• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkularımla baş edemiyorum:/

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Merhaba arkadaşlar, şu son 2-3 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. İş değişikliği yaptım, 15 gündür yeni işimde çalışıyorum. Tam istediğim gibi bir iş. Önceki işimi hiç sevmiyordum, kafayı yemeye az kalmıştı ki Allah karşıma bu işi çıkarttı birden, çok şükür ki kurtuldum ordan.. Fakat bu seferde bende korkular başladı. Ya yeni işimde başarılı olamazsam!! geceleri uyuyamıyorum uykularım kaçıyo, sabah işe giderken heyecandan ölücem nerdeyse.. Ne yapmalıyım korkularımı nasıl yenebilirim, yardımınızı rica ediyorum:(

piskologa gitsen... aslında daha rahat olman gereken bir durumdasın..

Bende yarın yeni okulumda işe baslicam cok heycanliyim birazda endişeli acaba nasıl olacak diye:confused:
Ama sen 15 gündür ordaymişsin alişamadin mi hala yoksa ?​

tecrübem var ama bu alanda hiç çalışmamıştım daha önce. şuan sudan cıkmış balık gibiyim, öğrenmeye calışıyorum işi, patronumunda benden beklentisi yüksek, cok fazla sorumluluğum var, yapamayacağım diye cok korkuyorum:( psikoloğa giderim ama ilk önce kendi kendinime yenmek istiyorum bunu...

korkularınız şuan ki işinizden çok memnun olmanızdan kaynaklanıyor, insan bir şeyi çok severse onu kaybetme korkusu yaşaması normaldir, 1-2 ay içinde geçecektir..

ayrıca alttaki yorumu yapan kişi kaybetmekten korkmamalı ;) bakınız alttaki yorumunuza ;

Önceki işimi hiç sevmiyordum, kafayı yemeye az kalmıştı ki Allah karşıma bu işi çıkarttı birden, çok şükür ki kurtuldum ordan.

sevgiler..

Yapman gereken sadece çalışmak. Böyle düşünmen gayet normal çünkü istediğin yerdesin.
Eğer aşırı heyecan yaparsan hata yapma olasılığın artar.
Sakinleştirecek bitki çayları içebilirsin mesela (papatya çayı uyku yapar tavsiye etmem)
Ya da doktora danışıp düşük dozda antidepresan kullanabilirsin. Antidepresan en son seçenek bana göre.

korkularınız şuan ki işinizden çok memnun olmanızdan kaynaklanıyor, insan bir şeyi çok severse onu kaybetme korkusu yaşaması normaldir, 1-2 ay içinde geçecektir..

ayrıca alttaki yorumu yapan kişi kaybetmekten korkmamalı :KK66: bakınız alttaki yorumunuza ;

sevgiler..
evet doğru söylüyorsunuz. yıllardır böyle bir işe girmeyi hayal etmiştim. kaybetmekten korkuyorum. inşallah atlatırım en kısa zamanda:)

Back
X