Korkulu ve umutsuz bekleyiş

gmzblglm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
3
0
36
Sakarya
arkadaşlar paylaşmak istedim bende 25 yaşındayım.1 yıllık evliyim evlendiğimde hamile kaldım ve 1 aylıkken düşük yaptım.1yıl korunduktan sonra şimdi hamile kaldım sanıyorum adet günüm 30 u yani yarın ama ben 2 gündür az da olsa kanama görüyorum galiba gebeliğim yine olmayacak bu çok kötü bir duygu bu bebeği çok istemiştim yine hüzünnn.payleşmak istedimçyarın herşey belli olacak .BENİM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ ??? :26::84:

maalesseff tutmadı arkadaşım.1 yıl korunursan böyle olur işte son adet günüm gelene kadar internetten gün gün takip ettim ama boşuna hastalandım sonunda çok umutluydum tutar die olmadı doktoruma gittim tahliller yaptı normal herşey görünürde 3 ay deneyecekmişiz ve 3 aylık folik asit hapı kullanmaya başladım şimdi :26: Umarım bu kez başarırım.yine paylaşıcam duygularımı ve umudumu kaybetmicem.Annelik çok güzel bir duygu İNŞALLAH bende anne olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…