- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
Yarım tur da olacak mı ?7000 liralık yeterli olur mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım tur da olacak mı ?7000 liralık yeterli olur mu![]()
Yarım tur da olacak mı ?
Anam benimki de bi başlayınca susmuyo ki sabahlara kadar şöyle iyi olalım böyle anlaşalım şöyle gezelim böyle tozalım.. Çoğu zaman dinlerken uyuyakalıyorumKendime aşırı kızıyorum bazen. Adamları resmen biz susturuyoruz. Bize bir şey anlatmak istemiyorlar![]()
Bunun cevabı çok daha vahim. Neden boşanmıyorlar dediğimde ; adam düğün için 200 bin harcamış. Bu parayı çöpe atmam tarzı bir şeyler demişler. Diyorum ya eşi evden gitmiş , nişanlım zar zor aralarını bulmuş. Daha doğrusu adama eşine sahip çık, üzme demiş.Nişanlınızın arkadaşları gibi insanlara uyuz oluyorum.Madem bu kadar korkunç birşey,madem mutsuzsun neden boşanmıyorsun da hayatı kedine zindan ediyorsun.Ee verdiğin tavsiyenin inandırıcılığı kalmıyor ki böyle.Neden senin yaptığın yanlış bir seçimi tüm çiftlere mal edip insanları negatif düşünmeye zorluyorlar anlamıyorum.Kadın erkek farketmiyor,böyle bir ekip var.
Bence de bırakın görüşsün arkadaşlarıyla.Asıl o zaman evlilik bu mu ya diye sorgulamaya gider.Hem belki zamanla o çiftlerden ne kadar farklı olduğunuzu görüp extra bir kıymet bilme olayına bile girebilir.
Bu tarz korkularının olması da çok normal ayrıca.Açık açık konuşmak daha iyi.
Hani direkt korkuların var mı diye sorun.Mesaj olayını belli etmeden tabi
Merhabalar kk hatunları.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Direkt minnacık derdimden bahsetmek istiyorum.Aslında pekte minnacık sayılmaz benim için.
Bir kaç gündür nişanlımda bir korku sezmeye başladım.
Etrafında pek çok arkadaşı var ve hemen hemen hepsi de evliliğin ne kadar kötü (!) olduğundan bahsediyorlar. Özellikle bir kaç tanesi boşanma aşamasına gelmiş , eşi evi terk etmiş ve nişanlım arayı bulmuş ve barışmışlar.
Epey önce bu konu hakkında bir mesajlaşmalarını görmüştüm. O zamanlar tabi büyütmemiştim. Ama adam sürekli olarak evliliğinden pişmanlığını dile getiriyor ve nişanlıma sürekli olarak “abi iyi düşün, başını yakma” diyor.
Hatta ve hatta evlenmeden evvel ilişki koçu ya da çift terapisi alın mutlaka falan diye de bir şeyler yazmıştı.
İki gün evvelde nişanlım bana çift terapisti falan diye bir şeyler anlatmaya başladı. Ben soğuk kanlılıkla dinleyip , neden gitmemiz gerekiyor sence diye ağzını aradım. Bana açık şekilde söylemese de insanların evliliklerinin kötü olduğunu falan söyledi.
Tabi biz epey konuştuk bu konu üzerine. Çift terapistini yanlış bulmuyorum ama o adamın sözü üzerine gitmeyi yanlış buluyorum.
Mesajlarını okuduğumu tabi ki söylemedim. Bu tarz adamlarla görüşmesini hiç istemiyorum.
Herkesin ilişkisi çok farklıdır. Şu an için nişanlımın tedirginliği geçmiş gibi görünüyor ama yeniden bu konuyu açarsa pek soğuk kanlı duramayacağım.
Şimdi size sorum şu ; sizce bu kişilerle görüşmesine engel koymalı mıyım ?
Ya da açık açık korkup -korkmadığını sormalı mıyım?
Ayy rezalet...Param boşa gitmesin diye evlilik mi yürütülür.Ne pis insanlar.Eşiniz sizin nasil biri olduğunuzun farkindaysa ne güzel.Bazen etkileniyoruz işte etraftan.Benim bir adayim olmamasina rağmen ben bile etkileniyorum yalan yok.Bazen herkes ayniymis gibi geliyor.Normal yani.Bunun cevabı çok daha vahim. Neden boşanmıyorlar dediğimde ; adam düğün için 200 bin harcamış. Bu parayı çöpe atmam tarzı bir şeyler demişler. Diyorum ya eşi evden gitmiş , nişanlım zar zor aralarını bulmuş. Daha doğrusu adama eşine sahip çık, üzme demiş.
Boşanmaları falan imkansız bana göre.
Benim zaten farklı olduğumu hep dile getiriyor. Benim ikinci evliliğim olacak nasipse. Belki bundan korkuyordur. Hani beni üzmekten.
Rica ederim canım, umarım işe yararÇok teşekkür ederim , çok mantıklı bir çözüm olmuş bu. Aklıma hiç gelmemişti.
Bu şekilde söylersem eminim o da dökülecektir bana.![]()
Ya sormayın. O kadar para göz bir adam ki.Ayy rezalet...Param boşa gitmesin diye evlilik mi yürütülür.Ne pis insanlar.Eşiniz sizin nasil biri olduğunuzun farkindaysa ne güzel.Bazen etkileniyoruz işte etraftan.Benim bir adayim olmamasina rağmen ben bile etkileniyorum yalan yok.Bazen herkes ayniymis gibi geliyor.Normal yani.
Çok mutlu olursunuz umarım.
Kesinlikle böyle düşünüyorum. Hala da fikrim tamamen aynı. Daha şimdiye kadar ne ben ne de nişanlım hiç hayatlarımıza müdahil olmadık. Ama bu durum gerçekten inanılmaz saçma. Sürekli olarak gidip, dert yandığını düşünüyorum.Sizi hatırladığım kadarıyla konulardan, insanların eşlerinin hayatına müdahale etmemesi gerektiğini eğer mudahale ile bir şeyler olacağını düşünüyorsaniz zaten kiymeti olmayacağını, evliliğin kişinin tercihlerine karışılmasina izin vermediğini söyleyen bi uyeydiniz degil mi?
Iyi de aile terapistine çiftler sorun yaşadıktan sonra gitmiyor mu? Şimdi daha elle tutulur bir sebep yokken gitmek de neyin nesi?
Çoook saçma geldi.
Çevreden bu kadar etkilenen adama irrite olurdum net. Herkesin iliskisi kendine. Onlar boşanıyor diye siz daha evlenmeden terapist terapist dolaşırsaniz isiniz is.
Cok sacma bu kadar etkilenmesi.Ben etrafindakilerde degil sorunu nisanlimda arardim.Ruzgar nerden eserse bu kadar cabuk etkilenecek misin,senin kendi fikrin yok mu diye dusunurdum.
Bana normal gelmedi kusura bakma dugunume bu kadar az zaman kalan birinin bu dusunceleri.Koca adamsin sen iki uc kisinin lafindsn nasil etkilenirsin ?
Kesinlikle durumu çok güzel anlatmışsınız.Evliliği kötüleyen grubun yanında bir de eşine saygısı olan erkeği aşağılan arkadaş grubu var. O da çok sinir bozucu. İzin aldın mı yengeden, yenge nasıl izin verdi, yenge arayınca hazır ola geçiyor... Yengeniz kadar taş düşsün başınıza.
Konuyla ilgili düşüncem giderdim. Orda bir şekilde çözülür anlatır. Sonrasında sakince böyle şeyleri önce benimle konuşmasını söylerdim. Ama adam da haklı şimdi. Biz de burda diyoruz yardım alın, uzmana görünün, terapi alın vs diye. Birileri de burda senin lafınla belki eşine iyi/kötü bir tepki verdi. Nişanlın da birinden etkilenip böyle bir karar alabilir. Kabul edilebilir bir durum bence. Sonuçta etkilenip ayrılalım veya erteleyim dememiş. Senin ilk evliliğin kötü gitmiş ki ayrılmışsın. Aynı şeyleri tekrar yaşamanı istemiyor olabilir. Kendisi nasıl davranacağını bilemiyor olabilir. Onlar gerçekten gözünü korkutmuş ama iyi anlamda bence. Yoksa acaba hata mı yapıyorum evlenmekle derdi.