• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularım, takıntılarım ve psikolojik şiddet.

Adamdan ayrilin. Psikolojik tedaviye baslayin. Ilk önce toksik olan herseyi cikarmaniz gerek. Size zarar veren sizi kücümseyenleri cikartin. Simdi "yapamiyorum" dediginizi duyuyorum. Bende bir zamanlar sizin gibiydim. Yalnis yerde tüm enerjimi tükettim.sonuc? Depresyon panik ataklari hastaneler. Yapmayin. Böyle adama hiic degmez. Bu sadece iliskilerimiz icin de gecerli degil. Sagliginizi tehdit edecek herseyden arinin
Durumumuz oldukça benziyor birkaç defa şiddetli tartışmalarda ben de hastanelik oldum. Kasılıp kaldım çok çok kötüydü. Oluyor değil mi geçiyor zamanla kendimi inandırmaya çok ihtiyacım var. Şimdi iyisinizdir umarım, malesef insan gördüğü halde bazen durduramıyor kendini

Evet hep hassas noktalarımdan vuruyor, insan sevdiğine güvenemez mi. Ailemde malesef istenmeyen bir olay yaşandı, kuzenim evli biriyle birlikte olmuş ve duyuldu o bile sende de olur mu bir şeyler nasıl güvenilir size diye önüme geliyor
Kendine yapma bunu açıkça dile getiremiyor ama seni vuracağı noktayı da çok iyi biliyor kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin ve bu kıskançlıkta değil özgüvensiz bir birey

Nasıl bu kadar kapıldım inanın bilmiyorum ben de, hep mantıklı doğru kararlar alabilen biri olarak bilinen ben şu an halime inanamıyorum basiret bağlanması bu oluyor galiba
Hala geç kalmadın canım düşünsene evlendin o lafı diyen adam paranoyak olur belki seni eve hapseder nerden bileceksin?
12 yıllık evliyim ailemde öyle birşey olsa ve eşim ima dahi etmiş olsa direk ayrılırım net.
Sevgiliyken düzelir diye düşünüyor insan ama balık baştan kokuyor bunlar sana rabbimin işareti.

Kendine yapma bunu açıkça dile getiremiyor ama seni vuracağı noktayı da çok iyi biliyor kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin ve bu kıskançlıkta değil özgüvensiz bir birey
En başından kötü alıştırdım çünkü saf saf açıklıyorum ne varsa şimdi de en ufak bir şey de sen değiştin, sen artık başka şeylerle daha çok ilgileniyorsun

Hala geç kalmadın canım düşünsene evlendin o lafı diyen adam paranoyak olur belki seni eve hapseder nerden bileceksin?
12 yıllık evliyim ailemde öyle birşey olsa ve eşim ima dahi etmiş olsa direk ayrılırım net.
Sevgiliyken düzelir diye düşünüyor insan ama balık baştan kokuyor bunlar sana rabbimin işareti.
O kadar büyük konuştum ki bu zamana kadar yüce Rabbim bu şekilde öğretiyor sanırım, umarım bu sefer yapabilirim inanın çok huzursuz ve gelecekten korkar durumdayım. Her yerden engelledi ama ben suçlu değilim diye geziyorum kaç gündür. Keşke daha dik durabilen biri olsaydım, bu zayıflık beni mahvediyor

En başından kötü alıştırdım çünkü saf saf açıklıyorum ne varsa şimdi de en ufak bir şey de sen değiştin, sen artık başka şeylerle daha çok ilgileniyorsun
eşimde aynı durumu yaşadım bende o yüzden söylüyorum senin iyi niyetinin farkında bak daha şimdiden başlamış dikkate al bunları bu role devam eder duygu sömürüsü bile yapar sakın kanma bir de evlenince biter sanıyorsun ama iki katı devam ediyor

Hanımlar herkese merhaba yeni üye oldum ve birilerine danışmazsam şimdiye kadar olduğu gibi yanlış bir şey yapacağım korkusu var içimde. 30 yaşındayım 2 senedir bir iş yerinde çalışıyorum ve 1.5 senedir de aynı iş yerinde çalıştığım bir erkek arkadaşım var. O kadar güzel başlayan şeyin şu an beni getirdiği durum beni çok üzüyor.. Aşırı sinirli, inatçı, bencil ve beni anında gözden çıkaran bir insan, bunları bu kadar görüp de vazgeçemeyen ben. Fiziksel olarak çirkin biri değilim, işim var kendime yetiyorum sağlığım yerinde ama neden bu adama bu kadar kapıldım çözemiyorum. 4 5 günlük bir soğukluk girdi araya yeni yeni toparlıyoruz. Daha önce yaklaşık 6 ay boyunca sürekli bir yere gidelim demiştim ara ara görmek istediğim bir yerde bu akşam halı sahada maç var bile demişliği var gitmemek için. Bu soğuklukta benimle ilgilenmedin hiç diye şikayet etmiştim. O da 3 günlük iznimiz var bir yerlere gidelim dedi ve ben haftaya kalsa olur mu dedim, geçerli bir sebebim var ailemle yaşıyorum kendimi ona göre ayarlayacaktıım. O da sırf bu sebepten beni her yerden engelledi ve kendini haklı görüyor. Daha önce 10 defa sorun yaşamışımız ben her defasında sorunları unutup devam etmişim şimdi niye gitmeyelim demişim, eskisi gibi yakın davranmıyormuşum hevesim yokmuş artık. Yakınlaştık ama seni eskisi gibi görmüyorum vs vs dedi. Bencillik değil mi bu? Bu benden kaçıncı ayrılışı sayamıyorum. Sonra da bir araya gelince ben seni bırakmazdım ki oluyor.
Kaygı bozukluğum var, aynı iş yeri çalışma günlerimizi bile ona göre ayarladılar, gözümün içine soka soka hareketler yapacak şimdi. 2 gündür uyuyamıyorum daha önce de yaptı kendince beni cezalandırıyor. Ben ne istiyorum bilmiyorum. Sürekli küsen benim için en ufak çaba göstermeyen adam için mi üzülüyorum, etraf ne der diye mi çekiniyorum, başımdaki evlen artık baskısı mı bilmiyorum ama dört koldan boğuyorlar beni. İçten içe dönsün ama ilk baştaki halimiz olsun istiyorum, adam seni umursamıyor diyorum sonra. Sürekli misilleme, beni deneme, aşırı kıskançlık, güvensizlik, yakıştırmalar, bir ara yolda gördüğüm adama bile yaptığı imalar. Çok yorgunum eskisi gibi olur mu düşüncesi yakamı bırakmıyor.
Çok karışık oldu farkındayım, belki abartı gelecek ama normalde de takıntı boyutunda kötü düşüncelerim var aşamıyorum.
Piskolojik destek alın. Yoksa aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyacaksınız. Bilmiyorum belki de daha önce aldınız . Ama almadıysanız sizin şuan ihtiyacınız olan tek şey profesyonel bi destek.sanırım karar verme uygulama kısmında da sıkıntı yaşıyorsunuz.çok karşık çok çaresiz gördüm sizi. Yapmayın bunu kendinize bence sizin sorununuz ilk başta siziniz. İçinizi düşüncelerinizi iyleştirğn yardım alın iyi olun. Sonra zaten en uygun kararları alacaksınız

Durumumuz oldukça benziyor birkaç defa şiddetli tartışmalarda ben de hastanelik oldum. Kasılıp kaldım çok çok kötüydü. Oluyor değil mi geçiyor zamanla kendimi inandırmaya çok ihtiyacım var. Şimdi iyisinizdir umarım, malesef insan gördüğü halde bazen durduramıyor kendini

Vallaha artik cok iyim. Toksik ne insanlari nede olaylari hayatima sokmuyorum artik. Evlendim. Iyi bir evligim ve iki evladim var cok sükür. O toksik durumdan kurtulduktan sonra hayret edeceksiniz, ben tüm bunlari neden cekiyordum diye. Iyilesmek hep mutsuz yasamaktan daha kolay. Sizede gecmis olsun ❣

O kadar büyük konuştum ki bu zamana kadar yüce Rabbim bu şekilde öğretiyor sanırım, umarım bu sefer yapabilirim inanın çok huzursuz ve gelecekten korkar durumdayım. Her yerden engelledi ama ben suçlu değilim diye geziyorum kaç gündür. Keşke daha dik durabilen biri olsaydım, bu zayıflık beni mahvediyor
Herşey yine senin elinde inanki destekte almalısın mutlaka...
Kendine olan ozguvenini bitirende sevgilin seni her anlamda mahvediyor sevmek sevilmek bu değil kurtul bu yaradan sana düzgün adam mi yok.

Hanımlar herkese merhaba yeni üye oldum ve birilerine danışmazsam şimdiye kadar olduğu gibi yanlış bir şey yapacağım korkusu var içimde. 30 yaşındayım 2 senedir bir iş yerinde çalışıyorum ve 1.5 senedir de aynı iş yerinde çalıştığım bir erkek arkadaşım var. O kadar güzel başlayan şeyin şu an beni getirdiği durum beni çok üzüyor.. Aşırı sinirli, inatçı, bencil ve beni anında gözden çıkaran bir insan, bunları bu kadar görüp de vazgeçemeyen ben. Fiziksel olarak çirkin biri değilim, işim var kendime yetiyorum sağlığım yerinde ama neden bu adama bu kadar kapıldım çözemiyorum. 4 5 günlük bir soğukluk girdi araya yeni yeni toparlıyoruz. Daha önce yaklaşık 6 ay boyunca sürekli bir yere gidelim demiştim ara ara görmek istediğim bir yerde bu akşam halı sahada maç var bile demişliği var gitmemek için. Bu soğuklukta benimle ilgilenmedin hiç diye şikayet etmiştim. O da 3 günlük iznimiz var bir yerlere gidelim dedi ve ben haftaya kalsa olur mu dedim, geçerli bir sebebim var ailemle yaşıyorum kendimi ona göre ayarlayacaktıım. O da sırf bu sebepten beni her yerden engelledi ve kendini haklı görüyor. Daha önce 10 defa sorun yaşamışımız ben her defasında sorunları unutup devam etmişim şimdi niye gitmeyelim demişim, eskisi gibi yakın davranmıyormuşum hevesim yokmuş artık. Yakınlaştık ama seni eskisi gibi görmüyorum vs vs dedi. Bencillik değil mi bu? Bu benden kaçıncı ayrılışı sayamıyorum. Sonra da bir araya gelince ben seni bırakmazdım ki oluyor.
Kaygı bozukluğum var, aynı iş yeri çalışma günlerimizi bile ona göre ayarladılar, gözümün içine soka soka hareketler yapacak şimdi. 2 gündür uyuyamıyorum daha önce de yaptı kendince beni cezalandırıyor. Ben ne istiyorum bilmiyorum. Sürekli küsen benim için en ufak çaba göstermeyen adam için mi üzülüyorum, etraf ne der diye mi çekiniyorum, başımdaki evlen artık baskısı mı bilmiyorum ama dört koldan boğuyorlar beni. İçten içe dönsün ama ilk baştaki halimiz olsun istiyorum, adam seni umursamıyor diyorum sonra. Sürekli misilleme, beni deneme, aşırı kıskançlık, güvensizlik, yakıştırmalar, bir ara yolda gördüğüm adama bile yaptığı imalar. Çok yorgunum eskisi gibi olur mu düşüncesi yakamı bırakmıyor.
Çok karışık oldu farkındayım, belki abartı gelecek ama normalde de takıntı boyutunda kötü düşüncelerim var aşamıyorum.
Sakin sakin sakinnnnnn.hayatını yakarsin.ben böyle anlamsız k iskancliklari yakıştırmaları olan ve oncesinde de zaten yillardir siddet uygulayan birinden yeni ayrildim bir cocugum var .neler yasadigimi tahmin edemezsin hiçbir yanlışın olmadığı halde sürekli kendini izah etmeye calsisiyorsun.böylelerinin ailesi de hiçbir suçun olmadığı halde bile bile seni suclar. Ben onu nerdeyse hic tanimadan ailesinin anlatmasiyla yasim geciyor diye evlendim.evlnme.böyle biriyle evleneceksen hiiiiiiiiiiiic evlenme.ne sevgisi ne aşkı iyitani önce mantık sonra kalp. Benim yaşadığım acıların yanında hiç birsey.Sakin yanlış tercih yapma.bu hayatının tercihi emin ol.iki güzel lafasakin kanma.otur mantıklı objektif düşün karsindakibiri nasıl biri bunla ömür geçer mi iyi düşün .

Şimdi bunları yapan evlendikten sonra neler yapmaz sakın hayatını mahvetme benim eşim sevgiliyken benimle çok ilgilenirdi bı dakka yanlız birakmazdi hediyeler neler evden alıp eve birakmalar nisanlandiktan sonra herşeyi başladı seviyorum ölüyor um bitiyorum diye herkesi karşıma alıp nisanldim evlendim nisanlaninca saçma sapan kıskançlıkları başladı haklıyım yüzdü yüz eminim ama kusuyor ben peşinden koşuyorum evlendik bide hamile kaldım herşey dahada boka sardı hakaret etmeyen adam hakaret aşağılama küçümseme cahil gorme şiddet bile var yapmaz demeyin gerçekten anlamıyorsun gözlerinde perde oluyor o zaman adamın kahveye gittiğini bile bilmiyordum adam sabah gidiyor akşam ikide eve geliyor ev umrunda değil ben hayatımı mahvettim sen etme bak seninki yuzunude saklamıyor biraz otur mantıklı düşün çocuğum 9 aylık bosanacagim şimdi yazık etme hayatina

Kuzum sen kendini takıntılı sanıyorsun ama karşındaki insan hasta farkında mısın?

Kaç kurtar kendini.

Back
X