• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum elimde değil :(

Ben de korkuyorum. Akdenizin dibinde yazlık var her sene giderdik hiç girmeden geri gelirdim.
Önceden göbeğime kadar bile giremezdim suya şimdi omuzlara kadar girebiliyorum. Olur da falga gelir kulağıma su falan kaçarsa çok panik oluyorum:)

İstanbulda tanıdıgım bırının köpek fobisi vardı hatta bu okadar büyük bi fobiydiki sokağa cıkamaz hale gelmişti terapiye gitti bir seansta bunu yendı ve bunu benım kopegımle yaptı arastır denız korkusu olanlarada yapıyorlar yuksek korkusu olanlqrada yalnız biraz pahalı 400 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fizik kurallarını alt üst edecek bir üstün yeteneğin yoksa hiç dert etme canım :17: sen hiç bir şey yapmasan da suyun üzerinde kalacaksın, suyu altından bir şekilde it ki ilerleyesin, heyecanlanma, aşırı hareket etme yani çırpınma, en kötü ihtimalle sal kendini gitsin su seni kaldıracak zaten, istesen de batamazsın/boğulamazsın. İşte hepsi bu. :31::31:

burdan anlatilinca cok kolay geliyo hatta ben okurken kendimi yuzerken hayalettim:cool:

Yaş 24 oldu hala bilmiyorum.
İşe girdiğimde ikinci maaşımı kursa yatırmayı düşünüyorum:1:.
Geçen sene arkadaşlarımla tatile gittim. Hepsi deniz kızı gibi süzüldü ben teyzeler gibi kenarda cıp cıp:9::27:
Benim korkum da yok bi'ara sırt üstü yatırdılar tutuyoruz dediler bunlar beni bırakmış, karşıma geçmişler ben öyle duruyorum tabii onların tutmadığını öğrendiğim an panikle batmaya başladım hala aklıma geldikçe gülüyorum:9:

Bi'yandan batıyorum bi'yandan kahkaha atıyorum gülerken ölecek kız, gülme iyice ağırlık yapıyosun diye diye doğrulttular beni çok şükür:52:

O değil kursa gidicem deyince de onun için kursa mı gidilir ya çok kolay deyip duruyolar:110:

Eeen keyif aldığım şey yüzmek.Denediğin zaman inan zor olmadığını göreceksin.Panik yapma şöyle düşün benim 5 yaşındaki yeğenim yüzüyor :) Hiç korkulacak bir şey değil öğrendiğin zaman denizden ya da havuzdan çıkmak istemeyeceksin gör bak.Şimdiden iyi öğrenmeler,kasma kendini sakın ders almakla en iyisini yapıyorsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar derdim herkese göre çok küçük ama bana göre çok büyük. :26: Ben yüzme bilmiyorum bu yaşıma kadarda öğrenmedim korktuğum için istemedimde ama önümüzdeki hafta özel derse başlıyorum ama hazır değilim ölesiye korkuyorum hatta ne yapacağım bilmiyorum off ama öğrenmem gerekiyor artık kork kork nereye kadar :18: sizinde tabiki yapacağınız birşey yok ama ne biliyim evdeki kimseye itiraf edemiyorum öğrenirim ne olacak diyorum sizlerle paylaşayım dedim ne yapacağım öğrenebilecek miyim hiç emin değilim :18: şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim :17:

valla bebekken ananem beni havuza atıyomuş gibi yapmış korkutmuş. o günden sonra üstümde öyle bir korku kaldı ki denize her gittiğimizde kumda yüzerdim. annem kumsalda beni kovalardı denize sokmak için. herkes girerdi ben bakardım. sonra annem bir gün yakaladı beni denize bir soktu bir daha da çıkaramadılar :) korkularımın üstüne gittim. bir şekilde aştım maşallah. yüzmek çok zevkli bir şey. huzur verici. sen de aşarsın inşallah sorun etme. paniklemediğin müddetçe sorun yok.

evet geçen sene ve 4. dersten sonra gitmedim :D bu sene 5 gün girdim, gayet iyiydim :32: :8: adama sülük gibi yapışıyordum resmenn hihohohoyyyttt :1::1::1::9::9:

Ne kadar güzel umarım bende kısa bir zaman diliminde öğrenirim, eğer öğrenirsemde devam etmek istiyorum gelecek yaza kadar zaten :37:

banyo yapıyomussun gibi düşün suyun cok olmasına aldırıs etme :9:

Öyle düşüneceğim, teşekkür ederim :)

Korkmayın eğlenmeye bakın,ben 5 yaşından beri yüzüyorum acayip keyifli

Bencede çok keyifli duruyor öğrenmek için çok sabırsızlanıyorum umarım hayal kırıklığına uğramam, çok teşekkür ederim :)

Fizik kurallarını alt üst edecek bir üstün yeteneğin yoksa hiç dert etme canım :17: sen hiç bir şey yapmasan da suyun üzerinde kalacaksın, suyu altından bir şekilde it ki ilerleyesin, heyecanlanma, aşırı hareket etme yani çırpınma, en kötü ihtimalle sal kendini gitsin su seni kaldıracak zaten, istesen de batamazsın/boğulamazsın. İşte hepsi bu. :31::31:

Sanmıyorum öyle bir yeteneğim olduğunu :27: Çok güzel anlatmışsınız bende bunları söylüyorum kendime sürekli sıra uygulamada önümüzdeki hafta göreceğiz artık, çok teşekkür ederim :)

Seni hemen suyun ortasina atmicaklar ki kenardan baslarsin sungerle felan zaten bilmiyorum de orda hocana girmeden sessizce biraz daha ustune duser :) 3-4 yasimda yuzmeye basladim senelerce yuzdum regl olmaya baslayinca biraktim duzensiz oluyo diye. Dunyadaki en huzur verici sey gozlugu takip suya dalmak bak o kadar seviceksinki cikmak istemiceksin hele ogren dalmayi :) 25metreyi sadece alttan gitmek isticeksin, sakin panikleme suda kendini biraktigin an sakince suyun ustunde kalirsin zaten :) merak ettigin bisey varsa sorabilirsin :) yuzme stilleri vs hakkinda :)

Samsung s3

Ben de korkuyorum. Akdenizin dibinde yazlık var her sene giderdik hiç girmeden geri gelirdim.
Önceden göbeğime kadar bile giremezdim suya şimdi omuzlara kadar girebiliyorum. Olur da falga gelir kulağıma su falan kaçarsa çok panik oluyorum:)

Bende çok panik oluyorum sorun orda çırpınıyorum kendi kendime :27:

İstanbulda tanıdıgım bırının köpek fobisi vardı hatta bu okadar büyük bi fobiydiki sokağa cıkamaz hale gelmişti terapiye gitti bir seansta bunu yendı ve bunu benım kopegımle yaptı arastır denız korkusu olanlarada yapıyorlar yuksek korkusu olanlqrada yalnız biraz pahalı 400 tl

Bakalım öğrenmeye çalışacağım umarım öğrenebilirim teşekkür ederim :)

burdan anlatilinca cok kolay geliyo hatta ben okurken kendimi yuzerken hayalettim:cool:

Aynen anlatılınca kolay ve insan yüzmek istiyor bende hayal ediyorum sürekli umarım gerçeğe dönüştürebilirim :27:

Yaş 24 oldu hala bilmiyorum.
İşe girdiğimde ikinci maaşımı kursa yatırmayı düşünüyorum:1:.
Geçen sene arkadaşlarımla tatile gittim. Hepsi deniz kızı gibi süzüldü ben teyzeler gibi kenarda cıp cıp:9::27:
Benim korkum da yok bi'ara sırt üstü yatırdılar tutuyoruz dediler bunlar beni bırakmış, karşıma geçmişler ben öyle duruyorum tabii onların tutmadığını öğrendiğim an panikle batmaya başladım hala aklıma geldikçe gülüyorum:9:

Bi'yandan batıyorum bi'yandan kahkaha atıyorum gülerken ölecek kız, gülme iyice ağırlık yapıyosun diye diye doğrulttular beni çok şükür:52:

O değil kursa gidicem deyince de onun için kursa mı gidilir ya çok kolay deyip duruyolar:110:

Yüzenleri görünce benimde içim nasıl gidiyor :24:
Olay panikte zaten panik yapınca çırpınıyorsun olay kopuyor o an :27:
Gidilir vallahi evet kolay ama bilen için kolay bilmeyen için öyle kolay gözükmüyor :21:
Teşekkür ederim :)

Ben de bilmiyorum, korkuyorum ve bugün gidicem ilk olarak. :eek: :what:

Sizde mi gidiyorsunuz kursa?

Eeen keyif aldığım şey yüzmek.Denediğin zaman inan zor olmadığını göreceksin.Panik yapma şöyle düşün benim 5 yaşındaki yeğenim yüzüyor :) Hiç korkulacak bir şey değil öğrendiğin zaman denizden ya da havuzdan çıkmak istemeyeceksin gör bak.Şimdiden iyi öğrenmeler,kasma kendini sakın ders almakla en iyisini yapıyorsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haftaya deneyeceğim inşallah dediğiniz gibi kolay olduğunu görürüm, hemen pes ederim diye çok korkuyorum :20:
Benimde yeğenlerim balık gibi yüzüyor içim gidiyor vallahi :27:
Çok teşekkür ederim önerileriniz ve iyi dilekleriniz için umarım dediğiniz gibi olur :)

valla bebekken ananem beni havuza atıyomuş gibi yapmış korkutmuş. o günden sonra üstümde öyle bir korku kaldı ki denize her gittiğimizde kumda yüzerdim. annem kumsalda beni kovalardı denize sokmak için. herkes girerdi ben bakardım. sonra annem bir gün yakaladı beni denize bir soktu bir daha da çıkaramadılar :) korkularımın üstüne gittim. bir şekilde aştım maşallah. yüzmek çok zevkli bir şey. huzur verici. sen de aşarsın inşallah sorun etme. paniklemediğin müddetçe sorun yok.

Bende ufak bir tehlike atlatmıştım 8 yaşlarındayken kötü bir şey gerçekten.
Bende korkumun üzerine gitmek istiyorum umarım sizin gibi başarabilirim :27:

Seni hemen suyun ortasina atmicaklar ki kenardan baslarsin sungerle felan zaten bilmiyorum de orda hocana girmeden sessizce biraz daha ustune duser :) 3-4 yasimda yuzmeye basladim senelerce yuzdum regl olmaya baslayinca biraktim duzensiz oluyo diye. Dunyadaki en huzur verici sey gozlugu takip suya dalmak bak o kadar seviceksinki cikmak istemiceksin hele ogren dalmayi :) 25metreyi sadece alttan gitmek isticeksin, sakin panikleme suda kendini biraktigin an sakince suyun ustunde kalirsin zaten :) merak ettigin bisey varsa sorabilirsin :) yuzme stilleri vs hakkinda :)

Samsung s3

Hocaya önceden üstüne basa basa söyleyeceğim zor bir vaka olduğumu ve hocanın talimatlarına harfi harfiyen uyacağım inşallah :16:
Anlatınca öyle içimden geliyorki siz böyle dalmayı öğren falan deyince hayal ettim bir an çok hoş umarım öğrenebilirim korkmuyor değilim açıkçası öğrenemem diye :26: Benim problemim sakin kalmak sanırım onu başarırsam olay biter :52:
Çok teşekkür ederim desteğiniz için şimdilik aklımda bir şey yok fakat başladıktan sonra birşeyler mutlaka sormak isterim rahatsız etmezsem sizi, tekrar saolun :)

Aynen anlatılınca kolay ve insan yüzmek istiyor bende hayal ediyorum sürekli umarım gerçeğe dönüştürebilirim :27:

Gidilir vallahi evet kolay ama bilen için kolay bilmeyen için öyle kolay gözükmüyor :21:

bisiklet surmeyi bilmek gibi bisey sanirim bilene cok kolay bilmeyene zor

Ayak bileklerime kadar bile suya giremeyen, denizin beni alıp götüreceğini düşünen ben yüzmeyi öğrendiysem herkes öğrenir.
25 yaşımda öğrenmiştim..
Şimdi sığ sularda yüzmek bana zevk vermiyor o derece :27:
Kafaya koyduysan kesin öğrenirsin..
Ama ASLA VE ASLA ben yapamıyorum deyip vazgeçmeyeceksin...

Tam 35imdeyim:)...cocuk ken filan da cok gittim denize ama ogretmeyi denediklerinde bagirip aglardim..cok istiyordum, kursa basladim, once yuzenleri izledim nette yuzme dersleri var, cesaret topladim, ilk derste yuzdum, benim icin inanilmaz, suda hep soyle diyorum kendimebirak su seni kaldirsin, birak lilimu su seni kaldirsin izin ver...

Evet.Dun gittim ilk olarak.Ama ben çok uşudum suda o yüzden biraz erken çıktım.oyle basit bir üşüme değildi tir tir titredim ve konusamiyodum en son.neden oyle oldum çözemedim ama.yarin da gidicem inşallah üşümem yaa :(

Ayak bileklerime kadar bile suya giremeyen, denizin beni alıp götüreceğini düşünen ben yüzmeyi öğrendiysem herkes öğrenir.
25 yaşımda öğrenmiştim..
Şimdi sığ sularda yüzmek bana zevk vermiyor o derece :KK53:
Kafaya koyduysan kesin öğrenirsin..
Ama ASLA VE ASLA ben yapamıyorum deyip vazgeçmeyeceksin...

Hadi ya çok tebrik ederim ne güzel siz başarmışsınız , evet kafama koydum ve yapacağım çok teşekkür ederim :)

Tam 35imdeyim:)...cocuk ken filan da cok gittim denize ama ogretmeyi denediklerinde bagirip aglardim..cok istiyordum, kursa basladim, once yuzenleri izledim nette yuzme dersleri var, cesaret topladim, ilk derste yuzdum, benim icin inanilmaz, suda hep soyle diyorum kendimebirak su seni kaldirsin, birak lilimu su seni kaldirsin izin ver...

Çok tebrik ederim böyle öğrenenleri gördükçe daha çok hevesleniyorum daha çok yapacağıma inanıyorum çok teşekkür ederim, su beni kaldıracak izin vereceğim :)

Evet.Dun gittim ilk olarak.Ama ben çok uşudum suda o yüzden biraz erken çıktım.oyle basit bir üşüme değildi tir tir titredim ve konusamiyodum en son.neden oyle oldum çözemedim ama.yarin da gidicem inşallah üşümem yaa :(

Ne yaptınız nasıl gidiyor acaba merak ettim :)

Back
X