- 9 Mart 2011
- 12.389
- 10.853
- 498
- Konu Sahibi DepresifCivciv
neyse en azından kıskanmıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaa bide şu kahve köpüğüne minicik köpük dedi orda bende şaşırdım ki benimkiler asla böyle güzel olmuyor@Sigrid anladı.başkasının pintrest paylaşımıymış
Kocası biraz daha zorlasaydı, o benim anam moduna girseydi, kavga etselerdi, konu sahibi bu kadar minnoş(!) olmasaydı ilerleyebilirdi aslındaYemin ederim konuyu okuyunca bir fakelik var dedim bütün aşiret kvsi tuşlarına basmış yok kısır mısın yok kocana kadınlık görevini yapmıyor musun bütün tuşlara basayım da konu alsın yürüsün demiş ama senaryo zayıftı
Evet arada iniş çıkış lazım konuya ama ponçikellamız odağı kvde toplamak istemiş galiba kocaya pek rol vermemiş shskdjKocası biraz daha zorlasaydı, o benim anam moduna girseydi, kavga etselerdi, konu sahibi bu kadar minnoş(!) olmasaydı ilerleyebilirdi aslında![]()
Türkiye'de yaşadığımızı unuttu galiba djdjejEvet arada iniş çıkış lazım konuya ama ponçikellamız odağı kvde toplamak istemiş galiba kocaya pek rol vermemiş shskdj
Konu sahibi kendi adina şule dedi ama pijamali foto sanirim baska isimde birine ait. Galiba buradan çıkarim yapildi, yani ben en fazla bu kadar cikarim yapabildimBelki pijaması fake konusu gerçekti ,konunun fake olduğu nerden anlaşıldı
Aynen bu da doğru.Belki pijaması fake konusu gerçekti ,konunun fake olduğu nerden anlaşıldı