Merhaba arkadaşlar hamileyim düşük riskim olduğu için jel kullandım mantar yaptığı ve suyumda sızıntı olduğu için igneye basladim. İlk hafta sağlık ocağında iğne oldum hiç acimadi normal bi aciydi yanı canım hiç tatlı değildir. Geçtiğimiz cuma günü sağlık ocağı kapalı olduğu için özel bi tıp merkezine gittim orda vuruldum iğne. O ara da hiç acimadi. Fakat akşamına doğru agrim başladı o gün bu gundur hala agriyor oturup kalkarken zorlaniyorum. Hafif bi sertlik var. Doktoruma soramadim izinde olduğu için. Netten baktim sinire denk gelmiş olabilir diye okudum çok korktum neden bu kadar uzun suredir gecmedi agriyor başına gelen var mi?
Sanırım progestan iğnesi oluyorsunuz. Ben 50 gün yaptırdım o iğneden. İlacı ağır yani yağlı olduğu için sertlik oluşması da, ağrı olması da çok normal. O sertlik de ağrı da hemen geçmiyor, birkaç gün sürüyor. O geçene kadar zaten yenisini yaptırmış oluyorsunuz, kısaca biri bitmeden diğerinin etkileri başlıyor, bir süre böyle ne yazık ki... Hatta uzun süre yaptırdığım için bende feci morarmalar bile olmuştu. Hepsi düzeliyor, endişelenmeyin.
Sanırım progestan iğnesi oluyorsunuz. Ben 50 gün yaptırdım o iğneden. İlacı ağır yani yağlı olduğu için sertlik oluşması da, ağrı olması da çok normal. O sertlik de ağrı da hemen geçmiyor, birkaç gün sürüyor. O geçene kadar zaten yenisini yaptırmış oluyorsunuz, kısaca biri bitmeden diğerinin etkileri başlıyor, bir süre böyle ne yazık ki... Hatta uzun süre yaptırdığım için bende feci morarmalar bile olmuştu. Hepsi düzeliyor, endişelenmeyin.
Benim de öyleydi, bazısı hiç iğne yaptırmamış gibi olurdu, bazısıyla iki gün popomun üstüne oturtmayacak kadar acırdı. Netten iğne kalçanın hangi bölgesine yapılır diye bir bakın. Üst sol tarafta hangi alana yapıldığı gösteriliyor. Sizin iğne de o bölgeye yapılmışsa, hiçbir sıkıntı olmaz.