Haklısınız, neyazikki bu duruma bile özenen ciddi hastalar var Allah hepsine şifa versin.Yalnız çocuğunuzu alıp çıkmayın dışarı.Psikolojik de olabilir olmayabilir de.Canınızı sıkmayın biraz rahat olun.İnsanlar ne rahatsızlıklar atlatıyor.İnşallah iyileşeceksiniz.Sizin hastalığınıza imrenen binlerce insan var şimdi acillerde.
Ancak bu demek değil ki temkinli olmayalım.Derdinizi doktor doktor arayacaksınız iyileşeceksiniz.Bu kadar basit.Tam tanı konulup da iyileşmeden tedaviyi yarıda kesmeyin.
Evde yalnız da kalmayın.Yediğinize içtiğinize dikkat edin.Çok geçmiş olsun
Teşekkürler size de geçmiş olsun.Henuz bayilmadim hiçbir zaman da bayilmam ins.Anksiyeteyi iyice araştırcam teşekkür ederimÇok geçmiş olsunAnksiyete krizi geçirmiş olabilirsiniz bende de var anksiyete bozukluğu geçen hafta bir tanıdığımın ameliyat olduğu gün bayıldım en son hemde kafede Negatif şeyler düşünmemeye çalışın çocuğunuza odaklanın
Baş dönmesi yok, Vertigo değil o sebeptenVertigo olabilir mi?
Ya inşallah benimki de psikolojiktiroda arkadaşım yol ortasında bayılmalı nöbetler geçirmeye başlamıştı. gözleri kapanır kaskatı kesilirdi bazen. epilepsi teşhisi kondu, 1 yıl boyunca etkisini bir türlü göremeidği ilaçlarla tedavisi devam etti. sornadan hacettepe'de anlaşıldı ki sorun psikolojikmiş. epilepsi tedaviniz başlamadıysa bir de psikiyatristle görüşmenizi öneririm ben.
Doktora ilk giderken panik atak diyecek diye beklemiştim,öyle değilmiş neyazikkiPanik atak. Yardım alın.
Ya inşallah benimki de psikolojiktirHacettepe ye gitmeyi düşündüm ben de,bu konuda iyi olduklarını okudum az önce.Psikiyatri de aklıma teşekkür ederim
Amin cokkkk teşekkürlerÇok geçmiş olsun, yaşadıklarınizi biliyorum.
Bence stresten hepsi öyle hissettim.
İnşallah bir an önce huzurlu yaşarsınız, iç ferahligiyla
Psikiyatriye gitsem bende de kim bilir ne çıkacak geçmiş olsunOkurken bi an ben oyle oldum, bnce gecmiste cektiginiz sıkıntilarin smdiki yansimasi. Mesela bende taşikardi var, adini bile daha yeni ogrendim yillarca bununla yasamisim hep üzüntüden
Yok zaten iki doktor da epilepsi şüphesi olarak yaklaşıyor,3.doktora da gidicem.Ac ve uykusuz kakmama dışında şu anlık yapacağım bişey yokmus ama bahsettiğim şikayetlerin son zamanlarda yoğunlaşması beni korkutuyor.Yaşadığınız durumun anksiyete ile alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü bazı beyin elektrk dalgaları bozuk çıkmış eeg sonucunda,
Benim de küçük bir problemim olmuştu, doktorum acaba epilepsi mi diye eeg çektir demişti
Korka korka çektirdim çok şükür bişey çıkmamıştı,
Ama bence anksiyete vs deyip geçiştirmeyin sakın ileride daha beter olmasın savunmasız anınızda. Ben sizin yerinizde olsam hemen bu alandaki doktora gider bir çaresine bakardım. Belirsizlik çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?