Korkunc itiraf..

lay_lay_lom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
62
0
36
Sevgilimle 2 ay ayri kaldiktan sonra tekrar birlestik , ve o bana korkunc bsy itiraf etti.. Benden sonra baskalariyla birlikte olmus ( cinsel anlamda ) o 2 ay icinde birsuru sevgilileri olmus.. Ve benim icin cok zor olsada kabul ettim unturum yeni bi baslangic dedim...
Ama yapamadimm gun gectikce kendime yediremedim, agir geldi, unutamadim.. Ve tekrar ayrildim 3 senelik kocaman bi ask boyle bitti 10 gun once...

Sizin dusunceleriniz nelerdir boyle bi konu hakkinda arkadaslar ?
Yani boyle bi durumda siz napardiniz ?

hiç gelmeseymiş geri :umursamaz:
malesef kabul ederim gibi gelsede
bazı şeylerin sindirilmesi çok zor
bence en doğru kararı vermişsin

öncelikle geçmiş olsun diyorum. demekki kocaman bir aşk değilmiş en azından sevgiliniz için öyle değilmiş. böyle insanlar için üzülmeye asla değmez, çünkü hayat çok kısa ve bu kısa zaman içinde elimizden geldiği kadar mutlu olmamız lazım. böyle bir durumda sizin gibi tekrar barışmazdım çok katıyımdır. ama ayrılarak en iyi kararı vermişsiniz. umarım çabuk atlatırsınız

3 senelik ilişkinin içindeki 2 ayda ayrısınız diye düz duvarlara tırmana tırmana aşındıran bir insan için en doğru kararı vermişsiniz.Evli olsanız, markete gittiğinizde bile koşa koşa duvarlara tırmanırdı gibime geliyor.Be adam ayrılmışsın, az bir dur düşün, üzül yok 2 ayda onca kişi...Arkasından topik açmaya bile değmez, sadaka verin, gülümseyin.

3 seneden sonra okdr kolay olmuo tabi hersyei bi anda silmek kopmak.. Ama yaptiklarini dusununce ondan igreniorumm.. Asil salak olan benmisimde haberim yokmuss.. Bana deli divane asik benim icin olen bi sevgilim var diye dusunurdum hepp.. Nerdeeee kimbilir simdi hangi hatunun koynundaadir

Ortada güven yok ki bu ilişkiden hayır gelsin arkadaşım...

Zorla neden sürdürülür bu ilişkiler hiç anlamıyorum

2 ayda şak diye yatacak bir sürü sevgiliyi nereden bulmuş. yalan söylüyor olabilir. onu aşağlardım. sinir ederdim. ve terk ederdim.
3 yıl adam gibi adamdın ipini saldım 2 ayda kendini batırdın. ipini biri tutsun yine boğulma ben yokum derdim.

ilk itiraf bu konunun benzerini bugün bir daha okudum

2. aşk değilmiş demek ki. en azından karşı taraf için böyle bir durum söz konusu değilmiş

3. ayrılmakla iyi yapmışsınız

4. ben de olsaydım ayrılırdım. değmeyecek adam için bir saniyemi bile harcamam üç günlük dünyada

Bunu en iyi ben bilirimm, gelmioomuss.. Ipler bikere koptumu bidaha dikis tutmuo !

Evet ipler kopunca dikiş tutmuyor çok doğru ...

Tıpkı sizin ilişkinizin kopan iplerinin dikiş tutmadığı gibi.

Kendine yeni bir yol çiz derim ben...Şuan yapmadığı ne malum diyorsun.

Besbelli ki güvenmiyorsun,aklın hep onda mı kalacak aman şuan napıyodur,kimin koynundadır gibi mi düşünüp duracaksın.

Bırak Allah aşkına...insan beyni o kadar kıymetli ki böyle şeyler düşünerek yormaya değmez inan ki..

Off anlymiyorum ozman 3 sene boyunca bana rol mu yapmiss.. Bu adam benim icin okdr agladi sizladi herseyini ortaya koyduu. Okadar iyi bi oyuncumuydu da kandirdi beni , hicbi kez bile kendinden suphe ettirmedenn..Yazik giden 3 seneme

timsah gözyaşları...

erkeklerin gözünden düşen iki damlaya inanılır mı :ecrin_bebek:

kanmak istediğin için fırsat vermiş de olabilirsin

inanın okurken dondum kaldım...3 sene ne demek 2 ay ne demek... ve gercekten hiç anlamadım demişsin bu anlattığın şeyden sonra gercek sevgi nedir diye düşünmek lazım... 3 sene boyunca birlikte olmak değilmiş marifet o geçen zamanı sevgi dolu yaşamakmış... hala aklım almıyor inan... geçmiş olsun arkadaşım...en iyisini yapmışsın umarım bundan sonra ilişkilerinde güven sorunu yaşamazsın...

Off anlymiyorum ozman 3 sene boyunca bana rol mu yapmiss.. Bu adam benim icin okdr agladi sizladi herseyini ortaya koyduu. Okadar iyi bi oyuncumuydu da kandirdi beni , hicbi kez bile kendinden suphe ettirmedenn..Yazik giden 3 seneme

Bu illa oynadığı anlamına gelmez ki. Zamanla bitebilirde birşeyler, arada çok güçlü bir bağ yokmuş denilebilir ancak. 3 sene değil, 20-30 sene sonra birşeyler bitebiliyor.

İnsan emeklerine, bağladığı umutlarına, karşıdakini tanımamış olmasına , mutlaka üzülür. Ama şöyle düşün, yol yakınden dönmüşsün. Evlendiğinde yapsaydı aynı şeyleri, kaldırabilecekmiydin.

2 aylık bir zamanda, gönlünü bu kadar başkalarıyla eğlendirmiş, sevgimizi bu kadar kirletmiş (sevgi denirse buna tabi), adamı affedemezdim heralde.

İnsan başlarda kabullenmeye çalışır ama sonra yük ağır gelir. At üstünden yükü gitsin.

Hakettiğin gibi biriyle mutlu olmaya bak.
Allah yardımcın olsun. Tez zamanda unutursun inş yaşadıklarını.

maşallah abime, beline kuvvet. tövbe estağfurullah

Dogru olanı yapmıssınız iki aylık kısa bir sürede bu iğrencliği yapabilen bir insan söz konusuyla ben o 3 yılımıda yeniden gözden gecirirdim gercekten rolunün hakkını vermiş sanırım kötükedihüso sizi kesinlikle haketmiyor, kendinize yeni bir yol çizin offf offfffffff ahhh bu erkekler benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…