Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşında kardeşin rainy? Baban var mı? Varsa o ne diyor bu duruma?Kizlar annem kucuk kardesime cok kiziyor. Psikiyatri ye git diyorum kabul etmiyor ne yapmam gerek kardesim de huysuz oldu. Ben onunda sagligi bozulacak diye korkuyorum birsey desem bana da kiziyor ne yapilir bu durumda bilmiyorum?
10 yasinda babam vefat ettiKaç yaşında kardeşin rainy? Baban var mı? Varsa o ne diyor bu duruma?
Maalesef erken çocuklukta görülen muamele ileride yetişkinlikte oturan karakteri çok etkiliyor. Kıyamam yavruma.
Mutlaka koruman lazım kardeşini ama işte nasıl![]()
Özür dilerim bilmiyordum10 yasinda babam vefat etti
Bilmem ofke sorunu var benc yada Huyu boyle sanırım bilmiyorumÖzür dilerim bilmiyordum
Yavrum küçücük daha. Annen neden böyle davranıyor? Derdi nedir? Yoksa huyu mu böyle? Çalışıyor musun? Annen destek almalı ama almıyorsa da kardeşini annenden korumalısın. Kıyamam yavrum içim acıdı yane yapıyor annen mesela? Nasıl davranıyor?
????Ya bilmiyorum normalde iyi aslinda ama biranda ofkeleniyor. Neyse ikna etmeye calisacagim
Rainny diğer konularına hiç benzemiyorKizlar annem kucuk kardesime cok kiziyor. Psikiyatri ye git diyorum kabul etmiyor ne yapmam gerek kardesim de huysuz oldu. Ben onunda sagligi bozulacak diye korkuyorum birsey desem bana da kiziyor ne yapilir bu durumda bilmiyorum?
????
Sanki kendi açtigin konuyu 2 yorumla kapatmak istiyorsun
Fiziksel şiddetten farkı yok gerekli yerlere bildirilmeli
10 yasinda babam vefat etti
Haklısınız ama hemen kestırıp atar gibi yazmışBiraz sakin mi olsak?
Kadin babasiz 2 cocuk buyutuyormus. Neler yasadi, yasiyor bilmiyoruz. Kizcagiz dertlesmek istemis ne yapilir diye. Yaptigi hos degil kabul ama hemen bir sikayet yerine bir anlasak keske.
İşte demek istedigim buNeyse kizlar bir duygusal yogunlukla yazdim ya yorum yapmasaniz olur mu
Bunu yapma sebebin ne?Kizlar yorumlar icin tesekkurler.Mune konum kapatilabilir mi