Korkumdan test yapamiyorum :(

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
Merhaba kizlar benim son adet tarihim 10 eyluldu ve hala adet olmadim 10 ekimde test yaptim negatif cikti ve cok uzulmustum cok bebek istiyorum kasik ve bel agrilarim var goguslerim hassaslasti cok fazla akinti falanda yok yarin test yapicam ama cok heycanliyim acaba var mi diye bu ilk denememiz eylul basinda evlendim

Allahım gönlüne göre versin, bebeğin olacaksa eğer, Rabbim size Bi evlat nasip etti ise;
Onun ruhu yaratıldı zaten hepimizin ki gibi , dünya kurulmadan önce. O da şimdi bedeninin yaratılmasını bekliyor.

O sizi, siz onu bekliyorsunuz

Allahım yüzünüzü güldürsün.

Bebek için biraz fazla hızlı çıkmışsınız ama Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ben de sizin gibi olmuştum 1 ay gecikmişti adetim ilk hamileliğimde ve ilk yaptığım test negatif çıkmıştı.
Sonrasında da adetim gelmediği için (kahverengi bir lekelenme olmuştu bir ara sonra kesilmişti) bi daha test almıştım, pozitif çıkmıştı.

İlk hamileliklerde böyle olabiliyor.
Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Merhaba kizlar benim son adet tarihim 10 eyluldu ve hala adet olmadim 10 ekimde test yaptim negatif cikti ve cok uzulmustum cok bebek istiyorum kasik ve bel agrilarim var goguslerim hassaslasti cok fazla akinti falanda yok yarin test yapicam ama cok heycanliyim acaba var mi diye bu ilk denememiz eylul basinda evlendim
bir de böyleleri var

Bebek için biraz fazla hızlı çıkmışsınız ama Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ben de sizin gibi olmuştum 1 ay gecikmişti adetim ilk hamileliğimde ve ilk yaptığım test negatif çıkmıştı.
Sonrasında da adetim gelmediği için (kahverengi bir lekelenme olmuştu bir ara sonra kesilmişti) bi daha test almıştım, pozitif çıkmıştı. Tesekur ederim insallah Rabbim hayirlisini nasip etsin ama bendre ne lekelenme nede akinti hicbisey yok :(

İlk hamileliklerde böyle olabiliyor.
Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Bu arada rumuzunuz da dertli gelin filan daha 1 ay olmus evleneli kendinize cocugumu dert edindiniz hemen. Cocuk istemenize bisey demiyorum normal bende evlendigimde hep istiyordum korunmadim 5 aylik evliyken hamile kaldim.

Bu arada rumuzunuz da dertli gelin filan daha 1 ay olmus evleneli kendinize cocugumu dert edindiniz hemen. Cocuk istemenize bisey demiyorum normal bende evlendigimde hep istiyordum korunmadim 5 aylik evliyken hamile kaldim.
Rumuz cok onceden kaldi nasil degistirecegimide bilmiyorum bu benim ikinci evliligim birinci evliligimde cok cektigim icin oyle yazmistim

Mevsimlerden galiba bu ara çoğu kişinin regl dönemi saptı. Benimde baya gecikmişti bi çok arkadaşımın da.. Bir de yeni evli olduğun için de günler değişiyor olabilir. Çok heveslenme istersen canım..

Ayrıca isteyen ilk aydan bebek ister, isteyen evlenmeden önce, isteyen 14. Yılda. Kimseyi ilgilendirmez ki. Rabbim herkese hayırlısını versin .

Daha dün gibi hatırlıyorum konularını. Çok hızlısın hiç ders almamissin yasadiklarindan. Birazcık hiç değilse 3-4 ay beraber yasasaydiniz. Hemen çocuğu eklemissin inşallah bu sefer yüzün güler ne diyelim.

Back
X