Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyormusun bilmiyorum konyada hakan cepni ama kisa dusunuyorun sizin basinizdan gectimi bole bir olaykime olacaksınız
bende yıllardır araştırıyorum..ankarada bi doktora karar vermek üzereyim..zor bi süreç..hakan çepniyi arama bölümüne yaz..hakkındaki yorumları görürsün..yada instagramı face i varsa eğer öyle bi araştır..Biliyormusun bilmiyorum konyada hakan cepni ama kisa dusunuyorun sizin basinizdan gectimi bole bir olay
Artık eş zamanlı bir kaç resim çekip 3 boyutlu. ilk önce ekranda görüyorsun ameliyattan sonra nasıl görüneceğini ona göre karar veriyorsun.Cok korkuyorum burnum buyuk kemerli egri hadi amilyt olunca daha da kotu olursa ozman pskilojim daha cok bozlurmu napar napmaliyim
Olemi o guzelmis estteik cerahmi iyi kulak burun bogaz uzmanimiArtık eş zamanlı bir kaç resim çekip 3 boyutlu. ilk önce ekranda görüyorsun ameliyattan sonra nasıl görüneceğini ona göre karar veriyorsun.
estestisyenlerde öyle sanırım. haberlerde gördüm daha gecen gunOlemi o guzelmis estteik cerahmi iyi kulak burun bogaz uzmanimi
Siz estetiynmi yoksa kulak burun bogazami dusunuyorusunzestestisyenlerde öyle sanırım. haberlerde gördüm daha gecen gun
bilmiyorum ama bana göre KBB dansa estetisyenler daha iyidir çünkü sen zaten estetik amaliyat olmak istiyorsun. sağlık sorunu yüzünden değilki. Haberlerde hangısı idi inan bilmiyorum hiç estetik düşünmediğim için. hatta aynı haberi 2 gün üst üste koydular diye içimden kızmıştım.Siz estetiynmi yoksa kulak burun bogazami dusunuyorusunz
şimdi yazdığınızı anladım :)) ben hiç birini düşünmüyorum. Sağlık sorunum olmadığı sürece hiç bir şekilde bıçak altına yatmayı düşünmüyorum.Siz estetiynmi yoksa kulak burun bogazami dusunuyorusunz