Korkunç köpekbalığı Videosu

Şimdi izledim :KK43:
Çok üzücü ya, ne güzel büyük bir mutlulukla seyehate gidiyorsun, orada başına ne geliyor :KK43:
Turistin yüzdüğü bölge yasak ve tehlikeli bölge. Hayvanın yaşam alanına giriyor. Oradaki yanlış yapılaşma ve avlanma yüzünden küçük balıklar zaten yok olmuş durumda. Dolayısıyla aç hayvan bölgesine girene saldırıyor. Sonrasında köpek balığını işkenceyle öldürüyorlar kıyıya çekip o benim daha çok zoruma gitti. Hayvan doğası gereği olanı yapıyor. Mısıra ben de gittim sharm el sheik’e ve tehlikeli bölgeleri özellikle söylüyorlar. Turistler ama inatla girip oralarda yüzüyor

Ben de 19 yasimda kurkleri canli canli uzerlerinden soyulan ve aglayan aci ceken hayvanlarin videosunu izlemistim. Video da bayagi uzundu ama kendimi zorlamistim gucluyum dayanabilirim diye. Salaklik iste. Su an 36 yasindayim gece ruyama girmiyor ama o hayvanlari hala unutamadim. Sizin izlediginiz en azindan doganin bir olayi, sinirleneceginiz kimse yok.
Kalbimi öyle çok sızlatıyor ki hayvanların çaresizliği. Bir an önce ölsem de görüp duymasam diyorum

Ben de otel lobisinde karısını defalarca bıçaklayan adamı izlemiştim sansürsüz salak gibi.
Kadının adını unuttum ama o aklımdan çıkmıyot :(

Ne videosuydu bu?
suriye yada afgan kökenli bir kişiyi depo gibi bir yerde köşeye sıkıştırmışlar. Adamı önce dövüyorlar, sonrada yaklaşık 60-70cmlik bir mesafeden 2 silah şarjörü adamın suratına boşaltıyorlar. Günlerce kusmaktan ağlamaktan helak olmuştum. Adamın dağılan ağzını yüzünü parçalanmasını görünce.. O video sonrası ne kadar vahşette olsa onun kadar etkilenemiyorum

suriye yada afgan kökenli bir kişiyi depo gibi bir yerde köşeye sıkıştırmışlar. Adamı önce dövüyorlar, sonrada yaklaşık 60-70cmlik bir mesafeden 2 silah şarjörü adamın suratına boşaltıyorlar. Günlerce kusmaktan ağlamaktan helak olmuştum. Adamın dağılan ağzını yüzünü parçalanmasını görünce.. O video sonrası ne kadar vahşette olsa onun kadar etkilenemiyorum
Eşiniz böyle bir videoyu niye izletiyor size

Benim de sürekli aklımda. Bende üzülüyorum hala sürekli düşünüyorum. Adamın yaşadığı dehşeti kaçamamanın verdiği çaresizliği

İnstagram bağlantısıyla Whatsap grubunda paylaşmışlardı videoyu instam olmadığı için açamamış ne olduğunu anlamamıştım. Maalesef bu defa tv de gördüm. Görmez olaydım

Onlarca ceset gördüm onlarca ölüm anı videosu gördüm şu an bile whatsapp galerim aşağıda paylaştığım şekilde. Belki bin tane ceset vardır. Ancak nedense hala hayvana işkence videolarını değil izlemek konuyu okuyamıyorum bile benim hassasiyetim de nedense bu.

Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Ay ben korku filmi seviyorum haliyle etkilenmezdim sanırım,film gibi gelirdi herhalde.
Açik Deniz, Karanlık Sular aklımda kalanlardan hele Karanlik Sular cidden ölüm kalım savaşıydı.
Bilemedim zaten açılmıyorum yüzmeyi gayet iyi biliyor olmama rağmen,belki de gizliden gizliye etkisinde kalmışımdır.

Ay ben korku filmi seviyorum haliyle etkilenmezdim sanırım,film gibi gelirdi herhalde.
Açik Deniz, Karanlık Sular aklımda kalanlardan hele Karanlik Sular cidden ölüm kalım savaşıydı.
Bilemedim zaten açılmıyorum yüzmeyi gayet iyi biliyor olmama rağmen,belki de gizliden gizliye etkisinde kalmışımdır.
Ben Açık Deniz'i çocukken izlemiştim :)

Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Adamin kafasından ve kollarından başka bir yeri görünmüyor, korku filmi gibi düşünün.

Ben de 19 yasimda kurkleri canli canli uzerlerinden soyulan ve aglayan aci ceken hayvanlarin videosunu izlemistim. Video da bayagi uzundu ama kendimi zorlamistim gucluyum dayanabilirim diye. Salaklik iste. Su an 36 yasindayim gece ruyama girmiyor ama o hayvanlari hala unutamadim. Sizin izlediginiz en azindan doganin bir olayi, sinirleneceginiz kimse yok.
Hatırlıyorum. Hala gozumun önüne gelir ara ara :( unutamıyorum yıllardır. Allah bildiği gibi yapsın onlari

suya girmediğin sürece tehlikede değilsin, muhtemelen kendini o kişinin yerindeymiş gibi hissettiğin için bu kadar etkilendin. ya da atalarından gelen bir köpekbalığı travması var sana aktarılan.
ben de rüyalarımda hep volkan patlaması lavlar görüyorum. volkanlardan çok ürperirim. yanardağ videosu görünce ben de böyle oluyorum

Izlemedim ama yazilanlardan anladigim kadariyla ciddi derecede kotu bir video. Deniz sezonunu acmak icin sabirsizlaniyorum, bebegim var üşümesin diye geciktirdikce geciktirdik. Yarin denize gitme planım var, izleyip sinirlerimi bozmak istemedim hic. Ama elimi attigim her yerde onune düşüyor. Mayin tarlasi gibi geziyorum sosyal medyada. Sansurlenmesi lazim

Back
X