Korkunç kaynana baskısı

@Sigrid anladı. 😃 başkasının pintrest paylaşımıymış
Haaa bide şu kahve köpüğüne minicik köpük dedi orda bende şaşırdım ki benimkiler asla böyle güzel olmuyor 😟 Başkası olsa makinesini falan söyler nası yaptığını anlatır havasını atardı 😒 Sırf canım çekti diye girip yazmıştım profiline 🥺

Nasssiii yani, gercek degil miymis böylesi kocaa... ben şok.

Baskasinin fotosunu almasiyla fakeligini nasil bagdastirdiniz ya ben neyi anlamadim🫢🤔😶‍🌫️

Yemin ederim konuyu okuyunca bir fakelik var dedim bütün aşiret kvsi tuşlarına basmış yok kısır mısın yok kocana kadınlık görevini yapmıyor musun bütün tuşlara basayım da konu alsın yürüsün demiş ama senaryo zayıftı
Kocası biraz daha zorlasaydı, o benim anam moduna girseydi, kavga etselerdi, konu sahibi bu kadar minnoş(!) olmasaydı ilerleyebilirdi aslında 🤣

Belki pijaması fake konusu gerçekti ,konunun fake olduğu nerden anlaşıldı
Konu sahibi kendi adina şule dedi ama pijamali foto sanirim baska isimde birine ait. Galiba buradan çıkarim yapildi, yani ben en fazla bu kadar cikarim yapabildim

Erkek aileleri çoğunlukla toksiktir herhalde ülkemizde erkek çocuğuna yüklenen aşırı anlamdan ötürü olsa gerek. En iyi kaynana uzak kaynanadır gerçi bunun kaynana ile de pek alakası yok biriyle aynı evde yaşamaya başlayınca aslında uzaktan göründüğü kadar sevimli olmadığını anlarsın. Eşinizden yana çok şanslısınız annemle iyi geçin dememiş Allahtan mesafeli olun anneniz gibi olamaz ben de öksüzüm hiç kimse öz annem gibi olamaz. Eşinizin annenizin davranışları tam klasik kaynana davranışları.

Not: Konu fakeymiş galiba ben de dedim Türkiye'de böyle koca nerde diye

Back
X