- 2 Temmuz 2013
- 4.166
- 8.826
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Bir videosunu gördüm ben ve bildiğimiz otelin kıyısındaydı, yani iskelenin yanında gibiydi, diğer insanlar da yüzerek kaçıyordu. Köpekbalığı oraya kadar gelmişBen önce sahilden açılmış sandım ama adam bildiğin açık denizde teknelerden uzakta yüzüyor. Orası dalış yapılan yer, tekneyle gelirsin herkes eğitmenlerin gözetiminde dalış yapar. Kafana göre tekneden uzağa gidemezsin.
Ruslardaki cahil cesareti bizle yarışır. Hadi yapmış bir salaklık tekneler niye adama doğru hareket etmiyor o kısmı anlamadım. İki ayrı tekne aynı anda adama doğru gelse motorların gürültüsünden belki geri çekilirdi.
Denizle şaka olmaz ve bilmediğin denize asla löp diye atlamazsın. Üstelik o bölgede daha önce de olmuş bu olay. Ben de ilk başta acıdım ama kendi etmiş kendi bulmuş. Eğer şaka falan olsun diye tekneden attılarsa iş değişir ama.
Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Bende Bağcılar olayını unutamıyorum.. annesinin kafasını balkondan atan caniyi piskolojimi mahvetmis![]()
Acaba biraz hassas bir dönemde misiniz? Gerçekten üzülünmeyecek bir olay değil ama genelde bu tarz olaylardan etkilenmemiz olayı içselleştirmemizle bağlantılı oluyor, oysa bu çok ekstrem bir olay. Evde veya yolda başınıza gelecek cinsten bir olay değil veya ailenizin, arkadaşlarınızın vb. başına gelmez kolay kolay. Ama belki hassaslaştığınız bir dönemdeyseniz fazladan etkilenmişsinizdir.Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?