korkumuz

KK aştı kendini eskiden birisi böyle konu açtığında aaa bekarsın evli değilsinn ilişkiye mi girdin bide erkek arkadaşınlaa kınıyoruz seni kın kınnnn diye yazanlar ne çoktu kimse öyle şeyler yazmıyo artık dikkatimi çekti
Bi idrar bi kan tahlili alalım sizden hanımefendi sonuçlar çıkınca bildiririz size

bi bitmediniz. ellayı akıl ettiğin kadar git bir test al yap. biz nerden bilelim.

ben kazeni kınım kınım kınıyorum.kızların zarı bozulmuş mu bozulmamış mı,hamileler mi değiller mi diye anlamamız için bir sistem geliştirmemesine

ben kazeni kınım kınım kınıyorum.kızların zarı bozulmuş mu bozulmamış mı,hamileler mi değiller mi diye anlamamız için bir sistem geliştirmemesine
Belki yüz milyon tane açıldı böyle konu yakında başlıcaz sen hamilesin kızım evet sıradaki sende bişi yok hadi ucuz yırttın sıradakii.... diye devam edicez

insan yanlışlıkla boşalırmı yahu
yokmu bu işin bi alarmı
neyse bence gebesin

Bi kere de biri çıkıp bilerek yaptık desin ya hep yanlışlıkla oluyo:)

Çekirge 3 defa sıçrarmış bugün de "yanlışlıkla" boşalırsa turnayı gözünden vurursunuz:)

evli olsan kesin hamile olmazdın insanlar nedense evlenince hamilelik şansı azalıyormudur nedir. yoksa bu kadar evli insan neden hamile kalmak için kırk takla atsın bu sitede.şimdi hem yanlışlıkla hem evli değilsin kesin hamilelikle ilgili bir şey olur yasak günah bi de istenmiyorsa tam imtihanlık durumlar,böyle durumda doğururmusun doğurmazmısın mesela imtihan sorularından biri.soruyu cevaplarken yolda geçene mikrofon uzatılarak verilen cevap değil,bizzat hamilelik sürecinde cevabını vereceksin.

ertesi gün hapını ben KK'dan gene böyle bir konudan öğrendim,ne cahilmiştim

Büyük bir ihtimal hamilesin 9 ay sonra bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle. . düğünüde yanlışla bi zaman sonra yaparsınız artık

Boylelerine haktir,korktugunun basina gelmesi..o isi yapmayi goze aliyorsan,olasi ihtimalleride göz ardi etmeyeceksin.

sedyeye uzan yavrum bir çocukluğuna inelim en son ne kullandın emla mı kafa yaptımı ?bence biraz fazla şaapma

o kadar atraksyona yüreğiniz nasıl dayanıyor anlamıyorum
diyelim ki hamilesin ne yapmayı düşünüyorsun?

Tabi bizde az önce size fal açtık hamile çıktınız....... siz bilmeyin onuda bize sorun..... bir arkadaş demiş kk böyle bir sistem geliştiremedi diye çokkkk güldümmm...... pes pes bir erkek çocuk annesi olarak gelecekten çok ama çok korkuyorummmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…