Korkum

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.771
4.134
173
Kizlar annem kucuk kardesime cok kiziyor. Psikiyatri ye git diyorum kabul etmiyor ne yapmam gerek kardesim de huysuz oldu. Ben onunda sagligi bozulacak diye korkuyorum birsey desem bana da kiziyor ne yapilir bu durumda bilmiyorum?

Kizlar annem kucuk kardesime cok kiziyor. Psikiyatri ye git diyorum kabul etmiyor ne yapmam gerek kardesim de huysuz oldu. Ben onunda sagligi bozulacak diye korkuyorum birsey desem bana da kiziyor ne yapilir bu durumda bilmiyorum?
Kaç yaşında kardeşin rainy? Baban var mı? Varsa o ne diyor bu duruma?

Maalesef erken çocuklukta görülen muamele ileride yetişkinlikte oturan karakteri çok etkiliyor. Kıyamam yavruma.

Mutlaka koruman lazım kardeşini ama işte nasıl

10 yasinda babam vefat etti
Özür dilerim bilmiyordum

Yavrum küçücük daha. Annen neden böyle davranıyor? Derdi nedir? Yoksa huyu mu böyle? Çalışıyor musun? Annen destek almalı ama almıyorsa da kardeşini annenden korumalısın. Kıyamam yavrum içim acıdı ya ne yapıyor annen mesela? Nasıl davranıyor?

Bilmem ofke sorunu var benc yada Huyu boyle sanırım bilmiyorum

R rainyy diger actigin konularda sana kiziyordum ama bu sefer actigin konuda hic kizamadim annen hep mi boyle yoksa bu bir donem mi? Guzellikle konusup orta yolu bulmaya calisinca da mi tepkisi bu oluyor?

Ya bilmiyorum normalde iyi aslinda ama biranda ofkeleniyor. Neyse ikna etmeye calisacagim

Rainny diğer konularına hiç benzemiyor
keşke aileniz de böyle şeyler olmasaydı ve böyle konu açmasaydın ..üzüldüm cidden daha çok küçük kardeşim annen tabiki tedavi görmeli sense kardeşine destek ol önün ruhuna psikolojisine iyi gel daha ergenlik dönemi var sen destek ol ..

????

Sanki kendi açtigin konuyu 2 yorumla kapatmak istiyorsun

Fiziksel şiddetten farkı yok gerekli yerlere bildirilmeli

Biraz sakin mi olsak?

Kadin babasiz 2 cocuk buyutuyormus. Neler yasadi, yasiyor bilmiyoruz. Kizcagiz dertlesmek istemis ne yapilir diye. Yaptigi hos degil kabul ama hemen bir sikayet yerine bir anlasak keske.

Neyse kizlar bir duygusal yogunlukla yazdim ya yorum yapmasaniz olur mu

Neyse kizlar bir duygusal yogunlukla yazdim ya yorum yapmasaniz olur mu
İşte demek istedigim bu

Belliki sadece kardeşine değil sanada bağırıyor

Ne diyim Allah ğüçsüz savunmasız olanları korusun

Annen kabul ederse tedavi olsun

Benim annemde çok kızıyordu en ufak bir su dökülse çıldırıyordu bağırıyordu korkuyorduk vallamalesef özgüven düşüklüğü hata yapma korkusu olarak etkilerini hala yaşıyoruz.sonradan pişman oldu daha rahat davranmaya başladı ama iş işten geçti.insan çocuklukta yaşadığı kötü olayları unutmuyor.

Kizlar yorumlar icin tesekkurler. Mune konum kapatilabilir mi
Bunu yapma sebebin ne?
Annem hakkında kötü birşey söylemeyecez
Anneni eleştirmen nankörlük filan değil
Kapattırma gel biraz konuşalım seninle bak sana kardeşine çok yardımcı olacak fikirlerim var, hem annen için de faydalı, olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…