Korkuyorum hadi daha kotu olursa

Perihan25

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
230
16
18
Cok korkuyorum burnum buyuk kemerli egri hadi amilyt olunca daha da kotu olursa ozman pskilojim daha cok bozlurmu napar napmaliyim

Biliyormusun bilmiyorum konyada hakan cepni ama kisa dusunuyorun sizin basinizdan gectimi bole bir olay
bende yıllardır araştırıyorum..ankarada bi doktora karar vermek üzereyim..zor bi süreç..hakan çepniyi arama bölümüne yaz..hakkındaki yorumları görürsün..yada instagramı face i varsa eğer öyle bi araştır..

Arastirdim cok iyi yorumlar var bir iki kotu yorunlarda var siz hangi ayda olmak istiyorsunuz..sizinkinin fiyati ne?bizimki uc bin tl sikayttnz ne benkm burnum buyuk dusuk kemerli

Siz estetiynmi yoksa kulak burun bogazami dusunuyorusunz
bilmiyorum ama bana göre KBB dansa estetisyenler daha iyidir çünkü sen zaten estetik amaliyat olmak istiyorsun. sağlık sorunu yüzünden değilki. Haberlerde hangısı idi inan bilmiyorum hiç estetik düşünmediğim için. hatta aynı haberi 2 gün üst üste koydular diye içimden kızmıştım.

burayı inceleyebilirsin. Ben hepsini okumadım ama... Google bu konu hakkında yazıp bakabilirsin.

http://www.drnacicelik.com/tr/icerik/10/3d-vectra-teknolojisi

Siz estetiynmi yoksa kulak burun bogazami dusunuyorusunz
şimdi yazdığınızı anladım :)) ben hiç birini düşünmüyorum. Sağlık sorunum olmadığı sürece hiç bir şekilde bıçak altına yatmayı düşünmüyorum.
sadece sizin yapmak istediğinizi okuyunca belki faydam olur diye düşündüm.

Back
X