- 29 Nisan 2010
- 62
- 0
- 36
- Konu Sahibi lay_lay_lom
-
Sevgilimle 2 ay ayri kaldiktan sonra tekrar birlestik , ve o bana korkunc bsy itiraf etti.. Benden sonra baskalariyla birlikte olmus ( cinsel anlamda ) o 2 ay icinde birsuru sevgilileri olmus.. Ve benim icin cok zor olsada kabul ettim unturum yeni bi baslangic dedim...
Ama yapamadimm gun gectikce kendime yediremedim, agir geldi, unutamadim.. Ve tekrar ayrildim 3 senelik kocaman bi ask boyle bitti 10 gun once...
Sizin dusunceleriniz nelerdir boyle bi konu hakkinda arkadaslar ?
Yani boyle bi durumda siz napardiniz ?
3 seneden sonra okdr kolay olmuo tabi hersyei bi anda silmek kopmak.. Ama yaptiklarini dusununce ondan igreniorumm.. Asil salak olan benmisimde haberim yokmuss.. Bana deli divane asik benim icin olen bi sevgilim var diye dusunurdum hepp.. Nerdeeee kimbilir simdi hangi hatunun koynundaadir
Ayrılıklardan sonra tekrar barışmalardan hayır geliyor mu
Ayrılıklardan sonra tekrar barışmalardan hayır geliyor mu
Bunu en iyi ben bilirimm, gelmioomuss.. Ipler bikere koptumu bidaha dikis tutmuo !
geliyor a.s
hatta evleniliniyor bile
bizim ki istisna zemuszemus
Off anlymiyorum ozman 3 sene boyunca bana rol mu yapmiss.. Bu adam benim icin okdr agladi sizladi herseyini ortaya koyduu. Okadar iyi bi oyuncumuydu da kandirdi beni , hicbi kez bile kendinden suphe ettirmedenn..Yazik giden 3 seneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?