Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adam sizden ayrıldıktan sonra bir daha bir araya gelemeyeceğinizi düşünerek zıvanadan çıkmış olabilir.Gerçi dünden razıymış,çabuk davranmış.sempatiksalakcinni
Bazı erkekler gerçekten ayrılık acısını böyle atlatacaklarını sanıyorlar.Tek gecelik aşk masalları o an onlara çok çekici geliyor.Hele de gece hayatına çok düşkünse inanın o insandan hayır gelmez.Bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun ve unutmayın ki zararın neresinden dönülse kardır lafı gerçekten çok çok doğru.
Çok acı verici bir durum... Nerede kaldı saygı,güven??? Ben bu erkekleri artık anlamakta güçlük çekiyorum.
Arkadaşım sen ayrılık kararında çok haklısın,geriye bakma bile... 2 ay dayanamamış adam,pes artık...Hani çok seven,ağlayan,sızlayan....
Allah bundan sonraki yolunu açık etsin arkadaşım,umarım en kısa zamanda atlatırsın...
başlığı görünce biri cinayet falan işledi sandımakannehirneysezemuszemus
yaptığın baştan yanlış..hiç kabul etmiyecektin,ama zararın neresinden dönülse kardır..kararın doğru bi kararvereliniortakarkasında dur ve bir daha asla bir araya gelme onunla
çok zor.. ama bende olsam kabullenemezdim sanırım, aldığın kararı doğru yada yanlıoş diye nitelemek çok zor, her insan için değişebilir bir durum.. ama bir kere bittikten donra tekrar barışmak aynı tadı vermiyor artk, istisnalar varsada kaideyi bozmaz.. uzatmaları oynuyor gibi oluyor insan.. ben de olsam 2 ay ay ı bile fırsat bilen adama daha fazlasını vermesdim :1closedeyes:
2 ay süresinde onca ilişki... Vay be :jeyyar:
Bir de çok büyük bir maharet gibi itiraf etmiş...
Yatağa çizik neym de atsaydı buna istinaden hatıra kalırdı
sempatiksalakcinni
Hiç umursama ya...
At gitsin at gitsin yaramazsa at gitsin...
Erkekler 3 seneden 5 seneden anlamıyor...
Not: Bugün erkek düşmanlığım tuttu.
aklinialirimsmile
sen aynını yapsan erkek asla affetmezdi. bence de doğrusu affetmemek hatta bu ilişki sonu evlilikle sonuçlansa idi daha kötü olurdu. bunu yapan evlenince de aldatır. sonra çocuklarla ortada kalırdın. hem seni sevse idi aldatmazdı. seni sevmeyeni sen de sevme.
sen gitsen o şekilde ona o seni kabul edermiydi acaba ???
dediğin gibi 3 seneye rağmen bence asla etmezdi...!
neden seven insan zaten birini severken başkası ile duygusal olsun yada olmasın aklında başkası varken birşeyler yaşayamaz zaten yüreğindeki sevdayı aklında ve yüreğinde bitirmeden böyle bir duyguya kalkışmamalıda zaten karşıdaki de insan onunda duyguları var çünkü....
bilmem yanlışmı düşünüyorum....
zaten bu erkekler ıslah olmaz bi karaktere büründüler artık iyicene....klava:
Allah korusun..
Ama bende affedemezdim..
Affetmek istesem bile yapamazdım..
Senin gbi durup durup aklıma gelir bu sefer intikam almaya çalışırdım..
Kendi pskljimden sağlığımdan olcama onsuz rahat olurum daha iyi.
Doğru bi karar vermişsin Allah yolunu açık etsin..