korkuyorum çok korkuyorum korkumdan ağlıyorum

Bende aynı şekilde o merkezi yerlerde çalışan biriyim, hemde eşimle aynı sokakta işyerlerimiz
Günde 2 kez bu riskle gidip gelmek durumundayız. Bir de kızımız var ardımızda
Geçen metroda bi adam gördüm, adam çok zayıf ama montunun önü çok şişik
Kesin dedim bahsi geçen merkezi yerlere gelecek olan canlı bomba bu, metronun kapısı açılınca şuna kuvvetli bi tekme mi atsam. En azından tam iş çıkışı tıka basa dolu metronun içindeyken değilde durağın birinde patlar en azından. Ama ya o duraktakiler diyorum sonra ?
Sonra bu yer değiştirdi bi baktım diğer tarafına laptop çantası gibi bi çantayı çapraz asmış, meğerse yukardan da tutununca mont şişik durmuş. Hah dedim bu sefer yırttık canlı bomba değilmiş
Gerisi nasip artık

Benim esim de anadolu yakasinin en merkezi noktalarindan birinde calisiyor, isi geregi de surekli taksimde besiktasta... ben zaten dedigim gibi haftasonu beyazit haftaici 1 gun nisantasindayim. Tedbirli olun deniyor napalim helikopterle mi gidip gelelim.
Zaten biz sans eseri yasasak da bu ulkenin masum insanlari katledilirken nasil mutlu mesut hayatimiza devam edecegiz. Bir cocuk olmus biri hastanede yarali daha 2.5 yasinda, nasil koruyalim akil sagligimizi. Herkese tip tip bakar olduk. Biri bi ters hareket yapsa kafa goz dalacagiz.

Benim esim de anadolu yakasinin en merkezi noktalarindan birinde calisiyor, isi geregi de surekli taksimde besiktasta... ben zaten dedigim gibi haftasonu beyazit haftaici 1 gun nisantasindayim. Tedbirli olun deniyor napalim helikopterle mi gidip gelelim.
Zaten biz sans eseri yasasak da bu ulkenin masum insanlari katledilirken nasil mutlu mesut hayatimiza devam edecegiz. Bir cocuk olmus biri hastanede yarali daha 2.5 yasinda, nasil koruyalim akil sagligimizi. Herkese tip tip bakar olduk. Biri bi ters hareket yapsa kafa goz dalacagiz.
Öyle maalesef
Bireysel olarak yapabileceğimiz birşey yok
Ama iş güç gibi durumları da korkudan aksatacak ta değiliz
Bazen karanlıklar olmadan aydınlığa erişilmez, ben kuyruk acılarından son çırpınışları olduğunu düşünüyorum. Belki de öyle olsun istiyorum diyedir, bilmiyorum.
Polislerin de işi zor dün Taksim de o kadar çoklardı ki, Allah güç kuvvet versin. Onlar olmasa daha çok cirit atarlar.
O şerefsizler de zaten evet ciğerim beş para etmiyor biliyorum diyor resmen, yoksa kim canlı bomba olur.

Back
X