Hanımlar herkese merhaba yeni üye oldum ve birilerine danışmazsam şimdiye kadar olduğu gibi yanlış bir şey yapacağım korkusu var içimde. 30 yaşındayım 2 senedir bir iş yerinde çalışıyorum ve 1.5 senedir de aynı iş yerinde çalıştığım bir erkek arkadaşım var. O kadar güzel başlayan şeyin şu an beni getirdiği durum beni çok üzüyor.. Aşırı sinirli, inatçı, bencil ve beni anında gözden çıkaran bir insan, bunları bu kadar görüp de vazgeçemeyen ben. Fiziksel olarak çirkin biri değilim, işim var kendime yetiyorum sağlığım yerinde ama neden bu adama bu kadar kapıldım çözemiyorum. 4 5 günlük bir soğukluk girdi araya yeni yeni toparlıyoruz. Daha önce yaklaşık 6 ay boyunca sürekli bir yere gidelim demiştim ara ara görmek istediğim bir yerde bu akşam halı sahada maç var bile demişliği var gitmemek için. Bu soğuklukta benimle ilgilenmedin hiç diye şikayet etmiştim. O da 3 günlük iznimiz var bir yerlere gidelim dedi ve ben haftaya kalsa olur mu dedim, geçerli bir sebebim var ailemle yaşıyorum kendimi ona göre ayarlayacaktıım. O da sırf bu sebepten beni her yerden engelledi ve kendini haklı görüyor. Daha önce 10 defa sorun yaşamışımız ben her defasında sorunları unutup devam etmişim şimdi niye gitmeyelim demişim, eskisi gibi yakın davranmıyormuşum hevesim yokmuş artık. Yakınlaştık ama seni eskisi gibi görmüyorum vs vs dedi. Bencillik değil mi bu? Bu benden kaçıncı ayrılışı sayamıyorum. Sonra da bir araya gelince ben seni bırakmazdım ki oluyor.
Kaygı bozukluğum var, aynı iş yeri çalışma günlerimizi bile ona göre ayarladılar, gözümün içine soka soka hareketler yapacak şimdi. 2 gündür uyuyamıyorum daha önce de yaptı kendince beni cezalandırıyor. Ben ne istiyorum bilmiyorum. Sürekli küsen benim için en ufak çaba göstermeyen adam için mi üzülüyorum, etraf ne der diye mi çekiniyorum, başımdaki evlen artık baskısı mı bilmiyorum ama dört koldan boğuyorlar beni. İçten içe dönsün ama ilk baştaki halimiz olsun istiyorum, adam seni umursamıyor diyorum sonra. Sürekli misilleme, beni deneme, aşırı kıskançlık, güvensizlik, yakıştırmalar, bir ara yolda gördüğüm adama bile yaptığı imalar. Çok yorgunum eskisi gibi olur mu düşüncesi yakamı bırakmıyor.
Çok karışık oldu farkındayım, belki abartı gelecek ama normalde de takıntı boyutunda kötü düşüncelerim var aşamıyorum.