- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyisi de gelebilir daha kötüsü de.
Onu düşünerek mi yıpratacaksınız kendinizi.
Daha kötüsü gelecek diye istemediğiniz bir evliliği mi sürdüreceksiniz.
Yalnız ben şunu anlıyorum siz aslında bu evliliği tamamen bitiremediniz.
Korkularınızın yanında sevginizi de tüketmemişsiniz henüz.
Eğer ayrılık kararı alırsanız geriye dönmeyi asla istemeyeceğiniz e kendiniz inandığınızda alın.
Ya da en iyisi ben bir süre düşünmek istiyorum deyip izin isteyin. Birkaç gün değil, yeterince uzun bir süre ailenizin yanına gidip değerlendirin herşeyi bence.
cogu erkek boyle ıste , ne ıstedgını bılmeyen memnunıyetsız karsısındakı ınsanı suruncemede bırakınca ellerıne ne gecıyor acaba
Karsıdakı kocanız olsa bıle kendınızı sıkıntıya sokmayın bence gun gelıyo koca gıdıyo ınsan annesıne babasına bıle guvenmıyor bu adam bu haldeyken sen ona hıc guvenme
daha cok gencsın calısıyorsun , onune daha ıyı bırısı cıkar bence
slm kızlar..bazı arkadaşlar sorunlu bir evliliğim olduğunu bilirler...malesef ki kötü bir evliliğim var ve hiç mutlu değilim.
bosanmayı düşünsem de korkularım var..ya eşimi özlersem yada ailemin yanına döndüğüm de hayatım kısıtlanırsa yada insanlar bana ne gözle bakarlar arkamdan ne konuşurlar ömür boyu yanlız kalırmıyım? gibi düşünceler beynimi kemirip duruyor...
bir kaç kez ailemin evine gittim ama her defasında eşimi affettim döndüm..şuan istediği gibi davranıyor bana..aramızda güven ve saygı yok..onu seviyormuyum bunu gerçekten bilmiyorumm....![]()
naparsın bilmiyorum ama seçim şart ... ya bulunduğun durumu kabullenip artılarını görüp bu şekilde yaşamaya alışıcaksın ki kendine daha fazla eziyet etme , yada restini çekip gidiceksin hayatına sıfırdan başlıycaksın, sen karar vermediğin sürece hep yerinde sayarsın çünkü, kendi değerini kıymetini bilmen lazım yoksa kimse kimseyi düşünmüyor,
slm kızlar..bazı arkadaşlar sorunlu bir evliliğim olduğunu bilirler...malesef ki kötü bir evliliğim var ve hiç mutlu değilim.
bosanmayı düşünsem de korkularım var..ya eşimi özlersem yada ailemin yanına döndüğüm de hayatım kısıtlanırsa yada insanlar bana ne gözle bakarlar arkamdan ne konuşurlar ömür boyu yanlız kalırmıyım? gibi düşünceler beynimi kemirip duruyor...
bir kaç kez ailemin evine gittim ama her defasında eşimi affettim döndüm..şuan istediği gibi davranıyor bana..aramızda güven ve saygı yok..onu seviyormuyum bunu gerçekten bilmiyorumm....![]()
7 milyar insan var ve sen yalnız kalırım, yaşlanırım düşüncesindesin. Mutsuz bir beraberlik, mutlu bir ayrılıktan daha iyi olamaz. Soğuk bir yatakta uyumaktan, yanında soğuk bir insanın bulunmasından daha kötü ne olabilir ki. Ailen elbette eskisi gibi davranmaz çünkü "El ne der" kaygısı daima vardır. Ama "Allah ne der" diye düşünmez kimse.
canim senin sorunlarini biliyorum kendi konumdan.sende beni biliyorsun.sana bosan ya da bosanma hic demedim simdiye kadar.sadece yasamis oldugum tecrubelerimi paylastim.
insanlar ne der diye dusunecegine kendini dusun artik.baskalarinin hayatini yasamayi birak.seninde bir hayatin var.Saygi ve guven evliligin yapitasidir.ben evliligimde bunlar kalmadigi icin sevdigim halde bitirdim.kuru sevgi ile yurumuyor canim ben kanaat getirdim yillar sonra.herkes sevilir bir sekilde ama saygi-guven kolay kazanilmiyor ve gitti mi geri gelmiyor cnm.
evet canım tamamen bitiremedim bitirebilsem zaten böyle gel gitler yaşamayacağım..ama benim yaşadıklarımı başkası yaşasa acaba hala evli kalırmıydı onuda düşünmüyor değilim sorun bende gerçekten de..
canım ne diyeyim doğru söylüyorsunuz ama kestirip atmakta kolay olmuyor..
evet kötü seyler yaşandı aramızda ama ben hep affettim...şimdide ben yokmusum gıbı yaşıyor ilgi alaka gostermıyor...
Herkesin karakteri duyguları, istekleri, sabrı, beklentileri farklıdır. O yüzden siz kendiniz ne istediğinizi bulun. Onu çözün. Nereye kadar nasıl götürebilirsiniz. Sonucu ne olur az çok tanıyorsunuzdur eşinizi. Kendinizi de bir dinleyin.
Ama sağlıklı düşünebilmek için, bir süre düşünmem gerekir diye izin isteyerek gidin başka bir yerde düşünün ve öyle verin kararlarınızı.
Ama elalem ne der, yalnız yaşarsam özgürlüğüm kısıtlanır gibi sebepleri gözardı ederek. Boşanmak şartsa, ve sizin için en iyisi olacaksa, sırf hesap vermeden yaşayayım diye ertelemeyin birşeyi
Affettin ve hâlâ aynı.. Affetmeseydin daha farklı olabilirdi. Sende aynı şekilde davran..
canım daha once de dediğim gibi annemlere gitim 1 hafta kaldım ama o zamanda tam kararlı olamadım benı aramaya bı basladı hemen yumuşadım..böyle olmak istemiyorum ama onu affetmek istemiyorum çünkü o beni haketmiyorrrrr.....
evet cnm affettım hemde kaç kere ve o hiiiiiiiiiiiiiiiiiç değişmedi..ben işini yapmasam onunla ilgilenmesem önünden arkasından giden bi annesi var cocuğu hırszlık yapsa adam öldürse afederisinz ama onu bile umursamaz oylee herşeyine göz yuman oğluna tapan bir annesi var..ve aynı apartmanda oturuyoruz..bana kızsa yukarı gider orda uyur orda karnını doyurur evdeki hayvan çnkü afedersiniz de cok kızdım yine..
Sen bi erkekle değil bebekle evlenmişsin. Her fırsatta annesine gidiyor, annesi sarıp sarmalıyor, biraz dolduruş ve sonra mutsuzluk.. :/ yuh artık..
evet tatlım bu korkularımın cevabı aslında sende var...yasadıklarımız az cok benzıyor senle ve ıkımızde yas olarak yakınız bırbırımıze ne hissedip ne düşündüğümüzü daha iyi anlarız..gerçi kızlarla cok cok doğru söylüyor aklın yolu bir yani bi ben şu at gözlüğümü çıkarıp cevreme bakamıyorum
ayni duygulari bende tasiyorum suan....fevri davranmak istemiyorum...
Allah sizede sabir versin....
canim yasadiklarimiz fazlasi ile benziyor birbirine aslinda.tek farkimiz ben ''o ince cizgiyi'' gectim...sen ise hala cizginin diger tarafindasin.
hayatta ki en kötü şeylerden biridir belirsizlik...bu arada kalma durumu seni yıpratıcak bence bir an önce kafandakı düşünceleri netleştirip karar vermelisin
![]()