ben kazeni kınım kınım kınıyorum.kızların zarı bozulmuş mu bozulmamış mı,hamileler mi değiller mi diye anlamamız için bir sistem geliştirmemesineKK aştı kendini eskiden birisi böyle konu açtığında aaa bekarsın evli değilsinn ilişkiye mi girdin bide erkek arkadaşınlaa kınıyoruz seni kın kınnnn diye yazanlar ne çoktu kimse öyle şeyler yazmıyo artık dikkatimi çekti
Bi idrar bi kan tahlili alalım sizden hanımefendi sonuçlar çıkınca bildiririz size
Belki yüz milyon tane açıldı böyle konu yakında başlıcaz sen hamilesin kızım evet sıradaki sende bişi yok hadi ucuz yırttın sıradakii.... diye devam edicezben kazeni kınım kınım kınıyorum.kızların zarı bozulmuş mu bozulmamış mı,hamileler mi değiller mi diye anlamamız için bir sistem geliştirmemesine
Patlamalı zaten... az hormonuna sahip çıksın o ne hem ağlarım hem yaparım.ödü patlayacak kızın
valla ağlayacaksa yapmayacak.yaptı diyelim arkasında duracak.ellayı biliyorsa testide bilecek korunmayıda.Patlamalı zaten... az hormonuna sahip çıksın o ne hem ağlarım hem yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?