bundan güzel bişey yok.. çoğu hamilelikte ilk 3 ay içinde az da olsa kanama olur.. 2. 3 ay en risksiz ve sorunsuz dönemdir.. bebeğin hareketlerini henüz hissetmediğin için tedirgin olabilirsin ama sen kendini yormadığın veya allah korusun bir kaza geçirmediğin sürece bebeğine bişey olması için bir sebep yok.. içini rahat tutmalısın.. tabiki herhangi bir kanama yada ağrıya karşı duyarlı ol ama en ufak gaz sancısıyla telaşa kapılmak seni strese sokmaktan başka işe yaramaz.. doktor aksini söylemediği sürece normal hayatına devam et kendini bi şekilde oyala ki güzel günler daha çabuk gelsin.. içini ferah tut hamileliğinin keyfini çıkart sositososito

merhaba mimix,
bende 10+4 günlük hamileyim. Benim ilk gebeliğim boş gebelikti. Kürtaj oldum. Bu seferki çok şükür sağlıklı şimdilik. Bende senin gibi hergün kendimi dinliyorum. Mesala sapık gibi hep gögüslerimi elliyorum ağrı varmı diye? Birgün az midem bulansa neden acaba diyorum? Ama kendimize zarar veriyoruz. Allah yazdıysa olur aslında. Bu gidişle en keyifli olan 2. gebelik dönemi bizim için belirtilerimiz azaldığından daha stresli geçecektir.:) Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım.

cok sagolun kizlar rahatlattiniz beni su 3-4 gündpr gayet rahatim cok sükür rahat uyuyorum kanama yok hicbisey yok sadece isten eglince aksamlari evde eblim agriyo oda normal allahin izniyle bebislerimizi alacagiz kucagimiza :)

bende pimpiriklerdenim galiba..
ilk başlarda rahattım, ilk doktora gitmeden acaba gebelik varmı şüphesiyle taktım.. sonra dış gebelikmi acaba diye.. neyse bebiş kendini gösterdi bu sefer kahverengi lekelenmelerim oldu, eyvah ya bişey olursa modunda evden burnumu dışarı çıkarmadım.
sonra ikili test heycanı sardı. ya öyleyse ya böyleyse oda geçti çok şükür.
bugünlerdede troid hormonum yüksek çıkmış biraz, endokrine gönderdi doktorm. şimdide yine pimpirikleniyorum.
aslında herşeyi bilmekte iyi değil.. internette okuyup okuyup kuruyorum kafamda.. eşimde kızıyor kapattırıcam interneti diye.. ya benim sağlığım ortada olsa takmıcamda bebeğimi düşününce evham basıyor. Rabbim bebişlerimize iyilik sağlık sıhhat versinde hayırlısıyla vakti saatinde kucağımıza alalım gülerek..aminnn

ay yemin ederim ayni korkular yasamisiz bisey oluyo ya hemen nette bakiyorum birsürü seyler yaziyo hangisine inanacagimi sasiriyorum. rahat olmak iyide iste keske olsak.hayirlisiyla bi doguraydik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…