Korkunç köpekbalığı Videosu

Bir an videoyu buraya saldın sandım konuya girmeden önce lkglgdl
Filmlerini çok izlediğimden midir bilmem, böyle şeyler beni korkutmuyor. Ama videoyu da görmedim, vahşet seviyesini bilemiyorum. Aç komik bir film izle ya da sevdiğin bir tür film. Böyle film bittikten sonra bile etkisinde kalacağın sağlam bir şey olsun. Skeç falan izleyebilirsin mesela. Keşke izlemeseydin baya rüyana kadar etkilemiş

Bence böyle şeyler herhangi bir taktikle çözülmüyor. İllaki önceden izlediğin ve etkilendiğin korku filmi ya da korkunç bir video vardır. Ondan da korktun ama birkaç gün sonra geçti. Bu da aynı o şekilde geçecek diye kendini telkin etmelisin. Doğal bir süreç evet ama geçecek diye düşün.

Ben de izledim o videoyu gerçekten çok korkunçtu.
Geçen sene aynı yerde yine 2 tane köpek balığı saldırısı olmuş. Bu güvenliği sağlayamayan herkes suçlu ama bilmediğin sularda Kızıldeniz gibi bir suda (balık çeşitliliği çok fazla) bu kadar bilinçsiz bir şekilde tek başına açılmak da cesaret ister gerçekten.
Ama köpek balıklarının size ulaşamayacağı yerlerde, bildiğiniz yerlerde (ki bizim ülkemizde çok çok nadir köpek balığı saldırısı) yüzün.

Hiçbir köpek balığı evinize gelip sizi yemez, bunun rahatlığına kavuşun 🍀

Ben önce sahilden açılmış sandım ama adam bildiğin açık denizde teknelerden uzakta yüzüyor. Orası dalış yapılan yer, tekneyle gelirsin herkes eğitmenlerin gözetiminde dalış yapar. Kafana göre tekneden uzağa gidemezsin.

Ruslardaki cahil cesareti bizle yarışır. Hadi yapmış bir salaklık tekneler niye adama doğru hareket etmiyor o kısmı anlamadım. İki ayrı tekne aynı anda adama doğru gelse motorların gürültüsünden belki geri çekilirdi.

Denizle şaka olmaz ve bilmediğin denize asla löp diye atlamazsın. Üstelik o bölgede daha önce de olmuş bu olay. Ben de ilk başta acıdım ama kendi etmiş kendi bulmuş. Eğer şaka falan olsun diye tekneden attılarsa iş değişir ama.

Ben önce sahilden açılmış sandım ama adam bildiğin açık denizde teknelerden uzakta yüzüyor. Orası dalış yapılan yer, tekneyle gelirsin herkes eğitmenlerin gözetiminde dalış yapar. Kafana göre tekneden uzağa gidemezsin.

Ruslardaki cahil cesareti bizle yarışır. Hadi yapmış bir salaklık tekneler niye adama doğru hareket etmiyor o kısmı anlamadım. İki ayrı tekne aynı anda adama doğru gelse motorların gürültüsünden belki geri çekilirdi.

Denizle şaka olmaz ve bilmediğin denize asla löp diye atlamazsın. Üstelik o bölgede daha önce de olmuş bu olay. Ben de ilk başta acıdım ama kendi etmiş kendi bulmuş. Eğer şaka falan olsun diye tekneden attılarsa iş değişir ama.
2. Bir videosunu gördüm ben ve bildiğimiz otelin kıyısındaydı, yani iskelenin yanında gibiydi, diğer insanlar da yüzerek kaçıyordu. Köpekbalığı oraya kadar gelmiş 😶

Biz geçen yaz tatile gittik oraya . Orda iskelenin dibinde yüzmek zorundasın açılmak yasak kesinlikle .Bi de yüzerken eğer ki az bir şey açılırsan hemen iskeleden görevli düdükle bağırarak seni geri çağırıyor . Maalesef bu arkadaş uymamış sanırım . Biz ordaykende açılan çok insan vardı umurmasamaz bir şekilde adam geri dönün diye bas bas bağırıyordu ama umursamıyorlardı .

Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?

Onu bende izledim cok uzucu ve cok korkunctu. Acaba cok fazla empati yapip icsellestirmis olabilir misiniz? Ben depremden sonra sizin gibi olmustum. Ben yasamadigim halde o goruntuler, o uzuntu aklimdan uzun sure cikmadi. Eskisi kadar olmasa da hala aklimda unutamiyorum. Simdi beni uzecek ve etkilenecegim uzucu seyleri izlememeye ve okumamaya calisiyorum.

Ben de 19 yasimda kurkleri canli canli uzerlerinden soyulan ve aglayan aci ceken hayvanlarin videosunu izlemistim. Video da bayagi uzundu ama kendimi zorlamistim gucluyum dayanabilirim diye. Salaklik iste. Su an 36 yasindayim gece ruyama girmiyor ama o hayvanlari hala unutamadim. Sizin izlediginiz en azindan doganin bir olayi, sinirleneceginiz kimse yok.

Merak ettim. İzlemeye gidiyorum.

Düzenleme: 3 farklı yerden seyrettim. Beni etkilemedi. Pek bir şey anlaşılmıyor. Parçalandığını görsem etkilenirdim sanırım.

Son düzenleme:
Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Acaba biraz hassas bir dönemde misiniz? Gerçekten üzülünmeyecek bir olay değil ama genelde bu tarz olaylardan etkilenmemiz olayı içselleştirmemizle bağlantılı oluyor, oysa bu çok ekstrem bir olay. Evde veya yolda başınıza gelecek cinsten bir olay değil veya ailenizin, arkadaşlarınızın vb. başına gelmez kolay kolay. Ama belki hassaslaştığınız bir dönemdeyseniz fazladan etkilenmişsinizdir.
Öte yandan jaws serisiyle büyüyen kuşaktan olduğum için etkilenmenizi de çok iyi anlıyorum, bu yaşımda hala dibini görmediğim suda yüzemememin nedeni o muhtemelen. (Ama belki de bu sayede benim başıma gelmezdi böyle bir olay🤦🏼‍♀️)

eşim bana saçma sapan iğrenç bir video izletmişti 1 sene oldu hala etkilenirim. O videodan sonra da hiç bir video beni etkilememeye başladı

Back
X