• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkum var

Minik3534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
7
1
1
38
slm:halay: korkularım var hamile kalmak gibi kendimi hazır hissediyorum hamile kalabilirim diyen kadınları çok merak ediyorum o nasıl bir hazırlıktır :KK12:banada söyleyin

Boyle şirin şirin bebeler gözünün önune geliyo o kadar gerisini hiç düşünme vazgeçersin:)

Yok canim ev hanimiyim ama cok yorucu bi cocugum var malesef ustelik ayagimi kirdim onun pesinden kosarken ameliyat oldum falan baya yordu beni ikincide kafayi yerim herhalde

Yok canim ev hanimiyim ama cok yorucu bi cocugum var malesef ustelik ayagimi kirdim onun pesinden kosarken ameliyat oldum falan baya yordu beni ikincide kafayi yerim herhalde
Çok geçmiş olsun gerçekten aman allahım kendimi düşünemiyorum ben. O derece oluyorlar yani
Boyle şirin şirin bebeler gözünün önune geliyo o kadar gerisini hiç düşünme vazgeçersin:)

"Ben en çok hazırımm yaaaa" diyen anneler bile bebiş dünyaya geldiğinde bi dumur olurlar canım:) ama 2 buçuk yaşında bir oğluşum var ellerinizden öper teyzeleri dünyanın en güzel duygusu annnelik dedirtir insana:) tabi ki bebek bakımı her haliyle zor uykusuz geceler gaz sorunu derken bir şekilde geçiyor. Hazır olmak diye bir şey yok bence.. Sadece henüz düşünmüyorum denilebilir ama ben anneliğe çok hazırım demek zor. Doğurmadan bilinmez bu işler:) her şeyi bebiş ayarlıyor her şeyi :)

Back
X